Menu

Nejde spustit - Všechno sem!

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod Straker » úte 11. zář 2012 12:43:37 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
zdravicko, mam origo G2 jeste na cdckach, mam problem s Win 7, nejde mi spustit G2 vubec, ve spravci nabehne rundl a g. exe a pak uz se nic nestane, to same s origo g3, na jinyho win bez problemu... programama to asi nebude. s vypnutym explorer.exe kvuli programum je to to same.. prosim a byl bych vdecny za kazdou radu. krom smaznuti win7 :D nemam docasne uloziste na 760gb
Straker
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 11. zář 2012 12:37:42

Příspěvekod Argilos » úte 11. zář 2012 13:14:20 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Zkus to spustit v jako správce a v režimu kompatibility.
Obrázek
Uživatelský avatar
Argilos
Uživatel
 
Příspěvky: 361
Registrován: čtv 27. bře 2008 15:58:36
Bydliště: Taverna U Mrtvé harpie

Příspěvekod Straker » úte 11. zář 2012 17:19:12 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
stále nejde, spustí se pouze jako proces, nikoliv jako aplikace, chvilku pracuje a pote nic :( v kompatibilite sem zkusil vsechny moznosti, i spousteni v xp sp2,3.. spoustění jako správce má za následek stejnou věc, chvíli pracuje a pak naprosto nic nedělá, až na využití proc. a paměti...
Straker
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 11. zář 2012 12:37:42

Příspěvekod Argilos » úte 11. zář 2012 19:29:31 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Teď jsem si vzpoměl, že mě to dělalo u noťasu to samé, tak to zkus přepsat na verzi 2.6 podle tohoto návodu. Mě to tedy pak fungovalo. ;)
Obrázek
Uživatelský avatar
Argilos
Uživatel
 
Příspěvky: 361
Registrován: čtv 27. bře 2008 15:58:36
Bydliště: Taverna U Mrtvé harpie

Příspěvekod Straker » ned 16. zář 2012 18:44:52 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Argilos píše:Teď jsem si vzpoměl, že mě to dělalo u noťasu to samé, tak to zkus přepsat na verzi 2.6 podle tohoto návodu. Mě to tedy pak fungovalo. ;)


uz to de, dobrej navod, dik... a nevis nahodou jak na gothic 3 kdyz dela stejny problem ? :D
Straker
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 11. zář 2012 12:37:42

Příspěvekod Argilos » ned 16. zář 2012 18:56:02 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
To nevim, leda zkusit nainstalovat nejnovjejší Comunnity Patch. Ale Win 7 by s G3 problémy mít neměla.
Obrázek
Uživatelský avatar
Argilos
Uživatel
 
Příspěvky: 361
Registrován: čtv 27. bře 2008 15:58:36
Bydliště: Taverna U Mrtvé harpie

Příspěvekod Straker » čtv 20. zář 2012 11:34:27 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Argilos píše:To nevim, leda zkusit nainstalovat nejnovjejší Comunnity Patch. Ale Win 7 by s G3 problémy mít neměla.




Díky, Gothic_3_EE_Patch_v1.75.14_Int_Full to pořešil :)
Straker
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 11. zář 2012 12:37:42

Příspěvekod Holy Arrow » sob 13. říj 2012 19:22:50 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Ahoj
Ano, mám stejný trapný problém...nespustí se, s návraty i bez. Jediné, co se stane je proces " Gothic2 *32 ".
Zkoušel jsem: restart, reinstalaci, kompatibilitu, spustit jako zprávce, verzi 2.6, vypnout antivir...ohledně přehrávačů (problém s .dll soubory), mám win Media Player, tk nevim, ten nejde odinstalovat...vlastně celá historie vypadá tak, že sem 2 dny hrál normálně návraty, pak sem vypnul comp, přenesl, -> nefunkční (během cesty sem si pouštěl media player) -> vyzkoušel jsem tedy úplně vše, až po změny na 2.6 začalo normall fungovat. Co se nestalo, přenesl jsem comp do jiné místnosti, a zase nic, tentokrát nefunguje ani patchování...celkem s tím už trávím 4 hodiny, kdo nevěří ať tam běží, já už sem polomrtvý zlostí...OPRAVDU PROSÍM pomoc!!! Hra je origo (vod SCORE, 5 dní stará) windows jsou 64 bit ultimate...prosím pomoc...opravdu děkuji

Edit: Ok, tak teď sem zjistil HODNĚ zajímavou věc...když sem připojenej na internet, vše v pohodě, i s návraty, ale když sem offline, tak se nic neděje...přijde mi to hodně podezřelý...někdo nějaký nápad???
If you will repent, you may be redeemed.
- The Emperor -
Uživatelský avatar
Holy Arrow
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 11. lis 2010 21:25:12

Příspěvekod Hellscream » ned 14. říj 2012 17:59:49 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Přesně to samé se děje i mně. Doma mi to jede v pohodě, ale když si to chci pustit v práci, tak to kromě běžícího procesu nic nedělá (taktéž tam nejsem připojen). Zkoušel jsem vše možné a bohužel jsem se také žádného funkčního řešení nedobral :???:.
Co se má stát, staň se!
Uživatelský avatar
Hellscream
Moderátor
 
Příspěvky: 456
Registrován: ned 04. črc 2010 19:27:09

Příspěvekod Holy Arrow » ned 14. říj 2012 18:06:41 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Ale to je divný, ne??? Dyť to nemá napsaný žádný požadavky na připojení k netu, ani pro installaci, ani pro hru...neřikejte mi, že se insiprovali Ubisoftem....:/
If you will repent, you may be redeemed.
- The Emperor -
Uživatelský avatar
Holy Arrow
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 11. lis 2010 21:25:12

Příspěvekod Uchiha-Kox » ned 14. říj 2012 18:32:03 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
teda já mám vpodstatě opačnej problém, spustím to ať je počítač v jakýmkoliv stavu, ale nemsmím mít spuštěnej internetovej problížeč, pak mi to dělá to stejný co vám, když nejste připojeni k netu, nějakej návrh jak je to možný? :D (jinak mám win 7 prof 64bit)
Uchiha-Kox
Uživatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: pát 06. led 2012 19:38:21

Příspěvekod Holy Arrow » ned 14. říj 2012 19:39:42 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
tak díky redaktorům SCORE už sem na to přišel, návod je zde, úplně dole: http://www.zenithies.org/articles/5/got ... eezes.html
If you will repent, you may be redeemed.
- The Emperor -
Uživatelský avatar
Holy Arrow
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 11. lis 2010 21:25:12

Příspěvekod Hellscream » pon 15. říj 2012 6:33:43 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Právě jsem to vyzkoušel a opravdu to funguje. Na to bych sám od sebe nepřišel. Díky.
Co se má stát, staň se!
Uživatelský avatar
Hellscream
Moderátor
 
Příspěvky: 456
Registrován: ned 04. črc 2010 19:27:09

Příspěvekod jajinka.p » sob 29. pro 2012 13:27:58 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
zdravim, mam problém... Mám gothic 2 gold (originál), hru úspěšně nainstaluju na Windows XP, SP3. Hru úspěšně spustím, ale cca po 2 minutách se mi kousne, pomůže jen restart počítače. opětovná přeinstalace nepomáhá... Víte někdo, co s tím? Děkuju
jajinka.p
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 29. pro 2012 13:20:05

Příspěvekod Jdinaparek » pát 26. dub 2013 16:29:05 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Zdravím,
můj problém je docela častý. Když spustím G2 gold na Win7 32bit, hra se nespustí (pouze se mi v procesech objeví Gothic2.exe). Rady co jsem na netu našel, byly vypnout proces rundll32.exe. Všem to potom šlapalo normálně. Mně to ovšem nejde (žádný rundll32.exe v procesech není)... Zkoušel jsem to spustit jako administrátor, dvakrát po sobě, nebo přes Steam, ale nic nepomohlo (rundll32.exe se neobjevil, hra se nespustila). Restart PC / reinstall hry nepomohl. Nevíte někdo co s tím? Díky
Jdinaparek
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát 19. dub 2013 6:21:57

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé