Menu

Preskakovanie tituliek

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod Sick Scorpion » úte 23. kvě 2017 2:23:45 » Preskakovanie tituliek
Zdravím, mal by som takú netradičnú otázku..
Je nejak možné nastaviť aby sa dialógy dali preskakovať po kliknutí myšou?
Neviem ako to lepšie sformulovať, proste teraz keď postava dokončí vetu tak automaticky začne dalšiu, alebo jej druhá postava odpovie..
Chcem si zahrať hru v angličtine kvôli lepšie využitému času ( zdokonalenie angličtiny, snažím sa tak hrať všetky hry poslednú dobu ) ale nestíham si všimnúť a preložiť všetky slová.
Dúfam že som to napísal zrozumitelne.
Je to možné nejako nastaviť?
Ďakujem za odpoveď :wink:
Sick Scorpion
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 23. kvě 2017 2:07:57

Příspěvekod george » úte 23. kvě 2017 5:11:41 » Re: Preskakovanie tituliek
Nevim jak dlouho gothic hrajes ale tos fakt nepriselna to ze se preskakuje ESCpem? Lol :D
george
Uživatel
 
Příspěvky: 78
Registrován: sob 08. úno 2014 22:37:02

Příspěvekod Sick Scorpion » úte 23. kvě 2017 6:26:44 » Re: Preskakovanie tituliek
Nechápeme sa... Ide mi o to aby sa SAMÉ nepreskakovali ale hra čakala na tvoju reakciu
Sick Scorpion
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 23. kvě 2017 2:07:57

Příspěvekod Milhaus » stř 24. kvě 2017 5:26:57 » Re: Preskakovanie tituliek
Myslím, že to nejde. Čas ukázání titulek je asi vázán na délku dabingu a pokud není, pak je nastaven nějaký standardní čas, po kterém se přeskočí na další titulek. Ale zastavit to zřejmě nepůjde.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5423
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod Emperor » stř 24. kvě 2017 9:23:35 » Re: Preskakovanie tituliek
já mám nastavený ovládání myší, dialogy tedy odklikávám pravým tlačítkem ...
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4448
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Sick Scorpion » stř 24. kvě 2017 22:40:18 » Re: Preskakovanie tituliek
Žial, už to nie je podstatné.. začal som hrať a po východe z veže nevidím HP bar nepriatelov, klasický problém s hornou lištou na Win8, prešiel som celé forum, postahoval a poskušal všetky možné patche, systempack, rôzne fixy, pomenil nastavenia v gothic.ini ale nič nepomáha... Nemá niekto nejakú aktuálnu a funkčnú radu ako sa toho horného rámu zbaviť alebo je čas na zmenu windowsu na staršiu 7čku kvôli jednej hre? ( Nie, systempack mi nepomohol, naopak hra sa už po jeho aplikovaní vôbec nespustila a bola nutná reinštalácia )
Sick Scorpion
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 23. kvě 2017 2:07:57

Příspěvekod Emperor » čtv 25. kvě 2017 6:27:29 » Re: Preskakovanie tituliek
nevím, napadá mě akorát spustit hru v režimu kompatibility pro Windows XP nebo W7, jestli ta možnost u osmiček je ...
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4448
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Milhaus » pát 26. kvě 2017 10:16:12 » Re: Preskakovanie tituliek
systempack s témto pomáhá, ale asi si jej nainstaloval nebo nastavil špatně.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5423
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod Sick Scorpion » pát 26. kvě 2017 11:08:47 » Re: Preskakovanie tituliek
Systempack tu je vychválený jak boh no popravde nikdy mi nepomohol, neviem jak zle by som ho nainštaloval, robil som to podla návodu, všetko skontroloval a predsa to nejde.. a to mám s takými vecami dosť skúsenosti takže tým to nebude.
Sick Scorpion
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 23. kvě 2017 2:07:57

Příspěvekod Sick Scorpion » sob 27. kvě 2017 14:29:54 » Re: Preskakovanie tituliek
Mám steam verziu samozrejme, gold edíciu a po spustení hry vidím len bielu obrazovku, hra beží lebo menu as dá normálne ovládat ( šipka hore, enter, šipka hore, enter - vypnutá hra ) ale nevidím tam nič...
Sick Scorpion
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 23. kvě 2017 2:07:57

Příspěvekod Walterko » úte 20. čer 2017 10:27:17 » Re: Preskakovanie tituliek
Sick Scorpion píše:Žial, už to nie je podstatné.. začal som hrať a po východe z veže nevidím HP bar nepriatelov, klasický problém s hornou lištou na Win8, prešiel som celé forum, postahoval a poskušal všetky možné patche, systempack, rôzne fixy, pomenil nastavenia v gothic.ini ale nič nepomáha... Nemá niekto nejakú aktuálnu a funkčnú radu ako sa toho horného rámu zbaviť alebo je čas na zmenu windowsu na staršiu 7čku kvôli jednej hre? ( Nie, systempack mi nepomohol, naopak hra sa už po jeho aplikovaní vôbec nespustila a bola nutná reinštalácia )


Asi si to už skúšal, ale mne vždy pomohlo pustiť hru do okna. V gothic.ini je tam na to setting, rozlíšenie si potom upravíš na pixel tak aby si toho videl čo najviac. Inak po vypnutí hry sa mne osobne stáva, že sa gothic.ini vráti do defaultu, tak ho musím jak kkt vždy po dohraní zase nahradiť upraveným :D
Walterko
Uživatel
 
Příspěvky: 54
Registrován: ned 05. pro 2010 21:28:32


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

cron