Menu

Ikonky vecí v inventári

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod vrch » pon 16. srp 2010 10:32:27 » Ikonky vecí v inventári
Mám problém že keď otvorím inventár, brakujem truhlicu alebo obchodujem neukazujú sa mi ikonky vecí. Neviem či je to v G1 normálne lebo som mal najprv G2 alebo je to nejaká chyba. A ak je plz poraďte ako to napraviť
Obrázek
Uživatelský avatar
vrch
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: stř 29. říj 2008 20:32:45

Příspěvekod Jémák » pon 16. srp 2010 12:08:37 » Re: Ikonky vecí v inventári
Co si matně pamatuju, tak se mi tohle také dost často stávalo - někdy při vybírání truhel, někdy při náhupu/prodeji a i při jiných situacích.. Já jsem to bral ale tak, že to je grafický bug, z kterým nic moc nenadělám, tak jsem nepátral, zda to jde ( a jak ) odstranit.. Nevím, třeba někdo někde udělal nějaký patch, který to opravuje, zkus projít World of Gothic, když to někde bude, bude to tam :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 8121
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Gimli » pon 16. srp 2010 12:09:40 » Re: Ikonky vecí v inventári
já sem někde četl, že za to můžou nový grafický karty
Uživatelský avatar
Gimli
Uživatel
 
Příspěvky: 865
Registrován: sob 02. kvě 2009 14:18:59
Bydliště: Khazad-dum

Příspěvekod vrch » pon 16. srp 2010 16:42:35 » Re: Ikonky vecí v inventári
Ok vďaka
Obrázek
Uživatelský avatar
vrch
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: stř 29. říj 2008 20:32:45

Příspěvekod CholMa » stř 08. zář 2010 14:30:42 » Re: Ikonky vecí v inventári
Mě to taky dělalo na starém PC ale teď mám nový a ukazujou se mi normálně. Skus patch stáhnout :wink:
Obrázek
Uživatelský avatar
CholMa
Uživatel
 
Příspěvky: 307
Registrován: stř 01. dub 2009 15:47:09
Bydliště: Vila de la CholMa

Příspěvekod Tarnum » úte 14. pro 2010 18:48:50 » Re: Ikonky vecí v inventári
Mne to tiez robi a dost ma to stvalo, ale ked som Gothic rozhodil pod linuxom cez wine tak mi inventar funguje, bez problemov.
"Scio me nihil scire." - Viem, že nič neviem.
Sokrates
Tarnum
Uživatel
 
Příspěvky: 39
Registrován: pon 12. lis 2007 8:44:03
Bydliště: Khorinis

Příspěvekod winies » sob 24. bře 2012 19:07:26 » Re: Ikonky vecí v inventári
Zdravím mám ten istý problém , na starom počítači mi to nerobilo ale na novom stále , ani raz sa mi neukazala jedna ikona , neviem si s tým rady , poradte.
Gothic !!! najlepsia hra na SVETE!!!
Uživatelský avatar
winies
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: sob 05. led 2008 22:08:06

Příspěvekod Kapos » ned 25. bře 2012 17:11:11 » Re: Ikonky vecí v inventári
Winiesi,
stáhni si nejnovější patche (pakli-že je nemáš)
Aktualizuj své grafické ovladače.
V posledním případě zkus reinstal, mohla nastat chyba při instalaci.
"Všechno bude dobré, řekl šašek se slzami v očích."
Uživatelský avatar
Kapos
Uživatel
 
Příspěvky: 305
Registrován: čtv 09. zář 2010 20:27:20

Příspěvekod jack1220 » stř 25. dub 2012 20:16:54 » Re: Ikonky vecí v inventári
Mne to tiez robilo pri grafike od ATi...kazdopadne skus tento patch http://www.comgad.cz/patch/
Obrázek
Uživatelský avatar
jack1220
Uživatel
 
Příspěvky: 150
Registrován: ned 20. zář 2009 9:24:13

Příspěvekod Kapos » čtv 26. dub 2012 8:39:48 » Re: Ikonky vecí v inventári
Mám též ATi a rozhodně jsem s tím neměl problém.... Ale je to možné.

EDIT:// Okey. Měnil jsem za novou grafickou kartu (ATi) a taktéž mám tenhle problém.
"Všechno bude dobré, řekl šašek se slzami v očích."
Uživatelský avatar
Kapos
Uživatel
 
Příspěvky: 305
Registrován: čtv 09. zář 2010 20:27:20

Příspěvekod Yxunomei » pon 21. led 2013 9:06:30 » Re: Ikonky vecí v inventári
Čus, nevim esli to tu je ještě aktuální, ale hra je tak dobrá že stojí za to dohrát i teď :) No zkrátka sehnal sem Arcanii a pro radost začínám od jedničky.
Grafika: mám tak 60% ikon v inventáři, ostatní ikony itemů se nenačítaj, ale to je maličkost, jen sem asi přišel o pár věcí kvuli tomu že sem je prostě neviděl ...
Ovládání: velkej průšvih, nevim jak to popsat, občas si při běhu pomáhám skákáním, je to rychlejší.... často se mě stane že se zastavim před NPC nebo mezi mobama a ten blbec skáče dál = smrt. To samí s bojem, občas prostě postava nereaguje na klávesnici, což se proti silnějším mobům nevyplácí. Občas musim do hlavního menu přes ESC, protože to je krize, inventorář občas nejede atd... Hrát se to dá, ale je to dost utrpení, občas řvu vzteky :) zkusim kompabilitu a povrtat se. Doufám že tohle dvojka dělat nebude.
Yxunomei
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř 25. kvě 2011 11:48:50

Příspěvekod Fidla » čtv 24. led 2013 16:11:02 » Re: Ikonky vecí v inventári
Zdravím. Hra Gothic je aktuální stále, myslím si. Otázka pak je, jestli je aktuální tohle téma - ale myslím, že taktéže.

Dle mě se jedná, jak už někdo psal, o problém s grafickou kartou (zvláště ty novější si se starší hrou prostě nerozumí) ..
Mám nVidii a občas se mi to stává taky. Dělá to i ATI, člověk si nevybere. Ale myslím, že to je to nejmenší.
Po letech neaktivity jsem se vrátil na fórum :)
Uživatelský avatar
Fidla
Uživatel
 
Příspěvky: 38
Registrován: ned 26. dub 2009 20:05:57


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé