Menu

Nejde ulozit save

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod The Anarchist » pát 03. bře 2017 16:45:53 » Nejde ulozit save
Ahojte,konecna sa mi podarilo nahrat G1 na Win 10 chcem si ulozit hru a zrazu http://www.imgup.cz/image/LeSh toto mi robi vzdy ked dam save. Cital som tu prispevky ktore sa tykali tiez tohoto problemu a nejak som nenasiel riesenie.. Budem vdacny za kazdu radu...
The Anarchist
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: úte 25. led 2011 11:29:08

Příspěvekod Emperor » pát 03. bře 2017 17:16:18 » Re: Nejde ulozit save
Máš nainstalovaný opravný balíček?

https://yadi.sk/d/h110Iv8N3CcrJ9/games/ ... ck-1.6.exe
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4763
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod The Anarchist » pát 03. bře 2017 17:22:19 » Re: Nejde ulozit save
Mam naistalovane http://dl1.worldofplayers.ru/games/go... http://www.worldofgothic.de/download.... Vtedy mi hra ide ako naistalujem to co si mi sem dal.. Dal instalovat a nechce mi to naistalovat tam kde mam Gothic jednoducho mi nejde potvrdit
The Anarchist
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: úte 25. led 2011 11:29:08

Příspěvekod Emperor » pát 03. bře 2017 17:46:45 » Re: Nejde ulozit save
Ono to možná nejde proto, že máš hru pravděpodobně nainstalovanou ve složce Program Files ... zkus hru přeinstalovat třeba na disk D: , pak by mělo jít potvrdit i umístění instalace balíčku ... pro jistotu instaluj vše jako správce ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4763
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod The Anarchist » pát 03. bře 2017 18:03:22 » Re: Nejde ulozit save
XY krat som to preinstaloval. Pri instalacii zvolim D a vzdy ked pozriem kde mam hru automaticky mi to prehodi do C tak ja uz fakt neviem co stym.. Hra bezi perfektne tak ako kedysu davno na starom Pc ale ako nahle dam save :-( Ma este napadlo prekopirovat vsetko do D celu instalaciu
The Anarchist
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: úte 25. led 2011 11:29:08

Příspěvekod Emperor » pát 03. bře 2017 18:41:34 » Re: Nejde ulozit save
To je divný, mělo by se ti to nainstalovat tam, kam zadáš cestu, dal jsi to jako správce?
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4763
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod The Anarchist » pát 03. bře 2017 19:02:03 » Re: Nejde ulozit save
Skusim to este raz preistalovat.. Ako mam postupovat pri instalacii tych veci na Win ? Ci to je jedno v akom poradi?
The Anarchist
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: úte 25. led 2011 11:29:08

Příspěvekod Emperor » pát 03. bře 2017 19:12:35 » Re: Nejde ulozit save
nepřed hru a potom patch, hru nainstalovat na déčko (udělej si tam nejprve spešl složku, třeba já mám pro G1 složku nazvanou "Z GOTHIC 1" ) a spouštět jako správce ... ten patch pak nasměrovat přesně na toto místo ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4763
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod The Anarchist » sob 04. bře 2017 10:46:04 » Re: Nejde ulozit save
Vsetko som spravil niekolkokrat ako si mi poradil a nepomohlo nic.. Tu instalaciu mi vzdy automaticky hodi do Cka.. Hra bezi super vsetko ide ako ma az pokym nedam ulozit a hned mi padne a hodi ten error sok uz zufaly tak rad by som to zahral :'( nevadi budem sa pokusat dalej to nejak spustit.. Dakujem za vsetky rady
The Anarchist
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: úte 25. led 2011 11:29:08

Příspěvekod Dolero » sob 04. bře 2017 11:47:33 » Re: Nejde ulozit save
Za prvé je vždy volba disku, dáš si "typ instalace - vlastní" a nastavíš si složku. Poté, co hru nainstaluješ (neinstalovat na Program Files na C), tak jde na řadu System Pack.
První nainstaluješ tohle: https://yadi.sk/d/h110Iv8N3CcrJ9/games/ ... -patch.exe
Pak tohle: https://yadi.sk/d/h110Iv8N3CcrJ9/games/ ... -1.08k.exe
A nakonec samotný System Pack: https://yadi.sk/d/h110Iv8N3CcrJ9/games/ ... ck-1.6.exe
Pokud ti při instalaci po volbě složky (vždy musíš zvolit složku se hrou) nejde zatrhnout tlačítko další, tak buď nemáš nainstalované ten patch a playerkit, nebo vybíráš špatnou složku.
MaGoth neustále řeší problémy s tím, že lidé neumí přečíst návod na instalaci a furt se ho ptají na to samé: "Proč mi nejde dát next?" V drtivé většině případů je to kvůli tomu, že se instaluje System Pack bez předinstalovaných souborů (jako je ten patch a playerkit).
Valašská trojka: já, ona, slivovica
Uživatelský avatar
Dolero
Uživatel
 
Příspěvky: 2165
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod The Anarchist » sob 04. bře 2017 18:33:22 » Re: Nejde ulozit save
Dolero za prve keby su mi o tom navode nepovedal ani o tom neviem.. Za druhe ten navod som cital XY krat.. Emperor tebe dakujem za kazde slovo ktore si mi poradil dakujem este raz hra ide tak ako kedysi do konca aj save funguje tak ako ma. Dakujem
The Anarchist
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: úte 25. led 2011 11:29:08


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé