Menu

gothic 2 spadne když přijdu do hornické kolonie zabít draky

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Gothic 2 NH systempack+playerkit mi spadne když přijdu do hornické kolonie po opravení innosova oka zabít draky na konci 3. kapitoly. Hra do téhle doby pracovala skvěle. neví někdo jak spravit?
RomanCZ97
Uživatel
 
Příspěvky: 15
Registrován: stř 25. zář 2019 14:34:21

Spadne během načítání lokace HÚ? Během ní by se ti měl zobrazit přechod do 4. kapitoly ...
TD = BD + [(BDxMana)/Ec] + PID

TD - total damage, BD - basic damage, Ec - Emperorova konstanta, PID - damage per interval
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4402
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Hra ti vždycky spadne přímo po načítací obrazovce do HÚ? Vyskočí ti nějaká chybová hláška (screen když tak)?
Možná je to tím, že hra načítá pro HÚ soubory, které buď nějak ze složky zmizely (to se může stát, třeba když máš hru na Program Files na systémovém disku) a nebo jsou poškozené.
Napadá mě: Zkusit přeinstalovat hru. V případě Steamu zkusit verifikovat soubory, třeba je něco poškozené.
Dále bys mohl zkusit do hry nahrát jiný save, jestli hra padá pořád. Mám savy ze své poslední hry, za drakobijce a to jak těsně před vstupem do Kolonie ve čtvrté (save 14), tak po vstupu (save 13). Zde je odkaz: https://uloz.to/file/uIl3TWj0s6jv/gothic-save-rar
Vložit do složky se hrou, složka "Saves". Pokud ti bude fungovat přechod do HÚ (14), tak Kolonie samotná (13), znamená to, že jsi měl svůj save poškozen.
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Templář
 
Příspěvky: 2096
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Děkuji za typy vyzkouším, hra padá při načitání kolonie
RomanCZ97
Uživatel
 
Příspěvky: 15
Registrován: stř 25. zář 2019 14:34:21

Rar soubor je zaheslován
RomanCZ97
Uživatel
 
Příspěvky: 15
Registrován: stř 25. zář 2019 14:34:21

Tak to fakt nevím, já ten soubor rar nezahesloval, heslo po mě soubor nechce. Zajímavé :D

Ok. Zkus to ze zipu, zde http://nahrajsoubor.cz/e7854a2ea6e71e2d ... 4f34827cf4
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Templář
 
Příspěvky: 2096
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

ztahnutí už fungovalo ale potřeboval bych kam přesně je dát :)
Naposledy upravil RomanCZ97 dne stř 25. zář 2019 18:47:46, celkově upraveno 1
RomanCZ97
Uživatel
 
Příspěvky: 15
Registrován: stř 25. zář 2019 14:34:21

Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Templář
 
Příspěvky: 2096
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

já tam mám jen current
RomanCZ97
Uživatel
 
Příspěvky: 15
Registrován: stř 25. zář 2019 14:34:21

No však ten savegame13 a savegame14 přesuň do složky "saves" ve složce Gothicu 2A. Tak, jak to vidíš u mne.
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Templář
 
Příspěvky: 2096
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

zkusil jsem to a poté se nic nestalo, vadí když už mám na .13 a .14 pozici můj save?
RomanCZ97
Uživatel
 
Příspěvky: 15
Registrován: stř 25. zář 2019 14:34:21

Jednoduše si své savy zálohuj (přemísti třeba na plochu nebo někam) a nahoď tam ty moje. Pak načti ten 14, vstup hnedka do Kolonie. Pokud hra nespadne, máš poškozený vlastní save. Pokud jo, máš problém se hrou celkově. Pak zkus ten 13, jestli jde načíst. Pokud jo, hra je OK a pak teda nevím.
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Templář
 
Příspěvky: 2096
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Mně to tam ukazuje jen current tak nevím kde jsou moje savy?
RomanCZ97
Uživatel
 
Příspěvky: 15
Registrován: stř 25. zář 2019 14:34:21

měly by být tam, kde máš ten current, pokud jsi používal rychlý save, měl bys tam mít složku quicksave a další složky označené čísly podle toho, na jakou pozici jsi je ukládal ...
TD = BD + [(BDxMana)/Ec] + PID

TD - total damage, BD - basic damage, Ec - Emperorova konstanta, PID - damage per interval
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4402
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Není tam nic ale ve hře savý mám a quicksave nepoužívám
RomanCZ97
Uživatel
 
Příspěvky: 15
Registrován: stř 25. zář 2019 14:34:21

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé