Menu

Nejde spustit - Všechno sem!

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod Jémák » pát 26. dub 2013 21:15:08 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
já jsem to nakonec vyřešil trošku nestandartně - a pro toto fórum dosti protiprávně ( :D ) - ač mám originálku jak G, tak i NH, hra mi vůbec nefungovala - přesně to, co píšeš. Nakonec jsem objevil jednu verzi, která je zcela bez problémů, instalace během minuty a hned se dá hrát. To že tam nejdou videa je již věc jiná, mě osobně to vůbec nevadí..

Ale abych tě zle nemotivoval - zde a na WOG fóru je hodně návodů co a jak, mě opravdu ovšem nic nefungovalo.. pokud někdy najdeš něco, co ti pomůže, tak sem s tím, zatím jsem opravdu nic 100% funkčního nenašel..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7751
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Milhaus » úte 30. dub 2013 6:50:52 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
tady ten problém, že se gothic spustí na pozadí jako proces, ale nespustí se jako hra, je dán běžícími procesy na pozadí. Můžou to způsobovat programy na virtuální mechaniky, programy pro přehrávání médií a podobně. Mě to například běžně dělá windows media player, který se spouští sám na pozadí i když jej člověk nepoužívá. Může to být téměř cokoliv (windows má i svůj program na mechaniku). různé procesy s názvem začínajícím na WM, WMP a podobně (tak to bývá u mě). Je třeba s tím trochu experimentovat a zjistit si, který konkrétní proces to způsobuje.

Jinak na toto nepomůže cracknutá verze, to dělá vždy (jak originál, tak crack, tak ta upravená verze co dává více hlášek a co se dá stahnout na wog - ta tyky nevyžaduje DVD v mechanice).

Může to také souviset s virtuálním prostředím. Gothic si vytváří virtuální prostředí po instalaci a prvním spuštění (vždy se objeví takové okno načítání, kde to chvíli šrotuje). Nagrává si tam některá data. Toto načítání se objeví i při pádu hry a při načítání módů. (pokaždé se načítají jiná data)
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5428
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod pasmo » pon 01. črc 2013 20:02:19 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
cize skus to otvorit ako spravca. a ja na starom pc som robil tak ze: otovoril som ho 3-4 X, potom som v procesoch vypol aby ostal iba 1 /ten s naj. cislom/ a potom som vypol rundl alebo take nieco uz si nepametam potom to zazrakom islo
pasmo
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 01. črc 2013 19:50:35

Příspěvekod Genessis » úte 09. črc 2013 20:08:01 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Ahoj po dlouhé době rozjíždím G2, ale nechce mi načíst starý SAVE! po načtení poloviny se mi zasekne myš a hodí to okno s chybou, ale předtím mi starší savy šli :(
Uživatelský avatar
Genessis
Uživatel
 
Příspěvky: 287
Registrován: úte 21. srp 2012 19:18:08
Bydliště: Vengard

Příspěvekod Emperor » úte 09. črc 2013 22:10:36 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
To se mi stalo, když jsem hru přeinstaloval a chtěl do ní vložit starší savy ... není to i tvůj případ? Bohužel se s tím nedalo nic dělat jiného, než začít hru od začátku ...
Uživatelský avatar
Emperor
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 4506
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Genessis » úte 09. črc 2013 23:05:30 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Tak trochu rozdíl je v tom, že jsem to instaloval :D, ale i tak nechápu proč mi to šlo, ale najednou ne.
Uživatelský avatar
Genessis
Uživatel
 
Příspěvky: 287
Registrován: úte 21. srp 2012 19:18:08
Bydliště: Vengard

Příspěvekod Milhaus » stř 10. črc 2013 7:08:14 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
a nenačítáš savy z gothic2 do gothicu2a? Protože ty kompatibilní mezi sebou nejsou.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5428
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod Genessis » stř 10. črc 2013 18:08:04 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
ne hraju bez datadisku.
Uživatelský avatar
Genessis
Uživatel
 
Příspěvky: 287
Registrován: úte 21. srp 2012 19:18:08
Bydliště: Vengard

Příspěvekod dablik123 » pát 12. črc 2013 15:26:07 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
A můžeš sem hodit to okno s chybou? Co ti tam píše?
Obrázek
Uživatelský avatar
dablik123
Uživatel
 
Příspěvky: 252
Registrován: sob 28. čer 2008 13:07:15
Bydliště: kéž bych to věděl

Příspěvekod D.Křenek » sob 05. říj 2013 8:36:36 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Prosím, mohli by jste mi trošku podrobněji vysvětlit, jak nainstalovat ty návraty, už jsem to totiž asi udělal, ale nejde mi to spustit :/ Děkuji moc. :wink: (y)
D.Křenek
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 05. říj 2013 8:32:55

Příspěvekod nixtreme » sob 07. pro 2013 14:17:53 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
ahoj kluci, hraju gothic 2 na W8 a uz jsem ve ctvrte kapitole. hra cas od casu padala, ale vzdy stacilo nahrat poslední save a jelo se dal. nyní ale G2 hodil chybu prave při ukladani savu a nyní mi nejde nahrat poslední pozice!

okamzite vyskoci okno s chybou. dokazete mi nekdo pomoct?

======================================= UNHANDLED EXCEPTION OCCURED ======================================================
======================================= CRASH INFOS: =====================================================================
Gothic II - 2.6 (fix), Parser Version: 50
User: nixtreme, CPUType: 586, Mem: 0 MB total, 0 MB free
Camera: Pos(-12300.4941/1431.62561/-16233.9922), At(-0.597033858/0/0.802215636)
Startup Options:
=============================================== CALLSTACK : ==============================================================
0023:0047821E (0x0135F830 0x0000003C 0x175429B8 0x04864280) Gothic2.exe, operator*()+14 byte(s), ..\\ZenGin\_dieter\zAlgebra.h, line 1270+11 byte(s)
0023:004C3DD4 (0x04864280 0x17542B18 0x0FF633F4 0x00000000) Gothic2.exe, zCCSCamera::RecalcTrajectories()+148 byte(s), P:\dev\g2addon\release\ZenGin\_carsten\zCsCamera.cpp, line 1673+29 byte(s)
0023:004C170E (0x04864034 0x00000000 0xBF18D736 0x80000000) Gothic2.exe, zCCSCamera::OnTick()+126 byte(s), P:\dev\g2addon\release\ZenGin\_carsten\zCsCamera.cpp, line 1254
0023:00602E68 (0x0135FCAC 0x00000000 0x03880134 0x00000000) Gothic2.exe, zCVob::DoFrameActivity()+520 byte(s), P:\dev\g2addon\release\ZenGin\_dieter\zVob.cpp, line 22600023:00502DFD (0x0135FED4 0x00000000 0x01552F23 0x00000001) Gothic2.exe, WinMain()+141 byte(s), P:\dev\g2addon\release\ZenGin\_carsten\zWin32.cpp, line 1054+17 byte(s)
0023:006C8711 (0x0082F0EC 0x00000298 0x00090416 0x0FF633F4) Gothic2.exe, oCGame::Render()+113 byte(s), P:\dev\g2addon\release\Gothic\_ulf\oGame.cpp, line 2619
0023:0078188B (0x0000002C 0x00007BA6 0x00000000 0x00000000) Gothic2.exe, MainProg()+75 byte(s), P:\dev\g2addon\release\Gothic\_ulf\Phoenix.cpp, line 111
0023:00503270 (0x00400000 0x00000000 0x01552F23 0x00000001) Gothic2.exe, HandledWinMain()+928 byte(s), P:\dev\g2addon\release\ZenGin\_carsten\zWin32.cpp, line 1169
0023:00502DFD (0x0135FED4 0x00000000 0x01552F23 0x00000001) Gothic2.exe, WinMain()+141 byte(s), P:\dev\g2addon\release\ZenGin\_carsten\zWin32.cpp, line 1054+17 byte(s)
0023:007D43F8 (0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000) Gothic2.exe, WinMainCRTStartup()+224 byte(s)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
nixtreme
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 01. říj 2009 12:30:00

Příspěvekod Genessis » stř 26. úno 2014 11:35:29 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Ahoj Nejde mi G2:NOTR na W7 odmítá se spustit. :( má s tím někdo zkušenosti?
Uživatelský avatar
Genessis
Uživatel
 
Příspěvky: 287
Registrován: úte 21. srp 2012 19:18:08
Bydliště: Vengard

Příspěvekod Emperor » stř 26. úno 2014 14:14:16 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Genessis píše:Ahoj Nejde mi G2:NOTR na W7 odmítá se spustit. :( má s tím někdo zkušenosti?


Zkusil bych nainstalovat hru jinam, než se tradičně instaluje automaticky (myslím na C: ... složka Program files). Zkus třeba na disk D: ...

popř. si pročti toto téma (pokud jsi to ještě neudělal):

viewtopic.php?f=20&t=7429
Uživatelský avatar
Emperor
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 4506
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod N0n3 » sob 08. bře 2014 18:19:55 » Re: Nespustí se!!!
Rave píše:Po zapnutí se koukni do Správce úloh > Procesy. Pokud ti v procesech bude viset gothic.exe, znamená to, že ti G blokuje nějakej program (což může být cokoliv, firewall, antivirák ... atd.). To by ti nezbejvalo nic jinýho, než zjistit CO ti G blokuje a potom to před spouštění vypnout. :twisted:
Pokud by po spuštění nebyl ani v procesech.. byl by problém.

bohužel mám stejný problém jako kdysi Argilos, a nenapadá mně, co bych mohl vypnout abych G2A spustil, když v procesech to mám ale nic se neděje
Thenns. I fucking hate Thenns.
Uživatelský avatar
N0n3
Uživatel
 
Příspěvky: 286
Registrován: ned 06. kvě 2012 10:09:13
Bydliště: Somewhere in Nevada

Příspěvekod MaGoth » pon 10. bře 2014 11:42:34 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Emperor, N0n3, Genessis, nixtreme..

Read and install G2SystemPack, and will be no problems.

Download here the first post, under links spoiler (rus lang):
http://worldofplayers.ru/threads/36519/

MfG MaGoth,
MaGoth
Uživatel
 
Příspěvky: 41
Registrován: pát 02. srp 2013 0:38:52

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé