Menu

Nezapne se 2. kapitola

Přišli jste na nějaký fígl nebo bug? Pochlubte se.
Příspěvekod Sygfrost » čtv 01. čer 2017 18:12:42 » Nezapne se 2. kapitola
Ahoj, všechny úkoly mám hotové, dopis mágům ohně jsem odevzdal, vyzvedl jsem si odměnu u mága a chci jít do bažin začít druhou kapitolu, ale když tam dojdu kapitola nezačne. Zkoušel jsem prospat pár dní, jít tam v noci, ale nic nepomáhá. Promluvil jsem znovu s Gomezem i Ravenem, Diegem, ale to je tak všechno co mě napadlo. Nevím jak by se to dalo vyřešit. Poradí mi někdo prosím?
Sygfrost
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 01. čer 2017 18:08:21

Příspěvekod Emperor » čtv 01. čer 2017 21:14:28 » Re: Nezapne se 2. kapitola
musíš být členem Starého/Nového nebo tábora v bažinách (tedy ve statistikách nesmíš být nezávislý) a až pak se nechat oslovit od Lestera ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4689
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Sygfrost » pát 02. čer 2017 14:25:15 » Re: Nezapne se 2. kapitola
Pokud myslíš, abych měl ve statistikách jako člen starého tábora napsáno "Stín", tak to tam mám.
Sygfrost
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 01. čer 2017 18:08:21

Příspěvekod Emperor » pát 02. čer 2017 20:07:45 » Re: Nezapne se 2. kapitola
tak to nevím ... napadá mě akorát možnost vložit si přes konzoli storyhelpera (insert sh) a nakopnout začátek 2. kapitoly (hned první možnost v dialogu - kapitelanfang) přes něj ...

edit: jen mě ještě napadá (a nemusí to s tím souviset), odevzdal jsi Miltenovi dopis?
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4689
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Sygfrost » sob 03. čer 2017 16:57:33 » Re: Nezapne se 2. kapitola
Nejsem v tomhle moc zběhlej a klávesa, kterou se obvykle otevře konzole tady tu funkci nemá, čili nevím jak se do ní dostat. Taky je zvláštní, že jsem před rokem Gothica hrál a rozehranou hru jsem si před přijetím za stína uložil na tři sloty a z jednoho jsem se dostal až ke konci. Čili je zvláštní, že teď když jsem nechtěl hrát uplně odznova a začal hrát z jednoho z těch dvou slotů se nechce načíst kapitola... Nechááápu to. Moc se mi nechce začít hru hrát znovu, protože se nechci dočkat toho, že to budu od začátku hrát až do tohodle momentu a kapitola se zase nenačte... Jinak díky za rady :)
Sygfrost
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 01. čer 2017 18:08:21

Příspěvekod Emperor » sob 03. čer 2017 19:24:52 » Re: Nezapne se 2. kapitola
Pro vyvolání storyhelpera stačí stisknout b, napsat marvin a znovu b, konzoli vyvoláš pomocí F2, napíšeš insert sh a před tebou se objeví pomocník s dějem, oslovíš ho a v dialogu bude mít nabídku jednotlivých kapitol, zvolíš 2 a pak Kapitelanfang, vyjedeš z dialogu a začne druhá kapitola. Nezapomeň pak zrušit marvin pomocí b42b ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4689
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Sygfrost » sob 03. čer 2017 21:27:19 » Re: Nezapne se 2. kapitola
Tak jo díky, tohle funguje, problém je ten vometák Lester.. on není u vchodu do bažin, nemůžu ho najít. On by mě měl oslovit hned jak tam vlezu pokud si pamatuju.
Sygfrost
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 01. čer 2017 18:08:21

Příspěvekod Emperor » sob 03. čer 2017 21:54:45 » Re: Nezapne se 2. kapitola
no on by tě už asi teď neoslovil, když už jsi v druhý kapitole ... nešel už třeba do tý svý pevnosti? Každopádně zkus ho zase vložit příkazem "insert pc_psionic" ... uvidíš, kam půjde, tak jako tak už ho vlastně nepotřebuješ, protože v 2. kapitole už seš a ohnisko si seženeš i bez jeho pomoci ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4689
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Sygfrost » sob 03. čer 2017 23:38:19 » Re: Nezapne se 2. kapitola
No asi se mi povedlo fixnout ten fullscreen na Win10, takže se vykašlu na tu rozehranou hru na starym notebooku s win7 a zahraju to teda tady. Na mě je to moc stresující :-) ... Každopádně moc děkuju za pomoc. :-) Při hledání odpovědí jsem zjistil, že Gothica vůbec neznám, co se týče možností s cheatováním apod.
Sygfrost
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 01. čer 2017 18:08:21


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé