Dnes odpoledne, možná v poledne, se konečně dočkáte článku o obléhání Starého hradu. Jinak plánuji trošku rozpytvat historii Nordmaru a doplnit popisy dalších Nordmarských klanů

-

alexios
- Gothic Wiki Boss
-
-
alexios píše:Dnes odpoledne, možná v poledne, se konečně dočkáte článku o obléhání Starého hradu. Jinak plánuji trošku rozpytvat historii Nordmaru a doplnit popisy dalších Nordmarských klanů

Super

"Otevřený boj jsme prohráli.Proto číháme ve stínu,když nějaká orská hlídka prochází lesem.Rychlí jako vítr zlikvidujeme orky dřív,než tasí meče.Náš odpor nesmí polevit a naše útoky nesmí orkům umožnit chytnout dech.Barbarům severu se díky jejich nepřetržitému úsilí podařilo orky z jejich osad vyhnat.Co nejdříve orky vyženeme a vrátíme se do našich osad."
Ilgar, Mistrovský střelec rebelů
-

Rayl
- Uživatel
-
Napadlo mně, že bych postupně mohl nafotit všechny knihy ve hře, a dávat je na forum co říkáte???
-

alexios
- Gothic Wiki Boss
-
-
Tak, a doplnil jsem obrázky v Cape Dune, a v paladincech jsem doplnil obrázek Giriona. Teď již nemám čas, ale večer se dočkáte slíbeného článku o obléhání Starého hradu.
-

alexios
- Gothic Wiki Boss
-
-
Potřeboval bych někoho ochotného, kdo by byl tak hodný a nafotil mi klalitní screeny Vengardu v datadisku

-

alexios
- Gothic Wiki Boss
-
-
Pracuji na článku o stínech jako postavách. Upozorňuji, že logicky mezi nimi nebude Diego, který má samostatný člínek. Dále mezi ně nezapočítávám Stíny ze Starého dolu, pro ty bude připraven vlastní článek o lidech ve Starém dole. V článku o stínech budou i informace o nich ve druhém díle s datadiskem, pokud se tam vyskytují.
-

alexios
- Gothic Wiki Boss
-
-
Tak jsem začal s mapováním Nordmaru: Články o
Vlčím klanu a
obyvatelích Vlčího klanu. Dále jsem aktualizoval o obrázky článek o
Xardasových věžích (Konkrétně doplněn obrázek čtvrté věže, na pevnině), článek o
Xardasovi (O obrázek xardase v G3), článek o
Starém táboře (o mapku tábora s popisy) a nakonec článek o
Nordmaru, kde jsem doplnil obrázek pravděpodobného Nordmarského znaku, který jsem objevil ve Vlčím klanu.
-

alexios
- Gothic Wiki Boss
-
-
Ten, kdo se ohlíží jen na minulost a žije ve vzpomínkách, se v nich snadno může navždy zapomenout, obklopen jen žalem a vším, co kdy ztratil...
-

Krysak
- Uživatel
-
alexios píše:Napadlo mně, že bych postupně mohl nafotit všechny knihy ve hře, a dávat je na forum co říkáte???
Rozhodně jsem pro. Chtělo by to samostatnou sekci "Knihovna".

Ten, kdo se ohlíží jen na minulost a žije ve vzpomínkách, se v nich snadno může navždy zapomenout, obklopen jen žalem a vším, co kdy ztratil...
-

Krysak
- Uživatel
-
Pro větší přehlednost se buduje první česká wiki o sérii Gothic, můžu jen říct že nyní je tam již přes sto článků. Zveřejnění adresy na wiki, bude ve chvíli kdy bude doladěna grafická srtránka wiki.

-

alexios
- Gothic Wiki Boss
-
-