Menu

Rozlišení atd...

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod Xalof » ned 14. čer 2015 11:09:03 » Rozlišení atd...
Vim že tu tento post byl ale hej založil jsem novej...
Taaak abych začal po instalaci Gothic I vše běželo na jedničku bať jakmile jsem zapl hru hle objevila se v okně,což by nebyl takovej problém ale při hraní to docela štve.
Pak jsem si nainstaloval i Gothic II Noc Havrana (vše přez originální dvdéčko) opět spustil a hle podobný problém akorát to byl bílý pruh který zakrýval 2/10 obrazovky ze shora...
Instaloval jsem mnoho patchu a různých fixů bať ani jeden nepomoh :/
Proto píšu zde :)
Btw. mám win 8.1
Xalof
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned 14. čer 2015 11:04:47

Příspěvekod Hellscream » ned 14. čer 2015 11:15:28 » Re: Rozlišení atd...
System pack jsi také zkoušel? Ten by podle všeho měl fungovat určitě.
facts don't care about your feelings
Uživatelský avatar
Hellscream
Moderátor
 
Příspěvky: 1655
Registrován: ned 04. črc 2010 19:27:09

Příspěvekod Xalof » ned 14. čer 2015 11:49:58 » Re: Rozlišení atd...
Hm... slyšel jsem o tomto packu :)
Du ho hned zkusit a dám vědět jak dopadlo :D
Xalof
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned 14. čer 2015 11:04:47

Příspěvekod Rammer » pon 12. úno 2018 21:42:00 » Re: Rozlišení atd...
Mám úplně stejný problém. Prostě jakoby špatné rozlišení obrazovky u obou dvou dílů. U G1 to je 1024x768, což by mi ani tak nevadilo, ale co mě štve nejvíc, tak jakýsi modrý pruh, nebo spíš modrá lišta v horní straně obrazovky. A o fotkách pomocí Frapsu nemluvím, ty jsou nepoužitelné.

Rád bych zkusil ten SystemPack, jenže pro G1 to je ten 1.0? Jich tam je daleko víc, např. 1.1, 1.5 atd. A nemáte někdo rovnou ten pack stáhnutý a že by jste mi ho poslali jenom? Tam jsem to chtěl stáhnout a bez registrace to nejde. A nový účet kvůli jednomu packu zakládat nebudu a propojovat to s facebook účtem už vůbec ne.
Rammer
Uživatel
 
Příspěvky: 502
Registrován: úte 11. bře 2014 13:46:12

Příspěvekod Dolero » pon 12. úno 2018 22:25:16 » Re: Rozlišení atd...
Valašská trojka: já, ona, slivovica
Uživatelský avatar
Dolero
Uživatel
 
Příspěvky: 2165
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod Emperor » pon 12. úno 2018 23:51:20 » Re: Rozlišení atd...
rozhodně system pack, nedávno jsem musel přeinstalovat vidle na desítky, pruhy jsem měl v G1 i G2, akorát bílé - problém byl hlavně, že mi překrývaly zdraví nepřítele, takže jsem neviděl, kolik ubírám ... po instalaci bylo po problému, u jedničky jsem nemusel ani mít player kit (u dvojky ho mám kvůli německým modům) ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4761
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Rammer » úte 13. úno 2018 5:17:26 » Re: Rozlišení atd...
Tak jsem tedy zkusil ten SystemPack 1.7 a pomohlo to :) Akorát co mě trochu zarazilo, tak mi ten pack trochu rozhodil jas obrazovky, stalo se to taky někomu? Modrá lišta zmizela, ale zároveň mi to dost zesvětlilo obraz, přitom když jsem to zkoušel fotit Frapsem (ano, i fotky se spravily díky tomu packu), tak to tam vidět není a je to přesně tak, jak to má správně být. Ale hraní jako takovému to nepřekáží, aspoň to bude hodně osvětlené ta hra :D Každopádně děkuji za doporučení na ten pack :) Mám Windows 10 Home totiž.
Rammer
Uživatel
 
Příspěvky: 502
Registrován: úte 11. bře 2014 13:46:12

Příspěvekod Emperor » úte 13. úno 2018 16:07:53 » Re: Rozlišení atd...
to se dá upravit přímo ve hře (jas, kontrast, gamma) ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4761
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Rammer » úte 13. úno 2018 16:31:19 » Re: Rozlišení atd...
Jo aha :) Super, díky moc, pomohlo to :wink: Konečně obraz přesně tak, jak má být.
Rammer
Uživatel
 
Příspěvky: 502
Registrován: úte 11. bře 2014 13:46:12


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

cron