Menu

Nejde spustit - Všechno sem!

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod Argilos » pon 09. čer 2008 17:16:32 » Nejde spustit - Všechno sem!
Konečně mám G2A (origoš CD), ale mám i jeden docela závažnej problém. Když nainstaluju G2A z CD a dám spustit a najednou........................................nic vůbec nic ani mi nenaskočí tabulka načítání please poraďte mi s tim někdo!! :cry:
Obrázek
Uživatelský avatar
Argilos
Uživatel
 
Příspěvky: 361
Registrován: čtv 27. bře 2008 15:58:36
Bydliště: Taverna U Mrtvé harpie

Příspěvekod Morrisst » úte 10. čer 2008 14:45:53 » Re: Nespustí se!!!
Jsi si jist žes to spávně nainstaloval? Zkus reinstal.
Uživatelský avatar
Morrisst
Uživatel
 
Příspěvky: 313
Registrován: sob 01. zář 2007 11:35:06
Bydliště: Praha

Příspěvekod gal » úte 10. čer 2008 18:22:42 » Re: Nespustí se!!!
Něco podobnýho se mi stalo kbyž sem si během stahování chtěl zahrát :cry: . Ukončil sem veškerý net a voala jede 8-)
Uživatelský avatar
gal
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: čtv 28. úno 2008 10:32:08
Bydliště: Štatl

Příspěvekod sleep » pát 13. čer 2008 17:08:25 » Re: Nespustí se!!!
Zkus ten reinstal a dej vedet.
sleep
Uživatel
 
Příspěvky: 20
Registrován: pon 17. pro 2007 21:44:40

Příspěvekod Argilos » úte 17. čer 2008 14:51:25 » Re: Nespustí se!!!
Morrisst píše:Jsi si jist žes to spávně nainstaloval? Zkus reinstal.

pro Morrissta a všechny další reinstal jsem zkoušel asi už pětkrát a mimochodem net jsem zapnutej neměl a nějaký stahování už vůbec ne
Obrázek
Uživatelský avatar
Argilos
Uživatel
 
Příspěvky: 361
Registrován: čtv 27. bře 2008 15:58:36
Bydliště: Taverna U Mrtvé harpie

Příspěvekod Rave » sob 21. čer 2008 15:36:48 » Re: Nespustí se!!!
Po zapnutí se koukni do Správce úloh > Procesy. Pokud ti v procesech bude viset gothic.exe, znamená to, že ti G blokuje nějakej program (což může být cokoliv, firewall, antivirák ... atd.). To by ti nezbejvalo nic jinýho, než zjistit CO ti G blokuje a potom to před spouštění vypnout. :twisted:
Pokud by po spuštění nebyl ani v procesech.. byl by problém.
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Rave
Uživatel
 
Příspěvky: 48
Registrován: sob 01. zář 2007 8:48:25
Bydliště: Innsmouth

Příspěvekod Aftermath » čtv 26. čer 2008 17:01:48 » Re: Nespustí se!!!
Odinstaluj programy jako Alcohol a Daemon tools, měl sem stejný problém a tohle mi pomohlo
Aftermath
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 26. čer 2008 16:58:32

Příspěvekod Argilos » sob 28. čer 2008 17:07:14 » Re: Nespustí se!!!
Aftermath píše:Odinstaluj programy jako Alcohol a Daemon tools, měl sem stejný problém a tohle mi pomohlo

aha...tak to bude asi tím vyzkouším to co nejdříve - bohužel teť u sebe nemám to cédéčko
Obrázek
Uživatelský avatar
Argilos
Uživatel
 
Příspěvky: 361
Registrován: čtv 27. bře 2008 15:58:36
Bydliště: Taverna U Mrtvé harpie

Příspěvekod žoldák » úte 08. črc 2008 10:24:41 » Re: Nespustí se!!!
Aftermath napsal:
Odinstaluj programy jako Alcohol a Daemon tools, měl sem stejný problém a tohle mi pomohlo

dík za radu 8-)
ať žije NORDMAR!!!
Uživatelský avatar
žoldák
Uživatel
 
Příspěvky: 31
Registrován: čtv 15. kvě 2008 17:55:25
Bydliště: hospoda u 3 harpijích nebo v trestanecký koloniji

Příspěvekod Lucanus » úte 08. črc 2008 15:24:03 » Re: Nespustí se!!!
Argilos píše:Konečně mám G2A (origoš CD), ale mám i jeden docela závažnej problém. Když nainstaluju G2A z CD a dám spustit a najednou........................................nic vůbec nic ani mi nenaskočí tabulka načítání please poraďte mi s tim někdo!! :cry:

Hele a zkoušel jsi jen jeden ten setup? Já mám pocit, že tam jsou dvě možnosti jak to nainstalovat(2 setupy). No a ten jeden obvykle nefunguje, teda aspoň mě ten jeden nešel, ale druhý byl v poho.
Uživatelský avatar
Lucanus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1186
Registrován: úte 06. kvě 2008 6:32:55
Bydliště: Rozlehlé sály, tonoucí ve tmě hluboko pod Sopečnou pevností

Příspěvekod Argilos » ned 20. črc 2008 19:25:00 » Re: Nespustí se!!!
Lord Smoug píše:
Argilos píše:Konečně mám G2A (origoš CD), ale mám i jeden docela závažnej problém. Když nainstaluju G2A z CD a dám spustit a najednou........................................nic vůbec nic ani mi nenaskočí tabulka načítání please poraďte mi s tim někdo!! :cry:

Hele a zkoušel jsi jen jeden ten setup? Já mám pocit, že tam jsou dvě možnosti jak to nainstalovat(2 setupy). No a ten jeden obvykle nefunguje, teda aspoň mě ten jeden nešel, ale druhý byl v poho.

Podle mě jsem zkoušel oba, ale to je teť stejně jedno, protože jsem přešel na německou verzi 2.6 a už mi datáč fakčí a nehodlám se vrátit ke 2.7, takže to můžete locknout.
Obrázek
Uživatelský avatar
Argilos
Uživatel
 
Příspěvky: 361
Registrován: čtv 27. bře 2008 15:58:36
Bydliště: Taverna U Mrtvé harpie

Příspěvekod MilanC » ned 24. srp 2008 17:03:51 » Nejde spustit - všechno sem!
Naistaluju G2 a když ho spustim tak jde,ale když naistaluju G2 datadisk takk to stupstim dám nová hra a při načítaní spadne i když to přeinstaluju tak to prostě nejde,poraďte.diky
MilanC
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 24. srp 2008 16:57:56

Příspěvekod marťan » pon 25. srp 2008 18:52:39 » Re: Nejde to,poraďte prosím
Zkontroloval sis "systémové požadavky"? :wink:
Obrázek
Uživatelský avatar
marťan
Uživatel
 
Příspěvky: 98
Registrován: sob 21. čer 2008 20:14:23
Bydliště: Doma, kde jinde?

Příspěvekod D_X » úte 26. srp 2008 13:13:13 » Re: Nejde to,poraďte prosím
Spíš nám pošli tvou stávající hw konfiguraci a my se tomu kouknem na zoubek :D
2012 a žádná hra se stále ani na deset kilometrů nepřiblížila Gothicu 1 a Gothicu2NR.
Uživatelský avatar
D_X
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 22. kvě 2008 15:59:05
Bydliště: Kroměříž

Příspěvekod Akathos » stř 27. srp 2008 19:23:14 » Re: Nejde to,poraďte prosím
Máš originální G2 ci G2A?distak hod soukromou spravu jestly nechces verejne ..
jestly nemáš tak možná znám řešení problému
Jo hardwerem to nebude kluci když mu škaoe G2 tak asi G2A pujde
Uživatelský avatar
Akathos
Uživatel
 
Příspěvky: 129
Registrován: sob 17. kvě 2008 14:13:45
Bydliště: Všude kde je to možné

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: lopatnik