Menu

G2A Win10 nebaví mě čekat

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod Martin Putzer » stř 14. říj 2015 18:51:46 » G2A Win10 nebaví mě čekat
Po instalaci na Win10 se G1 a G2A spouštěly normální rychlostí, ale bylo tam to "okno" (viz nějaký jiný téma), tak jsem tam dal ten fullscreen patch. Funguje, ale trvá i 5 minut než se to uráčí spustit. Poraďte prosím. :sad:
BZh11AY&SYJi˛W ?€@…0@ ?ď˙° PŠ†šôÔjžM•<jŚŚ™S)±O
<ŁÂ‡`ßQ·ť
ÖmÍ:´ˇ" €Ôˆ¤˘ˇäěeÓJűF˝&ŠŻĂsˇoTzßWGWN„˘ˆi¸dĂ" ľiŔ'Řň™‘ó"ifºٜp˜,€ć°ô.Ł˝ÇÇA˝ŮĂKcń4u#qÝY×R¶Ú#Ç~÷I&3Aˆó­QD˘ŕ·Ocߡ,źäA r aă{5°ŞËň—ŘoĄşÇżß9ÝBGj¤–Đ ;‚ ´f\XZ«QW‡ëvA*łĹÝłďť`é}Ă"ˆ@îÚ7f1ťq˘rń©Ć¶¨Eľ/I˘*­ť+—ÓR آęăŃđ¬;D dł%›üHŮJÍĚĂ‹ą"ś(H%4Ů+€


Použita komprese BZ2.
Uživatelský avatar
Martin Putzer
Uživatel
 
Příspěvky: 248
Registrován: pon 04. srp 2014 18:31:02
Bydliště: Chrám Pátračů na konci světa

Příspěvekod Serza » čtv 15. říj 2015 6:28:23 » Re: G2A Win10 nebaví mě čekat
jj na v 10 jsem měl trochu jiný problém, ale taky... ve W10 mi nejede gothic...
Gothic is BEST
Serza
Uživatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: pon 06. dub 2015 21:39:30
Bydliště: Unknown

Příspěvekod Milhaus » pát 16. říj 2015 9:14:01 » Re: G2A Win10 nebaví mě čekat
na toto by měl pomoci ten SystemPack - viewtopic.php?f=57&t=17830

Mě osobě to s ním na win 10 funguje normálně, naopak je hra rychlejší, než bez něj třeba na win7 a řeší to i jiné problémy.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5423
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod Serza » pát 16. říj 2015 12:49:47 » Re: G2A Win10 nebaví mě čekat
milhi někde jsme to řešili s dolerem, psal jsem tam že na w8 a systém pack mi to jelo v poho, ale po upgradu na w10 se systém packem se mi gothic seká..... nevíš co by mohlo pomoct?
Gothic is BEST
Serza
Uživatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: pon 06. dub 2015 21:39:30
Bydliště: Unknown

Příspěvekod Milhaus » pát 16. říj 2015 16:51:24 » Re: G2A Win10 nebaví mě čekat
to nevím, ale mě to přesně v té stejné kombinaci jede. Tedy měl jsem hru nainstalovanou na pracovním PC ještě s win8 a systempackem (kvůli nějakým testům). Pak jsem windows updatoval na win10, hra zůstala jak byla a normálně mi funguje. Tedy nemůžu říct, že bych jí zkoušel hrát dlouho, ale spustil jsem jí, projel dialogy, porozhlédl se a nezdálo se mi, že by se sekala. (přitom tento pracovní PC není žádné dělo). Doporučuji určitě důkladně projít soubor s natavením, popřípadě zkusit hru znovu nainstalovat (a opravdu si dát záležet, aby to nebylo nikam do chránených složek a ještě pro jistotu spustit i instalační program jako správce).

Pak tedy nainstalovat češtinu, udělat všechny potřebné úkony s úpravou gothic.exe na tu report verzi atd, pak nainstalovat onen systempack, ve vlastnostech soubor gothic2.exe ještě pak nastavit, aby se vždy spouštěl jako správce a zkusit spustit.


Může také možná záležet, jakou verzi hry máš, jestli s DVD, nebo třeba s gogu. Já mám tu s gog, ale nevím, jestli to může mít vliv.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5423
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod Serza » pon 19. říj 2015 20:58:40 » Re: G2A Win10 nebaví mě čekat
vyzkoušel jsem tvé rady milhi, sice to není jako předtím, ale je to trochu lepší
Gothic is BEST
Serza
Uživatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: pon 06. dub 2015 21:39:30
Bydliště: Unknown


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé