Menu

nejde mi spustit datadisk G2

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod drizzt do'urden » pon 19. lis 2012 18:31:34 » nejde mi spustit datadisk G2
zdarec pomožte mi prosííím mám originalku gothica 2(ten mi faká) a koupil sem si samostatne na CD datadisk night of the raven a když sem to nainstaloval tak mi to nejde spustit furt to píše tenhle nesmysl : aplikace nemohla být spuštěna, protože součást SHW32.DLL nelze najít. Potíže pravděpodobně odstraníte opětovnou instalací aplikace.... znovu sem to nainstaloval a nic, nevíte co stím ???
drizzt do'urden
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 19. lis 2012 18:13:39

Příspěvekod Jémák » pon 19. lis 2012 18:38:23 » Re: nejde mi spustit datadisk G2
stáhni z mé přílohy a zkus soubor nakopírovat do C:\Windows\System

SHW32.rar
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7750
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod drizzt do'urden » pon 19. lis 2012 18:50:53 » Re: nejde mi spustit datadisk G2
díky za snahu ale pořád nic :( ... kua takovou dobu se tesim az si to zaparim a ono mi to nejde ... navíc z originalek ...
drizzt do'urden
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 19. lis 2012 18:13:39

Příspěvekod Sincz » pon 19. lis 2012 21:13:50 » Re: nejde mi spustit datadisk G2
Jakej máš pls operační systém?
Ještě mě napadá, jestli se ti ten datadisk instaluje do stejný složky jako originál G2. Vím že to běžně dělá, ale třeba ten instalátor něco mate a ty soubory kopíruje někam jinam než by měl a pak to nemůže najít potřebný soubory.
Uživatelský avatar
Sincz
Uživatel
 
Příspěvky: 25
Registrován: ned 27. lis 2011 18:31:01

Příspěvekod Jémák » pon 19. lis 2012 21:20:32 » Re: nejde mi spustit datadisk G2
našel jsem ještě jeden, přímo k NOTR http://www.uloz.to/xGE4syX/gothic-2-nig ... 32-dll-rar

velikostně je jiný, tak nevím, možná to pomůže - jen kdyby někdo napsal, zda to je opravdu do windows/system anebo přímo někam do složky se hrou.. :???:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7750
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Milhaus » pon 19. lis 2012 21:56:14 » Re: nejde mi spustit datadisk G2
Ten soubor musí být umístěn ve složce Gothic2\System

Nejrozumnější je nainstalovat gothic někam jinam, než do složky program files. Tedy například si vytvořit složku Hry na disku C (nebo máš-li jiný disk tak na jiném disku).

Cesta gothicu 2 tak by měla být
c:\hry\gothic2

a stejně tak by ta cesta měla být při instalaci datadisku. Podstatné je to hlavně u windows7, který si složku program files chrání.

Pak tedy nainstalovat gothic2 a gothic2a do stejné složky, pokud možno ověřit, že gothic nemá nastaveno u souborů atribut "Jen pro čtení" (nejlépe zkontrolovat před instalací gothic2a a pak po ní)

V případě win7 nastavit na gothic2, aby se spouštěl jako správce a zkusit pustit hru. Pokud bude chybět ta knihovna, zkontrolovat, jestli se nachází ve složce C:\hry\gothic2\system a pokud ne, nahrát jí tam.

Co mi spíše není jasné, kde se ti povedlo sehnat samostatný datadisk. Jelikož já jej nikde na internetu v obchodech nesehnal. Vždy prodávají Gothic2 gold, která obsahuje jak Gothic2, tak datadisk (tedy obojí). Mohl by si sem dát odkaz, kde si ten datadisk samostatně koupil? Navíc datadisk v Gold verzi je jiný, než ten původní, který byl samostatně. Osobně si myslím, že je trochu lehčí a navíc nefunguje úplně správně.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5423
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod drizzt do'urden » sob 01. pro 2012 13:57:06 » Re: nejde mi spustit datadisk G2
http://www.supergamer.cz/gothic-night-r ... 50114.html tady mas ten odkaz kde sem to koupil ....ten soubor uz sem si taky stahl ae nejde mi este tu hru skusim hodit jinam nes do program files ale mam XP tak nevim jestli to pomuze.... :(
drizzt do'urden
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 19. lis 2012 18:13:39

Příspěvekod Vojtěch » úte 03. pro 2013 21:05:07 » G2 Datadisk
Nejde mi nainstalovat Datadisk Noc Havrana. Když to instaluju tak pochvili mi to ukaže toto : An I/0 error occurred while installing a file. This is normally caused by bad installation media or a corrupt installation file.
Prosim o radu!
:sad:
Vojtěch
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 03. pro 2013 20:48:21

Příspěvekod helpo1 » úte 03. pro 2013 21:23:14 » Re: nejde mi spustit datadisk G2
Máš originální hru nebo staženou?
Obrázek
Uživatelský avatar
helpo1
Uživatel
 
Příspěvky: 529
Registrován: úte 12. říj 2010 13:09:30
Bydliště: forum.gothicz.net

Příspěvekod pecha nuda » čtv 14. srp 2014 10:08:40 » Re: nejde mi spustit datadisk G2
Milhaus píše:Co mi spíše není jasné, kde se ti povedlo sehnat samostatný datadisk. Jelikož já jej nikde na internetu v obchodech nesehnal. Vždy prodávají Gothic2 gold, která obsahuje jak Gothic2, tak datadisk (tedy obojí). Mohl by si sem dát odkaz, kde si ten datadisk samostatně koupil? Navíc datadisk v Gold verzi je jiný, než ten původní, který byl samostatně. Osobně si myslím, že je trochu lehčí a navíc nefunguje úplně správně.


Opravdu je rozdíl mezi NotR a verzí datadisku která je v edici Gothic 2 Gold?
V čem přesně se liší, když říkáš, že je o něco lehčí.

Díky za odpověď.
Uživatelský avatar
pecha nuda
Uživatel
 
Příspěvky: 151
Registrován: ned 30. bře 2008 16:39:27

Příspěvekod Emperor » čtv 14. srp 2014 12:34:04 » Re: nejde mi spustit datadisk G2
Odpovím za Milhause (když tak mě opraví) - rozdíl tam není, jen tam je chyba v tom, že se některé NPC nepřesouvají kam by měly - zřejmě kvůli češtině ... lehčí ale není ...

Jinak ten samostatný datadisk vyšel někdy dávno ve Score nebo v Levlu, už nevím přesně ...
TD = BD + [(BDxMana)/Ec] + PID

TD - total damage, BD - basic damage, Ec - Emperorova konstanta, PID - damage per interval
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4392
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Milhaus » pát 15. srp 2014 1:21:38 » Re: nejde mi spustit datadisk G2
nevím, mě vždy přišlo,. že je i lehčí - hrdina více zraňuje, nebo nepřátelé méně vydrží. Ale možná to je/nyl jen dojem z toho. Já už samostatný datadisk jako takový, který byl instalovaný dodatečně do g2 dlouho nehrál. Používám už též gold verzi, jelikož mi datadisk nešel na win7 nainstalovat. Ale spíš to bylo asi o pocitech, protože skripta (z neoficiální češtiny) pochází z původního datadisku a tedy by obtížnost změnili.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5423
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod Dolero » pát 15. srp 2014 2:05:53 » Re: nejde mi spustit datadisk G2
Počkat, scripta apod..... Hej, Milhausi, nešel by G2A ještě o něco ztížit? :D
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Templář
 
Příspěvky: 2094
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod pecha nuda » pát 15. srp 2014 18:34:56 » Re: nejde mi spustit datadisk G2
Oka diky za odpovedi:) ja prave se bal...jelikoz mi taky nesel na sedmickach spustit normalni NotR, zacal jsem premyslet o gold verzi a pak jsem narazil na ten Milhausuv prispevek :D nastesti se mi to pak podarilo opravit diky tomu fixu z world of gothic fora...nicmene abych se priznal tak ted me docela chytnul risen 3 ackoliv jsem s tim nepocital:D takze rozehrane navraty budou muset chvili pockat.
Uživatelský avatar
pecha nuda
Uživatel
 
Příspěvky: 151
Registrován: ned 30. bře 2008 16:39:27

Příspěvekod Milhaus » ned 17. srp 2014 16:58:04 » Re: nejde mi spustit datadisk G2
Dolero píše:Počkat, scripta apod..... Hej, Milhausi, nešel by G2A ještě o něco ztížit? :D

šel, to byla první věc, kterou jsem dělal, když jsem g2a poprvé dohrál. :). Dokonce jsme to ještě s jedním zdejším uživatelem testovali a jemu to přišlo docela dost těžké (přidal jsem tam pár specialitek, jako třeba že pátrači vyvolávali kostlivce, sami se léčili a podobně), nějaké nové nepřátelé duchy - tehdejší komentáíř toho uživatele byla, že když na ně poprvé narazil, málem se posr.. :), protože na něj vybafli. Měnil jsem jak sílu a výdrž oblud, tak i jejich bojovou taktiku, aby nebyli v boji tak stupidní - hlavně skřeti. Nicméně ono to vyvážit tak, aby to bylo těžké a současně hratelné na začátku hry i na konci hry, je velmi obtížné, ten co to pro mě tehdy testoval to vzdal (jelikož změny se neprojeví tím, že hru načteš, ale musel by si pokaždé začínat novou hru) a nějak z toho tehdy sešlo. Ale já to tedy dohrál, bylo to tak asi 2x těžší, než g2a.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5423
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé