Menu

Problém s gothicem

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod Neskodnej » ned 17. srp 2014 10:10:45 » Problém s gothicem
Ahoj. Mam Notas Lenovo G580 a koupil jsem si Gothic komplet colections. Nainstaloval jsem G1 a jde spustit. Ale neotevře se mi to na cele obrazovce. (chtěl jsem to screen, ale v malování se neukazala ta obrazovka). Proste se mi to neotevřelo na cele obrazovce. Jen v okne, které nejen že nepokryva celou obrazovku (v pravo nahore ukazuje nefunkční znaminka maximalizace,mini a zavření) a ještě k tomu je to celé okno jako by orizle z obou stran. Jako by muj monitor mel jiny format (širokouhly) a gothic jen 4:3 . Mám win 8.1 Nejake rady?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Neskodnej
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: sob 14. dub 2012 19:18:49

Příspěvekod Hellscream » ned 17. srp 2014 10:40:22 » Re: Problém s gothicem
Zkus nainstalovat tohle. Mělo by to řešit problémy s funkčností na W8 a i spousty dalších věcí. Jen musíš postupovat přesně podle návodu instalace.
facts don't care about your feelings
Uživatelský avatar
Hellscream
Moderátor
 
Příspěvky: 1668
Registrován: ned 04. črc 2010 19:27:09

Příspěvekod Neskodnej » ned 17. srp 2014 19:04:58 » Re: Problém s gothicem
A je nekde jestě odkaz na případny odinstalator? Nejde mi kliknout na "instalovat" .. nainstaloval jsem novou verzi z CD, stahl a instaloval: Gothic - Patch v1.08k ale playerkit nebo systempack nejdou (nerosvítí se instalovat) A cesta je v pořádku.

Edit1:
Hotovo díky. Supr

Edit2:
Tak další pidi zádrhel. Ač jsem se snazil jakkoliv, nejde mi nastavit "akce" proste mys nastavit nejde a kdyz jsem ji tal na tlacitko, tak to stejne nic nedela (nesbirá věcá, nebojuje, nemlvi) kde je chyba?
Naposledy upravil Hellscream dne ned 17. srp 2014 20:52:50, celkově upraveno 1
Důvod: sloučen triple post
Neskodnej
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: sob 14. dub 2012 19:18:49

Příspěvekod Dolero » ned 17. srp 2014 20:20:16 » Re: Problém s gothicem
Ona myš je ve hře jenom na rozhlížení :D
viewtopic.php?f=16&t=18040 -> Zde to máš všechno popsané, pročti topic :)
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Uživatel
 
Příspěvky: 2039
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod Neskodnej » ned 17. srp 2014 20:33:44 » Re: Problém s gothicem
ta uz mi to bojuje.. Ale sebrat neco ze zeme se nedari. Tlacitko "akce" me udělá war mod a sipka pak jen mlati a nesbira. Vim že jsem lama, děkuji..
Neskodnej
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: sob 14. dub 2012 19:18:49

Příspěvekod Emperor » ned 17. srp 2014 21:09:44 » Re: Problém s gothicem
ctrl + šipka nahoru, samozřejmě musíš mít předmět zobrazený (tedy vidět název) ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4686
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Dolero » ned 17. srp 2014 23:20:39 » Re: Problém s gothicem
Já doporučuji hrát bez myši, vystačit si s ctrl + šipky + čísla na klasické klávesnici (né numerické) :) Akorát měj pořád zaškrtnuté, že chceš používat myš, jinak se ti bude nepříjemně oddalovat pohled od hrdiny :)
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Uživatel
 
Příspěvky: 2039
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod Neskodnej » pon 18. srp 2014 6:02:47 » Re: Problém s gothicem
tak uz mi to jde.. snad už nebudu otravovat. dekuji
Neskodnej
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: sob 14. dub 2012 19:18:49

Příspěvekod Neskodnej » sob 06. zář 2014 15:59:47 » Re: Problém s gothicem
Tak jsem dohral 1. a mám stejný problem u 2ky. "Jako by muj monitor mel jiny format (širokouhly) a gothic jen 4:3 . Mám win 8.1 Nejake rady?"

Nema G2 taky nějaky 1/2 pack ?

Když chci hrat oboje najednou, tak asi spoustím G2 noc havrana abych mel pak moznost tech lokaci ze? Nebo jak se to sparuje doromady?

Edit1: haja 1/2 je pro oba díly :-) tak ted to rozchodit.
Neskodnej
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: sob 14. dub 2012 19:18:49

Příspěvekod Neskodnej » čtv 04. dub 2019 20:23:06 » Re: Problém s gothicem
Tak po letech se chci zase užít Gothica 1... Vše staženo, ale čestina tam prostě není. Tabulka se mi otevře, v ni je česky Hrát hru... ale menu i titulky v AJ... Prosím o pomoc.
Neskodnej
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: sob 14. dub 2012 19:18:49


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé