Menu

G2A windows10

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod Serza » úte 06. říj 2015 11:59:11 » G2A windows10
Zdravím

Když jsem měl ještě W8 Gothic 2A mi jel v pohodě, všechno na max..... ale teď když mám W10 seká se mi i při dohlednosi100 systém pack je samozřejmě naistalován, ale už mi to leze na nervy, nevíte o nějakém patchi který by to zlepšil na W10?
Gothic is BEST
Serza
Uživatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: pon 06. dub 2015 21:39:30
Bydliště: Unknown

Příspěvekod Martin Putzer » úte 06. říj 2015 18:39:22 » Re: G2A windows10
Takovej patch neznám. Ale zkus odstranit SP, mě G1 i G2A šli na Win 10 témř bez problémů a dávat jsem do toho musel jenom patch na to "okno". Vím, že SPčkem to asi nebude, ale zkus to, za pokusnic nedáš. :)
BZh11AY&SYJi˛W ?€@…0@ ?ď˙° PŠ†šôÔjžM•<jŚŚ™S)±O
<ŁÂ‡`ßQ·ť
ÖmÍ:´ˇ" €Ôˆ¤˘ˇäěeÓJűF˝&ŠŻĂsˇoTzßWGWN„˘ˆi¸dĂ" ľiŔ'Řň™‘ó"ifºٜp˜,€ć°ô.Ł˝ÇÇA˝ŮĂKcń4u#qÝY×R¶Ú#Ç~÷I&3Aˆó­QD˘ŕ·Ocߡ,źäA r aă{5°ŞËň—ŘoĄşÇżß9ÝBGj¤–Đ ;‚ ´f\XZ«QW‡ëvA*łĹÝłďť`é}Ă"ˆ@îÚ7f1ťq˘rń©Ć¶¨Eľ/I˘*­ť+—ÓR آęăŃđ¬;D dł%›üHŮJÍĚĂ‹ą"ś(H%4Ů+€


Použita komprese BZ2.
Uživatelský avatar
Martin Putzer
Uživatel
 
Příspěvky: 248
Registrován: pon 04. srp 2014 18:31:02
Bydliště: Chrám Pátračů na konci světa

Příspěvekod Dolero » úte 06. říj 2015 20:14:35 » Re: G2A windows10
SP nic nepokazí, je to PC, mně se zase na Win 7 64 bit Ultimate seká základní Gothic 2 bez SP i s ním a je jedno na jaké nastavení. Holt, někdy to blbne, někdy ne...
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Templář
 
Příspěvky: 2096
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod Serza » stř 07. říj 2015 13:03:26 » Re: G2A windows10
To tedy ne, než jsem to uptadoval na W10, naW8 mi to jelo v pohodě. Notebookem to nebude...
Gothic is BEST
Serza
Uživatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: pon 06. dub 2015 21:39:30
Bydliště: Unknown

Příspěvekod Dolero » stř 07. říj 2015 14:58:59 » Re: G2A windows10
Serza píše:To tedy ne, než jsem to uptadoval na W10, na W8 mi to jelo v pohodě. Notebookem to nebude...


"Je to PC" = i Windows... System Pack nebyl dělán na Windows 10, takže to na něm jde stejně jako kdybys ho tam neměl. Když sem si na zkoušku na PC dal Win XP SP3, tak mi taky jel G2 základ v pohodě...
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Templář
 
Příspěvky: 2096
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod sleeper » stř 07. říj 2015 15:01:09 » Re: G2A windows10
Je to primitívna rada, ale skúsil si zmeniť režim kompatibility na starší Windows? Ak sa to teda dá...
Uživatelský avatar
sleeper
Uživatel
 
Příspěvky: 2279
Registrován: ned 25. kvě 2008 13:30:40
Bydliště: Tam, kde sa dobre pije!

Příspěvekod Serza » stř 07. říj 2015 16:10:07 » Re: G2A windows10
no nic nevadí holt musím počkat na systém pack na w 10.... nevadí Gothic si můžu zahrát kdykoli, zrovna na něj si čas najdu vždy, ale jinak díky všem za odpovědi
Gothic is BEST
Serza
Uživatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: pon 06. dub 2015 21:39:30
Bydliště: Unknown

Příspěvekod Haremheb » ned 11. říj 2015 18:53:47 » Re: G2A windows10
Ahoj a ty neměls problém při instalaci na W8? psal jsem ve foru svuj problem. Jestli můžeš koukni na to.
Haremheb
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned 11. říj 2015 17:32:55


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé