Menu

HP bar nepřátel

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod deathmaster666 » pát 15. lis 2013 13:17:48 » HP bar nepřátel
Zdravím,

po delší době jsem si chtěl zahrát G2A a po krkolomné instalaci G2 na win 8 64-bit a změny anglické verze na německou jsem konečně mohl spustit G2A. Jediný problém, který teď řeším, je, že se mi nezobrazuje HP bar u nepřátel. Nevíte někdo, co s tím? Jinak v gothic.ini jsem si přepsal rozlišení na 1366x768. Kdybyste někdo věděl, co s tím, budu moc rád :-)
deathmaster666
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: stř 28. lis 2012 21:39:29

Příspěvekod Milhaus » pát 15. lis 2013 13:25:52 » Re: HP bar nepřátel
todle určitě dělá windows8. Už se to tu řešilo víckrát, ale nevím, jestli se to nějak vyřešilo. Já windows8 nepoužívám a ani nehodlám, takže s tím nemám zkušenosti. Jediné, co mě napadá, je zkoušet si hrát s režimy kompatibility, jenže ty jsou ve Windows k ničemu a většinou to má nulový efekt, takže předpokládám, že podobné to bude i ve win8.

Další alternativa je používat dva operační systémy, nebo windows8 přeinstalovat na jiný, ale to nejspíše asi nebudeš chtít. (teoreticky jdou winxp nainstalova i na USB klíčenku, tedy teoreticky by mělo jít si takovou klíčenku s winxp vytvořit, pak notebook spouštět skrz ní a přes winxp gothic). Pak PC vypnout, vytáhnout klíčenku, a načíst win8. (teoreticky) by to jít mělo, pokud nastavíš v biosu, aby jako první načítal operační systém z USB.

Ale možná zná někdo i řešení na win8. (zde na fórum jsem nezaznamenal, že by někdo věděl).
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5423
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod deathmaster666 » ned 17. lis 2013 13:28:40 » Re: HP bar nepřátel
Tak už nevím, jak na to. Nikde pořádně nemůžu nic nalézt. Jenže bez toho se to, bohužel, hrát nedá :-/
deathmaster666
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: stř 28. lis 2012 21:39:29

Příspěvekod tomas352000 » ned 17. lis 2013 13:30:18 » Re: HP bar nepřátel
zkoušel jsi zmenšit to rozlišení? možná ti ten hp bar čouhá z obrazovky :D
Uživatelský avatar
tomas352000
Uživatel
 
Příspěvky: 136
Registrován: ned 14. dub 2013 14:40:55

Příspěvekod deathmaster666 » ned 17. lis 2013 13:32:56 » Re: HP bar nepřátel
Jj, zkoušel, ale nic se neděje. Ani nějak ale nechápu souvislost, proč by se v důsledku win 8 neměl zobrazovat zrovna hp bar.
deathmaster666
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: stř 28. lis 2012 21:39:29

Příspěvekod Dante » ned 17. lis 2013 15:05:57 » Re: HP bar nepřátel
Je nejvíc pravděpodobný že to dělá W8... Jediný problém je ten HP bar, nebo tam jsou i jiné chyby? Zkus taky vypnout antivir.

PS: Tak mě napadla jiná věc - Proč jsi to převáděl na německou verzi? Hraješ nějaký mód? Jestli to hraješ bez módu je možné že je to tím. Nebo taky když jsi převáděl Gothic na jinou verzi možná jsi omylem vymazal některý soubor. Jinak opravdu nevím...
LOOK LEFT =================> YOU FAILED
Uživatelský avatar
Dante
Uživatel
 
Příspěvky: 196
Registrován: ned 25. srp 2013 19:50:33
Bydliště: Limbo City

Příspěvekod deathmaster666 » ned 17. lis 2013 16:36:36 » Re: HP bar nepřátel
Zatím je problém jenom s hp barem, o jiných nevím, jelikož se to ani bez toho nesnažím hrát. Na verzi 2.6 jsem to převedl, jelikož mi G2A nechtěl fungovat. Běžel pouze v procesech, ale nespustil se, takže jsem tady někde našel topic, který to tímhle způsobem vyřešil.
Jinak základní hru G2 jsem ani nerozběhal a instalaci jsem musel provádět přes nouzový režim, jelikož jinak instalačka házela chybu.
deathmaster666
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: stř 28. lis 2012 21:39:29

Příspěvekod tomas352000 » ned 17. lis 2013 17:15:33 » Re: HP bar nepřátel
převodem na německou? kdo tam postnul takovej blábol? stačí hned při spuštění v procesech vypnout rundll, popřípadě ukončit windows media player, skype atd.
Uživatelský avatar
tomas352000
Uživatel
 
Příspěvky: 136
Registrován: ned 14. dub 2013 14:40:55

Příspěvekod helpo1 » ned 17. lis 2013 17:19:19 » Re: HP bar nepřátel
Anebo to může být v tom, že ve složce/při složce s Gothicem máš nějaké RPT soubory (à la Gothic.RPT). Ale HP nevím.
Obrázek
Uživatelský avatar
helpo1
Uživatel
 
Příspěvky: 529
Registrován: úte 12. říj 2010 13:09:30
Bydliště: forum.gothicz.net

Příspěvekod deathmaster666 » ned 17. lis 2013 17:39:03 » Re: HP bar nepřátel
A je někdo z vás, kdo to zkoušel rozjet na win 8? Jinak to zkusím ještě přeinstalovat, protože už vážně nevím, co s tím.

edit

Žádný rpt jsem tam neviděl.
Naposledy upravil Emperor dne ned 17. lis 2013 17:58:30, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvky sloučeny
deathmaster666
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: stř 28. lis 2012 21:39:29

Příspěvekod helpo1 » ned 17. lis 2013 17:53:19 » Re: HP bar nepřátel
Nemusí to být tím, i když mohou být skryté. RPTčka se totiž většinou tvoří, když jej už nějaký čas hraješ, a pak způsobují problém při spuštění.
Obrázek
Uživatelský avatar
helpo1
Uživatel
 
Příspěvky: 529
Registrován: úte 12. říj 2010 13:09:30
Bydliště: forum.gothicz.net

Příspěvekod Milhaus » pon 18. lis 2013 9:11:34 » Re: HP bar nepřátel
RPT soubory ani ničím podobným to určitě není. Problém je určitě ve widnows8.

Zkus si vytvořit ten USB disk s windowsXP, viz:
http://lludvik.blogspot.cz/2009/04/boot ... drive.html
http://technet.idnes.cz/vytvorte-si-fla ... ftware_dvr
https://www.google.cz/?gws_rd=cr&ei=Wsq ... B&safe=off

Nemělo by to být příliš složité a pokud PC zapneš s touto USB klíčenkou a winXP, neměl bys mít s gothicem problém (gothic pochopitelně musíš spouštět z disku, neikoliv s USB)
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5423
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod helpo1 » pon 18. lis 2013 9:27:12 » Re: HP bar nepřátel
Milhaus píše:RPT soubory ani ničím podobným to určitě není. Problém je určitě ve widnows8.

Já nemluvil o HP, ale o problému se spuštěním hry. A ten spojitost s RPT soubory má. Mluvím z vlastní zkušenosti.
Obrázek
Uživatelský avatar
helpo1
Uživatel
 
Příspěvky: 529
Registrován: úte 12. říj 2010 13:09:30
Bydliště: forum.gothicz.net

Příspěvekod Milhaus » pon 18. lis 2013 9:50:28 » Re: HP bar nepřátel
on neřeší problémy se spouštěním. Ten už vyřešil. Řeší problém s barem. To, jestli má verzi 2,6, nebo 2,7 v tom nehraje roli a pokud jí již změnil, tím líp, ušetří mu to případnou práci.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5423
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod deathmaster666 » pon 25. lis 2013 10:37:41 » Re: HP bar nepřátel
Nevím, jestli to s těma XP půjde, jelikož mám ntb HP probook 4525s a když jsem zkoušel instalovat XP, tak vždy hodily chybu. Prostě na něj nešly nainstalovat.
deathmaster666
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: stř 28. lis 2012 21:39:29

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

cron