Menu

Problém s ITMW_2H_ORCSWORD_01.MRM atp.

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod PiiTy » stř 09. úno 2011 22:21:41 » Re: Problém s ITMW_2H_ORCSWORD_01.MRM
Kamile miluju tě :D moc díky tvůj postup mi pomohl .... opravdu moooc děkuju ;)
PiiTy
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř 09. úno 2011 21:49:39

Příspěvekod Emperor » pon 26. zář 2011 13:42:46 » Re: Problém s ITMW_2H_ORCSWORD_01.MRM
stejný problém

většinou ve spáčově chrámu po otočení jednoho ze spínačů a pak na mostě směrem k poslednímu nemrtvému šamanovi, třeba i desetkrát za sebou, znechucující ...

zkusím napřed tip s nastavením zvuku, ten druhej je na mě cu švírich
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4872
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Mike1 » pon 26. zář 2011 13:50:20 » Re: Problém s ITMW_2H_ORCSWORD_01.MRM
Kamarád, vlastnící W Vista hrál nedávno gothic1 a měl úplně ten samý problém, přičemž po naskočení obdobné (stejné? ) hlášky již hru nespustil, tak nevím, no :???: Rada nad zlato: Kupte si lepšejší Windows (7, nebo až vyjdou 8-mičky)

:wink:
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2840
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod Emperor » úte 27. zář 2011 14:29:40 » Re: Problém s ITMW_2H_ORCSWORD_01.MRM
Raynor - dííííky!

Po změně v nastavení zvuku ani jeden pád hry, fakt funguje, přitom tak jednoduché.

poznámečka:

Visty jsou na prd, zlatý ixpéčka ...

Fakt mě s...e, že se mění a "vylepšuje" něco, co dobře funguje
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4872
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod N0n3 » ned 13. kvě 2012 15:14:16 » Re: Problém s ITMW_2H_ORCSWORD_01.MRM
New game, uložení new game, načtení old game, problém vyřešen
ten samý problém sem měl tak 100x, toto řešení sem našel na jednom ENG webu...
Thenns. I fucking hate Thenns.
Uživatelský avatar
N0n3
Uživatel
 
Příspěvky: 471
Registrován: ned 06. kvě 2012 10:09:13
Bydliště: Somewhere in Nevada

Příspěvekod Rich » úte 04. pro 2012 13:36:51 » Re: Problém s ITMW_2H_ORCSWORD_01.MRM
Raynor píše:Já jsem to už vyřešil dávno :P
Pomohlo mi, a nejen mě, když jsem v nastavení zvuku změnil generátor zvuku na něco jiného...nikdo mi tu neporadil, co si sám nevyřeším :roll: dostanu nějakou cenu? :lol:

Wow super sposob zadna namaha ani nejake zdlhave hladanie zloziek... mne to uz ide super . Diki moc ze si to sem napisal , lebo inak by som asi este hladal tu zlozku :D
Uživatelský avatar
Rich
Uživatel
 
Příspěvky: 34
Registrován: ned 04. lis 2012 20:03:45

Příspěvekod PhoenixFlame » čtv 03. led 2013 12:14:40 » Re: Problém s ITMW_2H_ORCSWORD_01.MRM
Super, funguje!!! Díky moc ;)

Jenom taková poznámka: Já to měl teda s programem ORCSTUFF, ale to není to hlavní asi. Pokud by vám to i přesto nešlo (celý proces rozbalení atd.), tak to musíte napasovat tak, aby daný soubor byl přímo v té složce. (já to měl _WORK/DATA/SOUND/_WORK/DATA/_COMPILE(nějak tak)/ (a až potom ten soubor). Samozřejmě, že mi to tak nefungovalo. Tak to opravdu udělejte a promažte zbytečné složky, aby opravdu cesta byla _WORK/DATA/SOUND/ [daný soubor]. Ale to je jen tak na okraj ;) Chtěl jsem poradit, kdyby náhodou měl někdo podobný problém ;)
Hey you!
Uživatelský avatar
PhoenixFlame
Uživatel
 
Příspěvky: 29
Registrován: ned 10. čer 2012 20:53:41

Příspěvekod janbal5 » ned 03. úno 2013 22:44:17 » Re: Problém s ITMW_2H_ORCSWORD_01.MRM
Ten soubor ORCSTAFF se dá stáhnout tady http://forum.worldofplayers.de/forum/th ... aff_01-mrm ,asi nejjednodušší řešení.Nešly by ty "zlobící" *.MRM soubory umístit někde na tyto stránky pěkně pohromadě?
i7-870 3,2GHz,HD 5870 1GB,4GB RAM/1600 MHz,Win 7
janbal5
Patty's uncle
 
Příspěvky: 149
Registrován: čtv 25. čer 2009 13:48:15

Příspěvekod zdlor » pon 30. zář 2013 16:41:09 » Hra padá (chybí soubor itmw_2h_orcaxe_02.mrm)
Chybová hláška:
Kód: Vybrat vše
:B/VFILE:Err:-2:Can't find file: _Work/Data/Sound/INTRW_2H_ORCSTAFF_01.MRM Code: 255


Podařilo se mi najít řešení na tuhle chybu.

1) Stáhnout GothicVDFS třeba odtud
Kód: Vybrat vše
http://www.worldofgothic.com/dl/?go=dlfile&fileid=99

2) Rozbalit a spustit GothicVDFS.exe

3) Do kolonky Rooth Path vyber adresář Gothic
Do kolonky Filename vyber soubor meshes.vdf z adresáře Gothic/Data

4) Klikni na _COMPILED a ze seznamu na pravo najdi soubor itmw_2h_orcaxe_02.mrm a označ ho.
Nakonec klikni na tlačítko Extract Selected.

5) V adresáři _Work/data se objevil adresář MESHES a v něm je soubor itmw_2h_orcaxe_02.mrm.
Ten přesuň do adresáře _Work/Data/Sound. Pokud chybí adresář Sound, vytvoř ho.

6) Asi hodinu už mi hra funguje jak má. Doufám, že se to tím skutečně vyřešilo. Hrajte si, děcka... :D
zdlor
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 14. dub 2010 9:09:50

Příspěvekod Emperor » pon 30. zář 2013 17:49:15 » Re: Hra padá (chybí soubor itmw_2h_orcaxe_02.mrm)
On se tento problém už tady řešil několikero způsoby (mě např. stačilo změnit nastavení zvuku) ... ale třeba tam ten tvůj způsob není ... nechceš tenhle svůj příspěvek přesunout do tohoto topicu, ať se kvůli tomu nezákládá nový?

viewtopic.php?f=15&t=6097
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4872
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod zdlor » úte 01. říj 2013 14:18:16 » Re: Hra padá (chybí soubor itmw_2h_orcaxe_02.mrm)
No, je evidentní, že jsem objevil Ameriku. Řešení, který jsem dlouho hledal všude možně, jsem celou dobu měl před nosem. Pročetl jsem všechny témata s odkazem na padání hry, ale to, na který odkazuješ, jsem přehlídnul. Přesunovat to nebudu, poněvadž za prvé, tohle řešení už tam je, dokonce několikrát, takže by to bylo zbytečný a za druhý, nevím jak. Za třetí jsem to hledal fakt dlouho, než jsem tohle objevil na jednom polským fóru a kdybych to jen tak přesunul, připadalo by mi, že jsem dělal zbytečnou práci. (sice jsem jí dělal, ale to je jiná věc) :-)
zdlor
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 14. dub 2010 9:09:50

Příspěvekod Emperor » úte 01. říj 2013 17:37:42 » Re: Hra padá (chybí soubor itmw_2h_orcaxe_02.mrm)
Já tě chápu, taky jsem tu několikrát objevoval Ameriku, ale jde o to, aby tu nebyla dvě víceméně stejná témata ... nechám to na modovi sekce. Zatím zamykám.
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4872
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Předchozí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé