Menu

Hra v "okně" na Win8 enteprise x64

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod leito14 » úte 01. led 2013 19:27:00 » Hra v "okně" na Win8 enteprise x64
Zdravim
Mam mensi problem s tim, ze hra pri jakemkoli nastaveni grafiky je porad jakoby v "okne", mam nainstalovany texture patch, a verze 1.08k (myslim posledni). Graf. karta Radeon 5770 MSI HAWK. Osobne mi to zacalo delat na windows 8 enterprise, drive mi to nedelalo. Hra je sice jakoby na celem monitoru, ale neni zobrazena az do rohů monitoru, a hlavne kolem je bily ram, ktery neni moc pekny zvlaste pri hrani.

Dik za radu :)
leito14
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned 02. srp 2009 17:21:14

Příspěvekod leito14 » čtv 03. led 2013 22:21:54 » Re: Hra v "okně" na Win8 enteprise x64
Blizsi info na obrazku, zkousel jsem vsechno nastaveni s kompatibilitou ve windows, i vsechny mozne druhy rozliseni grafiky - negativni. prosim o radu, diky :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
leito14
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned 02. srp 2009 17:21:14

Příspěvekod leito14 » čtv 03. led 2013 22:34:09 » Re: Hra v "okně" na Win8 enteprise x64
Problem nakonec vyresen, poradil jsem si sam, vse jsem nasel na tehle strance : http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=2979806
s timhle popisem :
(To fix this do the following:
Download the Fix Package and save it somewhere convenient
Download and install the Microsoft Application Compatibility Toolkit
From the Start Screen launch Compatibility Administrator (32-bit), or Compatibility Administrator if you're on a 32-bit version of Windows
Click Open
Select the fix package from step 1
Choose File>Install
That's it! Both Gothic and Gothic II should now go fullscreen properly. I built this using the GOG versions but it should work with any release as well as any mod using GothicMod. Mods that modify the EXE in other ways might not be fixed by this package.

For those curious about the technical specifics, this package tells Windows to use the ForceSimpleWindow compatiblity fix when running the Gothic EXEs (it doesn't modify any files directly). Other games displaying such behaviour might also respond to ForceSimpleWindow but you'll have to make your own package (this one only fixes Gothic/Gothic II).)

Pro vsechny, kdo hraji gothic 1/2 na win 8, BUDOU TOHLE POTREBOVAT!!! :)

Preji prijemne hrani :)
leito14
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned 02. srp 2009 17:21:14

Příspěvekod Jarvis » stř 04. pro 2013 19:30:00 » Re: Hra v "okně" na Win8 enteprise x64
Mohl by mi někdo hodit ten návod do češtiny, nebo poradit co mám dělat. Stáhl jsem si oba potřebné soubory, ale od třetího kroku se ztrácím a nejde mi to, děkuji.
...???
Uživatelský avatar
Jarvis
Uživatel
 
Příspěvky: 263
Registrován: ned 04. led 2009 18:06:12
Bydliště: Nový tábor

Příspěvekod rhakotis » úte 28. led 2014 13:00:54 » Re: Hra v "okně" na Win8 enteprise x64
Ja by som tiež s tým potreboval pomôcť .. dosť ma štve že to nejde normálne ako na starších windowsoch .. môžte niekto dať nejaký fajn návod ? . lebo v tej angličtine sa strácam .. vďaka :)
rhakotis
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 01. led 2014 15:05:52

Příspěvekod helpo1 » úte 28. led 2014 13:29:52 » Re: Hra v "okně" na Win8 enteprise x64
Tohle by mělo být jednodušší. Funguje to na stejném principu, protože:

forums.steampowered píše:For those curious about the technical specifics, this package tells Windows to use the ForceSimpleWindow compatiblity fix when running the Gothic EXEs (it doesn't modify any files directly). Other games displaying such behaviour might also respond to ForceSimpleWindow but you'll have to make your own package (this one only fixes Gothic/Gothic II).

pcgamingwiki.com píše:Download the Gothic and Gothic II fullscreen border fix. [2]
Extract it anywhere and run install.bat.
Both Gothic and Gothic II will now enter fullscreen mode correctly (you do not need to restart your computer).
...
[2]↑ This fix works by applying the ForceSimpleWindow compatibility fix for the Gothic and Gothic II executables.
Obrázek
Uživatelský avatar
helpo1
Uživatel
 
Příspěvky: 827
Registrován: úte 12. říj 2010 13:09:30
Bydliště: forum.gothicz.net

Příspěvekod rhakotis » úte 28. led 2014 14:45:57 » Re: Hra v "okně" na Win8 enteprise x64
Vďaka .. už mi to funguje :) .. a hurá do hry :)))
rhakotis
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 01. led 2014 15:05:52

Příspěvekod Drizzt » stř 04. bře 2015 13:25:00 » Re: Hra v "okně" na Win8 enteprise x64
tak jsem si chtěl taky po dlouhé době zahrát Gothic i s nějakým tím modem, ale mám přesně ten problém s rámečkem okolo, kvůli kterému není například vidět ukazatel života nepřitele :( zkoušel jsem oba návodu co tu jsou postované a ani jeden nefunguje. Respektive ten compatibility admin. nedovede ani otevřít ten soubor. Někdo nějaká rada?

EDIT: Tak nakonec pomohlo jen nainstalovat ten ruský patch, či co to je :) Windows 8.1
"Postavení je paradoxem světa mého lidu, poutem moci v hladu po moci. Získává se zradou a vybízí ke zradě těch, kdo ji získali. Nejmocnější postavy v Menzoberranzanu se celý život ohlížejí přes rameno a chrání si záda. Ale smrt obvykle přichází zepředu."
Uživatelský avatar
Drizzt
Uživatel
 
Příspěvky: 35
Registrován: sob 17. dub 2010 19:00:13

Příspěvekod Brouzi » stř 06. črc 2016 0:42:28 » Re: Hra v "okně" na Win8 enteprise x64
Ahojte. Prosim vas, odkial mozem stiahnut ten subor na opravu hry v okne? Neviem velmi dobre po anglicky :sad:
Uživatelský avatar
Brouzi
Uživatel
 
Příspěvky: 161
Registrován: čtv 22. zář 2011 7:33:32
Bydliště: Pohorelá

Příspěvekod Martin Putzer » stř 06. črc 2016 6:43:17 » Re: Hra v "okně" na Win8 enteprise x64
BZh11AY&SYJi˛W ?€@…0@ ?ď˙° PŠ†šôÔjžM•<jŚŚ™S)±O
<ŁÂ‡`ßQ·ť
ÖmÍ:´ˇ" €Ôˆ¤˘ˇäěeÓJűF˝&ŠŻĂsˇoTzßWGWN„˘ˆi¸dĂ" ľiŔ'Řň™‘ó"ifºٜp˜,€ć°ô.Ł˝ÇÇA˝ŮĂKcń4u#qÝY×R¶Ú#Ç~÷I&3Aˆó­QD˘ŕ·Ocߡ,źäA r aă{5°ŞËň—ŘoĄşÇżß9ÝBGj¤–Đ ;‚ ´f\XZ«QW‡ëvA*łĹÝłďť`é}Ă"ˆ@îÚ7f1ťq˘rń©Ć¶¨Eľ/I˘*­ť+—ÓR آęăŃđ¬;D dł%›üHŮJÍĚĂ‹ą"ś(H%4Ů+€


Použita komprese BZ2.
Uživatelský avatar
Martin Putzer
Uživatel
 
Příspěvky: 248
Registrován: pon 04. srp 2014 18:31:02
Bydliště: Chrám Pátračů na konci světa

Příspěvekod Brouzi » pát 08. črc 2016 16:03:46 » Re: Hra v "okně" na Win8 enteprise x64
Dik, funguje :wink:
Uživatelský avatar
Brouzi
Uživatel
 
Příspěvky: 161
Registrován: čtv 22. zář 2011 7:33:32
Bydliště: Pohorelá


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé