Menu

Čeština

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod Hexeya » úte 07. kvě 2013 14:35:17 » Čeština
Zdravím,

nainstaloval jsem si G2 NH i s češtinou, ale pokaždý, když hraji další den po uložení a ukončení , tak mi to jede pouze v angličtině i když mi to při zpuštění nabídne zda chci českou verzi nebo původní, takže musím pokaždé instalovat češtinu znovu.

Předem díky za radu
Hexeya
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 07. kvě 2013 14:31:55

Příspěvekod tomas352000 » úte 07. kvě 2013 14:38:24 » Re: Čeština
zkus dát přepsat nastálo (nebo jak je to tam napsaný.) mě to pomohlo :).
Uživatelský avatar
tomas352000
Uživatel
 
Příspěvky: 136
Registrován: ned 14. dub 2013 14:40:55

Příspěvekod Hexeya » úte 07. kvě 2013 14:42:30 » Re: Čeština
Dal jsem a podle popisu bych to měl zpouštět řez .exe , ale stejně je to v ang...
Hexeya
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 07. kvě 2013 14:31:55

Příspěvekod tomas352000 » úte 07. kvě 2013 14:43:56 » Re: Čeština
hmmm, tak to tedy nevím... možná spustit jako správce...?
Uživatelský avatar
tomas352000
Uživatel
 
Příspěvky: 136
Registrován: ned 14. dub 2013 14:40:55

Příspěvekod Hexeya » úte 07. kvě 2013 14:57:46 » Re: Čeština
Po reistalu češtiny pro změnu smazaný save :)
Hexeya
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 07. kvě 2013 14:31:55

Příspěvekod tomas352000 » úte 07. kvě 2013 15:27:26 » Re: Čeština
mno, to je pravda že přes správce se ti neukáží savy které byly vytvořeny v ne-správcovém módu :P
Uživatelský avatar
tomas352000
Uživatel
 
Příspěvky: 136
Registrován: ned 14. dub 2013 14:40:55

Příspěvekod Milhaus » stř 08. kvě 2013 19:01:34 » Re: Čeština
savy se nesmazali, jsou jen zálohovány v některé ze složek, které se čeština vytváří.

Pokud je to ve win7 a hru máš nainstalovanou v program files, pak to bude tím, že windows má "kontrolu řízení uživatelských účtů", což je taková věc, která neustále opruzuje a navíc chrání složky Program files proti přepisu programy.

kdyby ti to pořád nešlo, tak použij toto:
http://ulozto.cz/xVHnLZKw/gothic2a-cz-exe

po spuštění najdi složku gothic2 a dej extrahovat. Pak by měla být čeština nastálo (tj hru by si měl spouštět přes gothic2.exe)
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5423
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod Gilandhel » pon 22. dub 2019 17:25:26 » Re: Čeština
Zdravím, po dlouhé době jsem si chtěla zahrát Gothic 2 a už během instalace jsem se potýkala s mnoha problémy. Popíšu:

Mám hru koupenou už mnoho let, je to verze Gothic Gold z XZone. Verze obsahuje jak jedničku, tak dvojku i s datadiskem. U jedničky žádný problém nebyl (už ho mám dohraný :D ). Ale dvojka je jako osina v z...
Hru jsem přeš CD nainstalovala, pak jsem tam naházela všechny ty programy podporující hraní na Win10. To je - G2NoTR-SystemPack-1.7; gothic2_fix-2.6.0.0-rev2; Gothic2_PlayerKit-2.8. Potud bylo vše v pořádku. Hra se spustila. Jenže verze Gold obsahuje mnoho bugů, např. nepřemisťující se postavy apod. a tak jsem naistalovala češtinu od Milhause, která většinu těch bugů opravuje. A tady nastaly problémy... Hra se sice spustila, ale zasekla se na černé obrazovce, ze které nešlo vůbec nijak odejít, musela jsem PC restartovat. To jsem vyřešila, když jsem v Gothic.ini nastavila hru do okna. Ale další věc se kterou si vážně nevím rady, že pokaždé když hru vypnu, musím češtinu vymazat a instalovat znovu, protože když to neudělám, tak se mi při spuštění objeví hláška, že jakýsi Default Texture "DEFAULT.TGA" nebyl nalezen a hra se vypne. A neustálé mazaní a instalování češtiny má za následek potřeby zálohování Savů, jinak by byli ztraceny.
Uživatelský avatar
Gilandhel
Uživatel
 
Příspěvky: 36
Registrován: ned 12. zář 2010 19:59:05

Příspěvekod Emperor » pon 22. dub 2019 19:52:27 » Re: Čeština
Nainstaloval bych to znovu, vše jako administrátor, tedy základní hru, Gothi2fix , systempack (nevím, jestli playerkit není zbytečný, pokud nehraješ mody) ... a asi by bylo lepší hru instalovat jinam, než na céčko, nebo aspoň ne do Program files ...

jestli můžu poradit, zkus si stáhnout tenhle modík
https://uloz.to/!Gh5CXoeH0o6T/g2ee-vdf


ten si zkopíruj do složky data, spusť novou hru (bude v AJ), pak ji vypnout a modík ze složky vyhodit pryč. Hra by měla být ve verzi 2.6 a bugy s postavami vyřešeny, češtinu bys měla mít normální z té Gold verze ...
TD = BD + [(BDxMana)/Ec] + PID

TD - total damage, BD - basic damage, Ec - Emperorova konstanta, PID - damage per interval
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4402
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Beowulf » pon 22. dub 2019 19:59:15 » Re: Čeština
Vsechny ty fixy jsou zbytecne.
Nainstalovat hru, systempack a cestinu.
Mír zní líp.
Uživatelský avatar
Beowulf
Uživatel
 
Příspěvky: 1153
Registrován: sob 06. led 2018 16:39:50

Příspěvekod Emperor » pon 22. dub 2019 20:07:38 » Re: Čeština
to jsem si myslel taky, nakonec až ten fix mi hru rozjel ...
TD = BD + [(BDxMana)/Ec] + PID

TD - total damage, BD - basic damage, Ec - Emperorova konstanta, PID - damage per interval
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4402
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Dolero » pon 22. dub 2019 20:42:42 » Re: Čeština
Návod:
1. Install game "GOTHIC2: The Night Of The Raven"
2. Install Gothic2_fix-2.6.0.0-rev2.exe
3. Install Gothic2_PlayerKit-2.8.exe
4. Install G2NoTR-SystemPack-1.7.exe

Odkaz na soubory: https://yadi.sk/d/vuWbU8nQ3G8ZFW

Co se týká češtiny, tak používám tu z fóra, protože na rozdíl od té ofiko datadiskové neobsahuje překladatelské pecky jako skřítek (goblin), šerošelma (stínovka), komár (krvavá moucha), Údolí dolů (Hornické údolí) atd. a samozřejmě nemá bugy.
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Templář
 
Příspěvky: 2096
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod Beowulf » pon 22. dub 2019 21:59:58 » Re: Čeština
What? Tyhle nazvy jsem tam nemel :D ale ja mel Goldverzi i s datadiskem. Mel jsem tam jen ty bugy :???:
Mír zní líp.
Uživatelský avatar
Beowulf
Uživatel
 
Příspěvky: 1153
Registrován: sob 06. led 2018 16:39:50

Příspěvekod Gilandhel » úte 23. dub 2019 14:43:06 » Re: Čeština
Beowulf píše:jestli můžu poradit, zkus si stáhnout tenhle modík
https://uloz.to/!Gh5CXoeH0o6T/g2ee-vdf


Beowulf píše:Vsechny ty fixy jsou zbytecne.
Nainstalovat hru, systempack a cestinu.


Ten modík jsem zkusila, bugy tam jsou stále. A ten fix je potřeba, protože když ho nenainstaluju, tak mi to ani nedovolí instalovat systempack, který je pro chod hry na Win10 nezbytný. A ten fix mi btw hru změní z verze 2.7 na 2.6. A co se týče instalace, tak já nikdy neinstaluji na Céčko, tam mám jen programy potřebné k chodu PC.
Uživatelský avatar
Gilandhel
Uživatel
 
Příspěvky: 36
Registrován: ned 12. zář 2010 19:59:05

Příspěvekod Beowulf » úte 23. dub 2019 15:06:17 » Re: Čeština
Chapu. Ja uz totiz mam G2 jen v 2.6 verzi. Ja uz ho nikdy neinstaluji mam zakladni hru uz mnoho let ve verzi 2.6 pripravenou k hrani.
Co ale ted delat?
Mír zní líp.
Uživatelský avatar
Beowulf
Uživatel
 
Příspěvky: 1153
Registrován: sob 06. led 2018 16:39:50

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: lopatnik