Menu

Bug v obchodování? Že by?

Přišli jste na nějaký fígl nebo bug? Pochlubte se.
Příspěvekod Rammer » ned 18. úno 2018 14:48:32 » Bug v obchodování? Že by?
Ahoj, nevím přesně, jestli se jedná o bug, možná jsem jen něco omylem zmáčknul a od té doby to takhle blbne, ale zkrátka jde o to, že při obchodování nemohu jakékoliv položky, ať už jde o rudu, šípy, různé cetky, trofeje ze zvířat atd, tak nic nemohu rozdělit na jednotlivé kusy. A funguje to obousměrně, protože když jsem chtěl od Fiska si koupit nějaké paklíče, tak nejmenší možné množství mi skočilo 10 kusů, i když já bych chtěl třeba jen 3 kusy. Dá se to nějak vyřešit? Vím jistě, že na začátku hry to nedělalo, položky šly normálně do kusů, jen jsem teď omylem musel něco zmáčknout na klávesnici asi, nebo že by to byl opravdový bug a skočil by až teď ve čtvrtině hry? Předem díky za odpovědi.
Rammer
Uživatel
 
Příspěvky: 346
Registrován: úte 11. bře 2014 13:46:12

Příspěvekod Dolero » ned 18. úno 2018 14:50:10 » Re: Bug v obchodování? Že by?
http://www.gothicz.net/gothic-1/faq/

Při prodeji/nákupu se mi vždy přemístí 10 věcí
- vypněte CAPS LOCK.
Valašská trojka: já, ona, slivovica
Uživatelský avatar
Dolero
Uživatel
 
Příspěvky: 2152
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod Rammer » ned 18. úno 2018 17:24:07 » Re: Bug v obchodování? Že by?
A jak ho mám vypnout? Jsem přímo v okně obchodování a mačkám CAPS LOCK a nic to nedělá, věci se pořád přemisťují po 10 ks. Mimo obchodování to akorát přepne z běhu na chůzi.
Rammer
Uživatel
 
Příspěvky: 346
Registrován: úte 11. bře 2014 13:46:12

Příspěvekod Emperor » ned 18. úno 2018 18:31:40 » Re: Bug v obchodování? Že by?
neměnil sis nastavení kláves? Při výchozím nastavení, kdy používáš šipky pro pohyb (dopředu/dozadu/otočit doleva/doprava), tak pomocí ctrl a pravé či levé šipky vybíráš po jednom kuse, pokud kromě ctrl držíš současně i shift, tak po 100 kusech ... pokud sis měnil nastavení kláves pro pohyb, tak by to mohlo zapříčinit tvůj problém ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4848
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Rammer » ned 18. úno 2018 19:50:14 » Re: Bug v obchodování? Že by?
No něco jsem v ovládání měnil, to je pravda. Takže to vrátit zpátky do základního nastavení? Tam to myslím lze, když se to odklikne. A poté zkoušet.
Rammer
Uživatel
 
Příspěvky: 346
Registrován: úte 11. bře 2014 13:46:12

Příspěvekod Emperor » ned 18. úno 2018 20:29:07 » Re: Bug v obchodování? Že by?
myslím, že tam je něco jako výchozí nastavení a alternativní ... zkusil bych to výchozí ...

možná tam je problém v tom, že pro danou klávesu byly nastaveny dvě různé funkce (nebo naopak) .... ale to je už jen moje fantazie a spekulace :D ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4848
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé