Menu

Neplynulosť

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod erikkk » pon 08. říj 2012 15:11:18 » Neplynulosť
Neviem čím to je ale G1 mi niekde ide plynule a niekde tak troška sekane, skúsal som už snáď všetko čo som našiel a nič nepomohlo a textúry tiež nie sú vždy na 100% hlavne a v inventáry niekedy nevidím veci, mám win7 gk nwidia 570gtx dík za rady :sad:
erikkk
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 17. říj 2010 21:24:47

Příspěvekod Gothic12 » pon 08. říj 2012 15:15:34 » Re: Neplynulosť
A procesor? Uvidel si nejaké zmeny keď si zmenil tie detaily?
Gothic12
Trvalý ban
 
Příspěvky: 763
Registrován: pon 26. črc 2010 12:38:14

Příspěvekod erikkk » pon 08. říj 2012 16:04:01 » Re: Neplynulosť
Procesor i5 2500k, ani nie akurát sa mi podarilo spojazdniť filmíky a keď som zmenil kombatibilitu na win xp tak sa mi zmazali uložené hry.
erikkk
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 17. říj 2010 21:24:47

Příspěvekod Gerchan » pát 09. lis 2012 22:36:58 » Re: Neplynulosť
Nainstaluj patch 1.08, stáhní si

Kód: Vybrat vše
http://www.worldofgothic.com/dl/?go=dlfile&fileid=28


a nainstaluj, potom stáhní

Kód: Vybrat vše
http://www.bendlins.de/nico/gothic/misc/GothicFps-108.zip


vybal do složky s hrou, spusť a ten soubor je ve složce system, ukáže se jako jediný, poklepej, patchne se to a hraješ, teď jsem to udělal a hra jede parádně :-)
Gerchan
Uživatel
 
Příspěvky: 32
Registrován: úte 13. říj 2009 20:40:52

Příspěvekod george » sob 10. kvě 2014 7:32:38 » Re: Neplynulosť
Taky mi gothic 1 dost seká,at už mám grafiku na min. nebo max prostě to furd strašně stejně seká.
Třeba občas se to na chvíli ustálí ale jakmile vytáhnu zbran tak to opět začně dost sekat,nehledě nato jak mám nastavenou grafiku.
nevíte co s tím? Gothic 1 jsem hrál i na 5x slabším kompu než mám ted a tam mi to vůbec nesekalo.
Skusem jsem ten patch co an nad tímhle příspěvkem, a trochu to pomohlo ale i tka to pořád seká.
Co mám sakra dělat?
mám NB.
400mb grafika
3 GB ram
procesor 2.2 2 jádra
a 220 Gb hard.

Edit: ještě jedna věc.Gothic 2 mi i při středně vysoce nastavené Grafice jeden plynule.seká to třeba jen v přístavu nebo v lese u Bengarovy farmy ale jinak v pohodě jede
george
Uživatel
 
Příspěvky: 104
Registrován: sob 08. úno 2014 22:37:02


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé