Menu

Sekání gothicu 1 - win 7 64 bit

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod Witek » sob 02. led 2010 16:47:05 » Sekání gothicu 1 - win 7 64 bit
Zdravím, mám takový problém. Mám 64bit win 7 a chci si zahrát gothica. Ale když jsem to pustil, nejeli mi videa a když jsem byl ve hře, začlo se mi to strašně sekat hlavně při nějakých dialogech. Origo nemám, ale zkoušel jsem i demo které blbne stejně. Vím, že tenhle problém je dost častý, ale nikdo neví jak to opravit, tak se ptám tady. Ví někdo jak to zprovoznit?
Witek
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 27. úno 2008 11:32:34

Příspěvekod CiPR » úte 05. led 2010 13:11:17 » Re: Sekání gothicu 1 - win 7 64 bit
prosím taky o nějakou odpověd, patlam se s tim už pár dní a furt mi to nechce fakat :-( Pokud tento problém někdo vyřešil pls, napište to do comentu, mam také win 7 64 bit ...
CiPR
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte 05. led 2010 13:09:05

Příspěvekod Witek » úte 05. led 2010 16:02:29 » Re: Sekání gothicu 1 - win 7 64 bit
Tak jsem teď zkoušel i gothica 2 notr, dělá to to samý, na začátku se to v Xardasově věži neseká, ale jakmile vyjdu ven, tak začne. Nikdo fakt nevíte co s tím, nebo aspoň kde je ten problém? Jinak sestavou to není, když jsem byl na xp rozběhl jsem to v pohodě. Nepomůže třeba nějaký downgrade grafiky?
Witek
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 27. úno 2008 11:32:34

Příspěvekod dostyc » čtv 11. bře 2010 17:10:25 » Re: Sekání gothicu 1 - win 7 64 bit
mam stejny problem ale ve win7 32 bit,gothic1 origo a seka se jak kdyz potrebuje nejnabusenejsi sestavu a to sem se tesil jak to pude proti gothic3 plynule.pls poradte nekdo.
dostyc
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte 23. úno 2010 18:53:15

Příspěvekod Míra » úte 16. bře 2010 17:20:12 » Re: Sekání gothicu 1 - win 7 64 bit
Mám úplně stejnej problém kvůli tomu sekání je ta hra nehratelná. :sad: Doufám že to někdo brzo vyřeší.
Vzkaz od Charlyho:
Komu se nelíbí pravidla fóra, může vypadnout. Komu se nelíbím já, nemusí se se mnou bavit.
Míra
Uživatel
 
Příspěvky: 95
Registrován: úte 22. pro 2009 13:19:03

Příspěvekod Mazuur » úte 16. bře 2010 19:35:04 » Re: Sekání gothicu 1 - win 7 64 bit
Měl jsem úplně stejný problém s G2, ale jakmile jsem snížil detaily, tak je to hratelné(začne se mi to velmi nepatrně kousat asi po hodině hraní, ale dá se to přežít). :wink:
Mazuur
Uživatel
 
Příspěvky: 111
Registrován: ned 22. úno 2009 21:42:27
Bydliště: Perpetual Sin

Příspěvekod dostyc » čtv 25. bře 2010 13:47:20 » Re: Sekání gothicu 1 - win 7 64 bit
Detaily mam na minimu a stejne to blbne.Jede to v poho a najednou zbela cela obrazovka a zacne se kousat :sad:
dostyc
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte 23. úno 2010 18:53:15

Příspěvekod Rolash » pon 10. kvě 2010 19:08:09 » Re: Sekání gothicu 1 - win 7 64 bit
Tak to si bohužiaľ asi G1 na win 7 nezahráme. :)
Všetky cesty vedú do Khorinisu.
Smrť Titánom! Smrť škretom! Dobro zvíťazí!
Uživatelský avatar
Rolash
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 19. dub 2010 18:56:39

Příspěvekod Mazuur » pon 10. kvě 2010 19:28:51 » Re: Sekání gothicu 1 - win 7 64 bit
Na Win 7 G1 zatím nerozjedete. :wink:
Mazuur
Uživatel
 
Příspěvky: 111
Registrován: ned 22. úno 2009 21:42:27
Bydliště: Perpetual Sin

Příspěvekod Ozzous » pon 10. kvě 2010 19:33:04 » Re: Sekání gothicu 1 - win 7 64 bit
Rozjedeš to přes virtuální emulátor OS. Nainstaluj si sun virtualbox a nainstaluj do toho XP. Nebo XP mode, pokud máš vyšší verzi.
Táta říká synovi: "Tak chlapče, už je ti 15, je na čase, abychom si trochu popovídali o sexu?"
Syn: "Tak fajn, tati, co chceš vědět?"
Uživatelský avatar
Ozzous
Trvalý ban
 
Příspěvky: 955
Registrován: ned 11. říj 2009 9:05:14

Příspěvekod Mazuur » pon 10. kvě 2010 19:35:54 » Re: Sekání gothicu 1 - win 7 64 bit
Já mám už XP, takže to neřeším. :D
Mazuur
Uživatel
 
Příspěvky: 111
Registrován: ned 22. úno 2009 21:42:27
Bydliště: Perpetual Sin

Příspěvekod Rolash » pon 10. kvě 2010 20:06:56 » Re: Sekání gothicu 1 - win 7 64 bit
Genius mohol by si to podrobnejšie rozobrať? :) Mám plnú hlavu fyziky a hokeja tak mi to trošku menej páli. :)
Všetky cesty vedú do Khorinisu.
Smrť Titánom! Smrť škretom! Dobro zvíťazí!
Uživatelský avatar
Rolash
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 19. dub 2010 18:56:39

Příspěvekod Ozzous » pon 10. kvě 2010 20:11:27 » Re: Sekání gothicu 1 - win 7 64 bit
Eh.... nejprve si nainstaluj tuhle blbinu :wink: http://dlc.sun.com.edgesuite.net/virtua ... 49-Win.exe potom vezmi CD s windows XP a normálně to do toho nainstaluj. Přes to můžeš lehce používat programy, kompatibilní s XP.
Kdyby něco, tak se ozvi zde: viewtopic.php?f=44&t=159&start=45
Táta říká synovi: "Tak chlapče, už je ti 15, je na čase, abychom si trochu popovídali o sexu?"
Syn: "Tak fajn, tati, co chceš vědět?"
Uživatelský avatar
Ozzous
Trvalý ban
 
Příspěvky: 955
Registrován: ned 11. říj 2009 9:05:14

Příspěvekod Rolash » pon 10. kvě 2010 20:45:02 » Re: Sekání gothicu 1 - win 7 64 bit
No super, aspoň mám týždeň čo robiť. Kým nájdem to CD od XP tak zapustím korene a výjde G4 čiže zas nebude čas na G1. Skúsim aspoň G2 zatiaľ čo to povie, predsalen som to hral asi 3 roky dozadu a moc si to už nepamätám. Ale aj tak ďakujem za radu. :)
Všetky cesty vedú do Khorinisu.
Smrť Titánom! Smrť škretom! Dobro zvíťazí!
Uživatelský avatar
Rolash
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 19. dub 2010 18:56:39

Příspěvekod BigFooT » ned 30. kvě 2010 23:47:12 » Re: Sekání gothicu 1 - win 7 64 bit
Mám 2 notebooky na obou mám win7 64bit ale každej má jinou grafiku na tom co má nvidi 9600GT mi to blbne, druhej je podstatně slabší a je tam Ati radeon 3450 a jede to výborně. podle mě je to ovladačema na nvidii a nvidia s tím nic dělat asi nechce. jinak xp mode jsem zkoušel a nefunguje to přes něj.
BigFooT
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned 30. kvě 2010 23:43:47

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé