Menu

Sekání při otevření inventáře + dotaz

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod mmma123 » ned 03. kvě 2015 21:56:15 » Sekání při otevření inventáře + dotaz
Dobrý den,
nedávno jsem si nainstaloval Gothic 2 NoTR a začal jsem hrát. Na začátku ve věži mi vše šlapalo jak má. Poté jsem vyšel ven a otevřel inventář a v tu chvílí jsem dosta neskutečné lagy a celá hra se mi začala sekat. Nyní se mi to děje pokaždé, když otevřu inventář, obchoduju nebo něco vybírám z bedny. Mám Windows 7, tak jestli to nebude tím. Zkoušel jsem nějaké patche, ale ty jsou jen na 2.6 a já mám 2.7. Nemůžu najít nějaký downgrade. Nároky na PC splnuji na maximum. Opravdu by mi bodla nějaká pomoc.

A ještě mám jen jeden dotaz týkající se hry. Vždy sem hrál pouze jedničku a nyní jsem si poprvé zahrál i dvojku a opravdu nevím jestli je to tím, jak jsem low nebo to je hrou. Dělám už nějaké pokročiljší úkoly, ale vždy když potřebuji někoho zabít, nejsem schopen ho zabít. Já bych do něm musel seknout tak 40x aby umřel a on mě sejme na jednu ráno a čau. Např. když mi hostinský v hospodě řekl, že zamnou čeká za barákam nějaký týpek, tak ten borec mě seknul a ležel jsem. Musel jsem ho pak nalákat ke strážím aby ho zabili. Nevím, jestli tam mám někaký hardmode nebo tak, ale fakt je to na mě dost těžký :D

Předem díky všem za rady s řešením mého problému.
mmma123
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned 03. kvě 2015 21:48:10

Příspěvekod Milhaus » ned 03. kvě 2015 22:00:30 » Re: Sekání při otevření inventáře + dotaz
Mohlo by možná pomoci todle:
viewtopic.php?f=140&t=17830

ale musíš postupvat pomocí podle návodu.

Tady je případně, jak to předělat na verzi 2.6 viewtopic.php?f=41&t=108

Co se týče obtížnosti, datadisk celý gothic2 hodně stížil. Zvedl odolnosti a životy všeho, zvedl nároky na zbraně a především udělal těžší učení se.

Pokud ti to příjde moc těžké a pokud si nikdy nehrál gothic2 (bez datadisku), doporučuji si nejprve zahrát ten.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5423
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod Dolero » ned 03. kvě 2015 22:11:29 » Re: Sekání při otevření inventáře + dotaz
Milhausi, tvá stará metoda je účinná, leč zdlouhavá, nejlepší je toto viewtopic.php?f=140&t=18167 :D
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Templář
 
Příspěvky: 2096
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod Milhaus » ned 03. kvě 2015 22:14:50 » Re: Sekání při otevření inventáře + dotaz
myslím, že ta moje je lepší, člověk ani nemusí stahovat celý archiv módů, pokud je tedy nechce hrát. Stačí jen stahnout malý soubor a rozbalit ho do hry.
viz:
Stáhněte tento soubor:
http://ulozto.cz/x31uVy8m/gothic2-verze-26-exe

Spusťe a najděte složku gothic2 a dejte extrahovat.
V případě, že se to zeptá, dát nahradit stávající souboury.

Ze složky GOTHIC2\DATA\ odstranit soubor Textures_Addon_Menu_English.vdf.
Pak zkusit hru spustit přes Gothic2.exe a zapnout novou hru.
Vyzkoušeet, jestli bude vše fungovat.
Pokračovat s instalací módů dle pokynů k módům.

Nicméně si nejsem jistý, je-li to vůbec u systempacků potřebné. Také si nejsem jistý, jestli by šlo pomocí nich předělat hru z g2a na g2.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5423
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod mmma123 » ned 03. kvě 2015 22:31:16 » Re: Sekání při otevření inventáře + dotaz
Zkusil jsem postup podle Milhause. grafika je fakt supr! ale postava se při běhu kousá a sekání v inventáři pořád neustalo :( to je v háji
mmma123
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned 03. kvě 2015 21:48:10

Příspěvekod Dolero » ned 03. kvě 2015 22:37:53 » Re: Sekání při otevření inventáře + dotaz
SystemPack to doopravdy nevyřešil? Zajímavé. Co se týká mě, tak se mi seká základní G2 jak s SP, tak bez něj, ve městě...
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Templář
 
Příspěvky: 2096
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod Milhaus » úte 05. kvě 2015 10:41:30 » Re: Sekání při otevření inventáře + dotaz
Zkus hru přeinstalovat.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5423
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: lopatnik