Menu

Jednoduché dotazy SEM

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod Admin » úte 06. bře 2012 15:44:06 » Jednoduché dotazy SEM
Jednoduché dotazy, kvůli kterým není třeba zakládat nový topic.
Pravidla fóra | Důležité informace | Poslat zprávu vedení fóra

Tento účet slouží čistě k potřebám vedení zdejšího fóra a nepředstavuje žádnou konkrétní osobu. Pokud máte jakékoliv dotazy či jiné problémy, obraťte se na patřičné administrátory a moderátory z našeho týmu.
Admin
Obecný účet vedení fóra
 
Příspěvky: 102
Registrován: pon 05. kvě 2014 11:08:56

Příspěvekod Trelis324 » úte 10. črc 2012 15:46:07 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Zdravím mám taký problém. Kúpil som si G2: Gold Edition. Mám windows7 mám tam ešte G3 červený, FIFA 2012, a túto hru, inak žiadne iné hry, len pár programov. Ostatné mi idú, ale keď idem hrať toto keď výndem zo Xardasovej veže objaví sa mi fialová obrazovka a vypne mi hru a to aj keď mám grafiku na rozlíšený 800x600. Zatiaľ mám ešte na počítači voľných 495 GB. Prosím poraďte mi ak viete.
Uživatelský avatar
Trelis324
Uživatel
 
Příspěvky: 1020
Registrován: pát 23. dub 2010 13:15:49
Bydliště: Horská pevnost v hornickom údolí

Příspěvekod Mike1 » úte 10. črc 2012 17:28:25 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2405
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod Trelis324 » úte 10. črc 2012 19:20:02 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Hej
Uživatelský avatar
Trelis324
Uživatel
 
Příspěvky: 1020
Registrován: pát 23. dub 2010 13:15:49
Bydliště: Horská pevnost v hornickom údolí

Příspěvekod Algirion » čtv 12. črc 2012 20:40:44 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Tak jsem to konečně rozjel i na win 7. Můj problém je, že hra se seká i na střední detaily. To je trochu blbost, ba mám NTB 4 jádro i5 taktované na 2,9 Ghz, GeForce 310M 3gb a 6 gb RAM. Na vistech to šlo úplně v pohodě. Tak jsem se pídil, co s tím. A našel jsem, že v nabídce grafiky je napsáno, že mám gafickou kartu bla bla bla, už nevím. Ale vím, že na těch vistech tam byla normálně GeForce 310M... Takže myslím, že tohle je grafika procesoru (???), ba jinou v NTB nemám... Nevíte někdo, co s tím???
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 425
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Mike1 » čtv 12. črc 2012 21:55:09 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Já mám grafiky dvě. Integrovanou od Intelu a externí od AMD. A u G2 mi to ukazuje k dispozici jen tu Inteláckou. Tu AMD nikoli a taky mi to nejde nijak přepnout. Mám sice o kousek horší konfiguraci, ale na nejvyšší detaily je to de facto nehratelné. Takže hraji na spíše nižší. Tedy, nehraji, ale myslím to tak, že tato hra mi jede dobře jen na nižší detaily. :)
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2405
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod Algirion » čtv 12. črc 2012 22:19:49 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Tak jsme na tom stejně...
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 425
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Mike1 » pát 13. črc 2012 7:32:15 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Právě... A myslím, že je to takto neřešitelné... :?
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2405
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod Greg » sob 14. črc 2012 0:43:11 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1891
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Algirion » sob 14. črc 2012 9:46:42 » Re: Jednoduché dotazy SEM
A jak docílím toho, abych tam měl tuto možnost? Já ji tam nemám :???:
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 425
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Mike1 » sob 14. črc 2012 9:51:28 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Ve windows 7 totiž ta možnost není.
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2405
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod Greg » sob 14. črc 2012 10:04:57 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Algirion píše:A jak docílím toho, abych tam měl tuto možnost? Já ji tam nemám :???:

Stačí mít nejnovější ovladače grafiky. Ta funkce se jmenuje nVidia Optimus a nainstaluje se sama s ovladačema (pokud máš v PC 2 grafiky a jedna z nich je integrovaná). Když tak se zkus podívat do ovládacího panelu nVidie, tam to jde poštelovat taky :wink: .
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1891
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Algirion » sob 14. črc 2012 10:11:18 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Aha, tak díky, nějako to zkusím ;)
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 425
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Algirion » sob 14. črc 2012 11:19:26 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Tak jsem stáhl nové ovladače, ale optimus nikde :???:
V nastavení jsem to taky nenašel, takže mám smůlu.
Na win8 to jde? Že bych zkusil stáhnout...
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 425
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Mike1 » sob 14. črc 2012 11:49:11 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2405
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé