Menu

Jednoduché dotazy SEM

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod Martan » ned 15. bře 2015 11:21:26 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Ahoj, existuje nějaký mód, který přetexturuje důlního červa? Pro arachnofobiky jako já existoval třeba hezký no spider mod na TES, který nahradil pavouky medvídky :D

Díky za info :)
Martan
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned 15. bře 2015 11:18:46

Příspěvekod Bella » pát 13. lis 2015 10:35:25 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Ahoj chtěla bych se zeptat mám Gothic - temná tajemství, když sem měla normální Gothic tak šlo vše v pohodě (skoro bez padání hry) Teď když si chci načíst uloženou hru, tam mi spadne, nevím co dělat, prosím o pomoc (mod mám stáhnutý z této stránky a patch 1.08)
Díky předem :D
Uživatelský avatar
Bella
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát 13. lis 2015 9:57:00

Příspěvekod Emperor » pát 13. lis 2015 12:48:24 » Re: Jednoduché dotazy SEM
zkus si vše znovu nainstalovat a použít přitom tento opravný patch ...

jinak někdy pomůže začít novou hru a pak znovu zkusit načíst uloženou pozici ... lepší je vždy mít alespoň dvě ukládací pozice, když ta jedna nejde načíst, máš aspoň zálohu ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4712
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Robar VI » pát 06. led 2017 15:21:59 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Ahoj prosím nevíte jak opravit v G1 rychlé načítaní protože to nejde, vždycky když uložím F9 a pak dám načíst F10 spadne to a napíšemi toto: B: VFILE: \SAVES_WELT_DER_VERURTEILTEN_1_03\CURRENT\SAVEHDR.SAV file not found

asi že to nemůže najít danou složku ale proč se mi to chvíli načítá a skoro ke konci to vždy spadne děkuji za jakoukoli radu :)
Když ostatní slepě následují pravdu pamatuj, NIC NENÍ PRAVDA když se ostatní řídí moralkou či zákony pamatuj, VŠE JE POVOLENO

JSME TI KTEŘÍ BOJUJÍ V TEMNOTĚ ABY SVÍTILO SVĚTLO
Uživatelský avatar
Robar VI
Uživatel
 
Příspěvky: 136
Registrován: stř 11. kvě 2011 14:48:51

Příspěvekod Emperor » pát 06. led 2017 18:33:04 » Re: Jednoduché dotazy SEM
To máš zřejmě nějaký mod, ne?

V klasickém G1 rychlé ukládání a načítání nefunguje ... v G2 je to F5 pro rychlé uložení a F9 nahrání ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4712
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Milhaus » pát 06. led 2017 19:04:51 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Nemáš to nainstalovaný v chráněných složkách program files ve win7/win10. Pokud ano, mohlo by to být tím.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5646
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod Robar VI » sob 07. led 2017 4:38:59 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Ano hraji to s modem ale i bez modu mi to napíše že je problém akorát jinak ale je to to samé

chráněné složky? jak to myslíš mám 8.1 win a nezdá se mi že bych vedlejší disk nak chránil jen klasická ochrana pro pc ESET 9
děkuji ale myslím že je neco špatne nekde v nastavení protože ono když to chci načíst normalně s menu tak ta volba rychlého načítaní je na tlačítku ZPĚT jenže to už se nezačne načít logicky ale jen pujdu zpet takže můžu načítat jen F10 ktere mi padá takže nevím škoda
Když ostatní slepě následují pravdu pamatuj, NIC NENÍ PRAVDA když se ostatní řídí moralkou či zákony pamatuj, VŠE JE POVOLENO

JSME TI KTEŘÍ BOJUJÍ V TEMNOTĚ ABY SVÍTILO SVĚTLO
Uživatelský avatar
Robar VI
Uživatel
 
Příspěvky: 136
Registrován: stř 11. kvě 2011 14:48:51

Příspěvekod george » sob 16. zář 2017 20:44:12 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Zdar, zkousim gothic 1 a mam windows 10 no a celkem to nejde :D zpočatku jsem system pack instaloval bez patche ale pak jsem si vsiml ze pokud to je na steamu tak tam ma byt i ten patch. sice super ale najednou to zacalo kecat neco v nemcine a ja vubec nevim co, nechal jsem to ale niíc to neudelalo a ted mi to nejde nainstalovat vubec, keca to o nejakem souboru nekde na C:, vubec nechapu co s tim.
https://imgur.com/a/z5MpH
jeste je asi dobre dodat, v navodu pisete ze vypnout auto-updaty ale to nejde....nikde tam ve vlastnostech nic takoveho neni.
george
Uživatel
 
Příspěvky: 144
Registrován: sob 08. úno 2014 22:37:02

Příspěvekod Emperor » sob 16. zář 2017 21:39:49 » Re: Jednoduché dotazy SEM
zkus nainstalovat Gothic jinam, než do céčka a vše jako administrátor ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4712
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Dolero » sob 16. zář 2017 22:45:22 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Návod k instalaci, verze 1.0 (Steam):
Pro "GOTHIC1: Classic":
1. Nainstalujte "GOTHIC1: Classic".
2. Deaktivujte automatické aktualizace (autoupdate) a herní SteamCommunity **
3. Nainstalujte GothicPatch 1.08k
4. Nainstalujte Gothic1_PlayerKit-1.08k.exe
5. Nainstalujte G1Classic-SystemPack-1.0.exe
6. Spusťte hru.


https://forum.worldofplayers.de/forum/t ... ENG-DEU%29
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Uživatel
 
Příspěvky: 2042
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod sleeper » stř 17. led 2018 0:48:09 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Znovu som rozohral Gothic I (poznámka: ja ho hrávam stále, len teraz originálnu verziu bez módov a bez Marvinu :P ), a na dvoch savoch sa mi zrazu stalo (na ostatných to nerobí) že sa mi asi nejak uvolnila kamera - pri pohybe do strán sa mi nakláňa a keď dám escape, tak tam je na pozadí vezenie na hrade v starom tábore. Akože hrať sa dá, ale stalo sa mi to potom čo som sa divne zasekol v rozhovore a teraz neviem, či si tým nepokazím rozohranú hru. Je to nejaká vychytávka, ktorá sa dá nejak vypnúť, alebo mi to zas nejak buglo? :)
Uživatelský avatar
sleeper
Uživatel
 
Příspěvky: 2271
Registrován: ned 25. kvě 2008 13:30:40
Bydliště: Tam, kde sa dobre pije!

Příspěvekod Beowulf » sob 02. bře 2019 1:32:09 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Nevite nekdo co delat kdyz mi pri nastaveni vysiho rozliseni jak 1280×800 zacne kamera neuveritelne blbnout? Zacalo to zniceho nic na vsech G1
System pack, player kit mam.
Uživatelský avatar
Beowulf
Dlouhodobý uživatel
 
Příspěvky: 3114
Registrován: sob 06. led 2018 16:39:50

Příspěvekod Dolero » sob 02. bře 2019 1:54:54 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Screen, zajímá mě, jak ti blbne kamera :P
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Uživatel
 
Příspěvky: 2042
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod Beowulf » sob 02. bře 2019 9:50:12 » Re: Jednoduché dotazy SEM
Ze screenu nepoznas nic, spise z videa a porad malo, ve zkratce jde o to ze at myskou trhnu kamkoliv kamera se stoci vetsinou nahoru v plne sile. Hra je s mysi nehratelna.
Deje se to jen pri rozliseni vetsim jak 1280×800 takze v souborech hry musi byt vse v poradku. Nekolikrat jsem i preinstaloval, zkusil stahnout jiny instacni soubor...
Mam win 10 ale jak pisu po jisty cas mi to na nem slapalo bez problemu. Predpokladam ze nejaka hodnotna aktualizace grafiky nebo tak neco.
Ja moc ani necekal radu ale tak jsme tu u zdroje tak treba nekdo ma stejnou zkusenost :)
Svym zpusobem jsem v pohode protoze 720p to jeste zvlada a to mi bohate staci. Ja se v G1 citim nejlepe s 800×600 nesmejte se :D
Uživatelský avatar
Beowulf
Dlouhodobý uživatel
 
Příspěvky: 3114
Registrován: sob 06. led 2018 16:39:50

Předchozí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé