Menu

Nejde spustit - Všechno sem!

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod Exodus Genesis » sob 17. bře 2012 13:30:40 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Zdravím.
Tento topic ma už 151 príspevkov a preto sa mi ich nechce vsetky citat. Mozno je moj problem rieseni ale cez ctrl+f som nenasiel klucove slova.
Takze:
G2, G2A a aj Navraty mi jednoducho nejdu spustit. Vobec nic. proces je spusteny, teda tusim Gothic2.exe . Okrem toho mi vsak procesor vytazuje nieco na 100% a teda nedokazem nic robit, len to cele huci. A prisiel som na to, co to za svinstvo je. Proces rundll.exe mi blokoval Gothici vsetky a obisiel som to tak, ze som spustil proces gothic2.exe dvakrat a potom som rundll.exe vypol. Spolu s nim sa aj vypol jeden z procesov gothic.exe ale druhy sa vzapeti rozbehol a hral som hru. To sa dalo zvladat - pohodicka. Horsie to bolo s modami, ale to som tiez vyriesil.
Avsak teraz nic take neni. spustim gothic2.exe a okrem neho sa hned pusti naduplovany asi 20X rundll.exe .Ak sa pokusim vypnut aspon jeden z nich, neda sa to. a preco? jednoducho preto, ze system sam vypina tie procesy a hned ich nahradza novymi s rovnakymi atributami a prioritami. Preto rundll.exe proste nevypnem a stale mi blokuje gothic2.exe. Rundll.exe som si nasiel v zlozke windowsu, mam mimochodom 32-bit win 7 build 6701 tusim. antivirak avast ktory sa pravidelne aktualizuje virus ziaden nenasiel. hadam mi dokaze niekto z vas pomoct, rundll.exe je totiz pravdepodobne velmi dolezity proces a preto nechcem mazat zdrojovy subor rundll.exe.

Vdaka za vsetky rozumne rady. Prosim Vas nepiste tu hovadiny typu reinstall hry, alebo winu. :idea:
S pozdravom E.G.
Uživatelský avatar
Exodus Genesis
Uživatel
 
Příspěvky: 50
Registrován: úte 25. srp 2009 12:10:03

Příspěvekod Greg » sob 17. bře 2012 18:00:51 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Jo jo, taky ten proces každou chvílí zabíjím :D . Mimochodem stačí pustit Gothic jednou a rovnou ten proces odstřelit. Hra se pak odblokuje a spustí se :wink: . Co se týče problému, tak zkus dát "End process tree", možná to ukončí všechny :D .
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1891
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Dargath » pon 19. bře 2012 18:11:54 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Stahl jsem si Gothic multi player a když sem ho chtěl spustit napsalo se mi : Aplikace nemohla být spuštěna, protože součást mss32.dll nelze najít . Potíže pravděpodobně odstraníte opětovnou instalací aplikace. Tak sem to stahl znova a znova asi 4 :sad: a velký kulový furt mi to nejde :cry: prosím poraďte.
Dargath_CZ
Uživatelský avatar
Dargath
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 19. bře 2012 17:30:23

Příspěvekod Mike1 » pon 19. bře 2012 18:28:01 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Svůj dotaz směřuj spíše sem, s tím, že je to za 1) správný topic a za 2) jsou v něm FAq, které si pročti...
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2405
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod AssasinPK » ned 15. dub 2012 8:45:40 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Omlouvám se jestli tu ten dotaz již byl, ale dočetl jsem tohle téma do 5. stránky a už mě nebyvilo číst pořád to samé dokola takže...

Hrál jsem gothic II + noc havrana (gold) + návraty + čeština všechno více než měsíc fungovalo bez problému a najednou mi gothic nejde spustit, ale co je horší, není ani ve spuštěných .exe soborech, ale co je ještě zvláštnější procesor běží o stošest. Myslel jsem že chyba bude v nějakém programu ale díval jsem se co jsem instaloval a poslední dvě složky byl update mozily a předtím gothic 2 gold.. Takže napadá vás něco co bych mohl vyzkoušet pro odstanění tohoto problému? žádná hláška nic, počítač se tváří že je program spušten ale není a to jak na oko tak v spravci uloh :/
AssasinPK
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát 06. dub 2012 10:35:46

Příspěvekod vrabčanda » ned 15. dub 2012 10:17:04 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Reinstal :)
.-.Štýl.-.
Uživatelský avatar
vrabčanda
Uživatel
 
Příspěvky: 1171
Registrován: ned 01. bře 2009 8:05:28
Bydliště: Tam kde jsem

Příspěvekod balthiersd » stř 09. kvě 2012 19:16:28 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Zdravím, mám takovej problém. Mám originálku gothic 2 gold a nikdy jsem s tím neměl potíže. Dohrál jsem to už asi 4x a teď, když jsem si chtěl znovu zajrát hra se prostě nechce spustit. V procesech normálně je Gothic2.exe. Když proces neukončuju a nechám ho běžet, asi po 5 minutách mi vyskočí chyba: Bad memory pointer. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Díky za případné rady a řešení...
Uživatelský avatar
balthiersd
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: stř 16. bře 2011 16:47:36

Příspěvekod Mike1 » stř 09. kvě 2012 19:21:05 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Jaký máš Windows?
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2405
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod balthiersd » stř 09. kvě 2012 19:22:29 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Mám windows vista... bohužel.










EDIT: Problém vyřešen, odinstaloval jsem všechny playery a daemon tools a jede to.
Uživatelský avatar
balthiersd
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: stř 16. bře 2011 16:47:36

Příspěvekod Algirion » ned 08. črc 2012 21:35:39 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Zdar, mám problém. Tak jsem si nainstaloval G2A, stáhl a nainstaloval returning, hodil tam češtinu a nic. Prostě když spustím hru, nereaguje, jen v procesech se zapne gothic s tím, že bere 3,6mb paměti... Vím, že je to mými novými win 7 64bit, ale nevím, co s tím. Na vistech 32bit mi to šlo v poho. Jestli někdo ví, tak prosím pomoc, páč bych si taky chtěl užít část své práce na češtině :???:
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 425
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Mike1 » pon 09. črc 2012 4:31:43 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Přeinstalovat jsi zkoušel?
Osobně jsem to musel na W7 64bit spustit třeba i "třikrát" rychle za sebou, aby to šlo...
Jinak, pokud máš grafiku NVidia: viewtopic.php?f=57&t=13612
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2405
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod Algirion » pon 09. črc 2012 9:11:46 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Jo, přeinstalovat, všechno... Grafiku Nvidia mám, ale na vistech mi to šlo v poho...
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 425
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Trelis324 » úte 10. črc 2012 16:46:08 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Zdravím mám taký problém. Kúpil som si G2: Gold Edition. Mám windows7 mám tam ešte G3 červený, FIFA 2012, a túto hru, inak žiadne iné hry, len pár programov. Ostatné mi idú, ale keď idem hrať toto, síce mi hru spustí, ale keď výndem zo Xardasovej veže objaví sa mi fialová obrazovka a vypne mi hru a to aj keď mám grafiku na rozlíšený 800x600x16. Zatiaľ mám ešte na počítači voľných 495 GB. Prosím poraďte mi ak viete.
Uživatelský avatar
Trelis324
Uživatel
 
Příspěvky: 1021
Registrován: pát 23. dub 2010 13:15:49
Bydliště: Horská pevnost v hornickom údolí

Příspěvekod Greg » sob 14. črc 2012 0:46:23 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1891
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Trelis324 » sob 14. črc 2012 10:27:41 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Vďaka skúsim to.
Uživatelský avatar
Trelis324
Uživatel
 
Příspěvky: 1021
Registrován: pát 23. dub 2010 13:15:49
Bydliště: Horská pevnost v hornickom údolí

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

cron