Menu

Direct 11

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod marek.stastny95 » ned 26. črc 2015 17:55:57 » Direct 11
Zdravím, může mi prosím někdo objasnit jak spustit Gothic s directem 11? Prosím o nějaký odkaz a postup. Je to moje poslední šance jak si tu hru zahrát.
marek.stastny95
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: ned 26. črc 2015 17:53:02

Příspěvekod Martin Putzer » pon 27. črc 2015 8:24:22 » Re: Direct 11
DirectX 11 je zpětně kompatibilní. Jestli máš problémy se spouštěním, rozhodně to Directem nebude. Možná jestli máš Win 8...


Každopádně jestli jo, tak potřebuješ spíš emulátor nebo nějakej System Pack nebo něco takovýho.
BZh11AY&SYJi˛W ?€@…0@ ?ď˙° PŠ†šôÔjžM•<jŚŚ™S)±O
<ŁÂ‡`ßQ·ť
ÖmÍ:´ˇ" €Ôˆ¤˘ˇäěeÓJűF˝&ŠŻĂsˇoTzßWGWN„˘ˆi¸dĂ" ľiŔ'Řň™‘ó"ifºٜp˜,€ć°ô.Ł˝ÇÇA˝ŮĂKcń4u#qÝY×R¶Ú#Ç~÷I&3Aˆó­QD˘ŕ·Ocߡ,źäA r aă{5°ŞËň—ŘoĄşÇżß9ÝBGj¤–Đ ;‚ ´f\XZ«QW‡ëvA*łĹÝłďť`é}Ă"ˆ@îÚ7f1ťq˘rń©Ć¶¨Eľ/I˘*­ť+—ÓR آęăŃđ¬;D dł%›üHŮJÍĚĂ‹ą"ś(H%4Ů+€


Použita komprese BZ2.
Uživatelský avatar
Martin Putzer
Uživatel
 
Příspěvky: 248
Registrován: pon 04. srp 2014 18:31:02
Bydliště: Chrám Pátračů na konci světa

Příspěvekod marek.stastny95 » pon 27. črc 2015 14:27:57 » Re: Direct 11
Mám w 8.1. Problém se spuštěním nemám, jde o to, že mám přepinatelnou grafiku a nebere se mi to jako 3D aplikace a běží mi to tedy jen na integrované grafice a mám tedy po vyjití z budov jen cca 15-20 fps. System pack používám
marek.stastny95
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: ned 26. črc 2015 17:53:02

Příspěvekod Martin Putzer » úte 28. črc 2015 18:35:04 » Re: Direct 11
Aha, zkus si prohlídnout konfigurační soubor a tam určitě bude něco jako 3D=false nebo tak něco. Tuhle hodnotu jsem jenom plácnul, neber to jako vzor, já SP nepoužívám.
BZh11AY&SYJi˛W ?€@…0@ ?ď˙° PŠ†šôÔjžM•<jŚŚ™S)±O
<ŁÂ‡`ßQ·ť
ÖmÍ:´ˇ" €Ôˆ¤˘ˇäěeÓJűF˝&ŠŻĂsˇoTzßWGWN„˘ˆi¸dĂ" ľiŔ'Řň™‘ó"ifºٜp˜,€ć°ô.Ł˝ÇÇA˝ŮĂKcń4u#qÝY×R¶Ú#Ç~÷I&3Aˆó­QD˘ŕ·Ocߡ,źäA r aă{5°ŞËň—ŘoĄşÇżß9ÝBGj¤–Đ ;‚ ´f\XZ«QW‡ëvA*łĹÝłďť`é}Ă"ˆ@îÚ7f1ťq˘rń©Ć¶¨Eľ/I˘*­ť+—ÓR آęăŃđ¬;D dł%›üHŮJÍĚĂ‹ą"ś(H%4Ů+€


Použita komprese BZ2.
Uživatelský avatar
Martin Putzer
Uživatel
 
Příspěvky: 248
Registrován: pon 04. srp 2014 18:31:02
Bydliště: Chrám Pátračů na konci světa

Příspěvekod r33i » sob 01. srp 2015 8:51:02 » Re: Direct 11
Prepínanie medzi integrovanym GPU a grafickou kartou vacsinou ovlada nejaka konfiguracna aplikacia od vyrobcu, kde je mozne manualne nastavit ktory process ma pouzivat graficku kartu a ktory nie.
Ak taku aplikaciu v systeme nemas (napr. si reinstaloval system) skus pohladat na strankach vyrobcu.
Uživatelský avatar
r33i
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned 02. lis 2014 15:13:19

Příspěvekod marek.stastny95 » pon 10. srp 2015 18:02:33 » Re: Direct 11
Žádné 3D false nebo true anstavit nejde a ohledně přepínání grafiky to není tak jednoduché, ikdyž nastavím u gothicu 2 max výkon tak se grafika proste nezapne, nebere g2 prostě jako 3D aplikaci
marek.stastny95
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: ned 26. črc 2015 17:53:02

Příspěvekod Deneroth » úte 11. srp 2015 6:33:26 » Re: Direct 11
Nevím co máš za kartu, ale u geforce lze v ovladači nastavit manuálně která aplikace má používat výhradně integrovanou a která výhradně geforce. Aspoň tak to mám já, i když v gothicu se mi v nastavení geforce nikdy neobjeví.
Uživatelský avatar
Deneroth
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 04. srp 2015 9:53:15

Příspěvekod marek.stastny95 » úte 11. srp 2015 13:22:29 » Re: Direct 11
Mám hd 8750m a ATI má také aplikace, kde si můžu ručně nastavit grafiku, ale Gothic tam prostě přepnou nelze.
marek.stastny95
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: ned 26. črc 2015 17:53:02


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé