Tak znovu. Předevčírem jsem nainstalovala na hru Gothic2 gold, kde jsem měla hru v rámečku a neukazoval se mi HP bar. Tak jsem nainstalovala Gothic1/2 system pack, ale zase pro změnu NPCčka se mnou nekomunikovaly. Odinstalovala jsem ho tedy ale pak při spuštění hry mi naběhla pouze černá obrazovka a bílý kurzor myši. Přeinstalovala jsem hru několikrát, ale přes zástupce na ploše se nespustila vůbec, přes gothic2. exe ve složce se hrou hra zkoušela naběhnout, ale nepovedlo se, vyběhla mi hláška, že mi chybí dvě knihovny. Stáhla jsem je z netu, vložila do systému hry, a pak mi zase chybělo nějaké číslo blabla... Nešla mi hra ani odinstalovat, musela jsem to smazat natvrdo, naštěstí jsem ji neměla instalovanou v Program filesech.
Dnes jsem si koupila Gothic II Gold edition v české verzi 2.7, nainstalovala bez problémů. rozjela bez problémů, ale okno je zase v rámečku a neukazuje se mi HP bar.
http://www.imagehosting.cz/?v=gothicrmee.pngCo s tím? Bojím se instalovat zase ten systém pack, aby se mi nestalo to, co předevčírem. Někdo nějaký nápad?

EDIT: nikdo nic?