[G1] Diccuric 1 Čeština

Moderátor: Moderátoři GOTHICZ.NET fóra

Sekce o překladech nebo již přeložených módech
Odpovědní moderátoři: tonyskate, Emperor
Příspěvekod palino » ned 01. srp 2010 17:52:17 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
V to chyba nebude, aspoň myslím. Skús ho spustit bez češtiny
palino
Uživatel
 
Příspěvky: 382
Registrován: stř 11. úno 2009 10:39:14

Příspěvekod Milan0101 » ned 01. srp 2010 18:29:21 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Tak už po 3 zde píšu že jsem to zkoušel a výsledek byl stejný.. :cry:
Milan0101
Uživatel
 
Příspěvky: 64
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:35:40

Příspěvekod palino » ned 01. srp 2010 18:54:29 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Tak fakt neviem :cry:
Doma sa na niečo pozriem a potom ti skúsim povedať :wink: .
palino
Uživatel
 
Příspěvky: 382
Registrován: stř 11. úno 2009 10:39:14

Příspěvekod Scipio » ned 01. srp 2010 19:02:24 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Kdy budu moc v modu koupit nějakou novou zbroj ? Mohu koupit jen zbroj stína ve městě a zbroj novice v hradu templářů.
Uživatelský avatar
Scipio
Uživatel
 
Příspěvky: 269
Registrován: stř 01. dub 2009 16:31:33

Příspěvekod vrabčanda » ned 01. srp 2010 19:02:44 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
a) jde ti normal G1?
b) Nemáš Windows 7?
.-.Štýl.-.
Uživatelský avatar
vrabčanda
Uživatel
 
Příspěvky: 1220
Registrován: ned 01. bře 2009 8:05:28
Bydliště: Tam kde jsem

Příspěvekod Chylkos » ned 01. srp 2010 19:57:54 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
To Scipio: Myslím, že to záleží na tvojem levelu. Zabíjej co potkáš a za chvilku se ti tam ta možnost určitě objeví :wink:
Chylkos
Uživatel
 
Příspěvky: 37
Registrován: sob 02. srp 2008 13:46:13

Příspěvekod Milan0101 » ned 01. srp 2010 20:18:05 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Samotný Gothic 1 mi jede v pohodě, sice se mi uplně na začátku nezobrazí video s logem Piranha Bites ale jinak hra jede OK. A ano mám Windows 7 64bit verzi. :shock:
Milan0101
Uživatel
 
Příspěvky: 64
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:35:40

Příspěvekod vrabčanda » pon 02. srp 2010 8:22:26 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Milan0101 píše:Samotný Gothic 1 mi jede v pohodě, sice se mi uplně na začátku nezobrazí video s logem Piranha Bites ale jinak hra jede OK. A ano mám Windows 7 64bit verzi. :shock:

To bude nejspíš kámen úrazu... Ale nejsem si tím jistej, ale nejspíš je to sedmičkama... :wink:
.-.Štýl.-.
Uživatelský avatar
vrabčanda
Uživatel
 
Příspěvky: 1220
Registrován: ned 01. bře 2009 8:05:28
Bydliště: Tam kde jsem

Příspěvekod axie » úte 03. srp 2010 13:26:04 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
není, mě to na stejném systému funguje, problémy dělají akorát videa, která nejsou na celou obrazovku a fps, které vyřeší fpsfix
Uživatelský avatar
axie
Uživatel
 
Příspěvky: 21
Registrován: stř 25. bře 2009 15:52:22

Příspěvekod Milan0101 » stř 04. srp 2010 20:33:55 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
axie -> a co jak si to prosimtě tedy zprovoznil? Nevšiml jsis že bych dělal něco špatně?
Milan0101
Uživatel
 
Příspěvky: 64
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:35:40

Příspěvekod mark56 » stř 04. srp 2010 21:10:32 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
hmm na wog som videl novinku o windows 7 a fixe gothica
Uživatelský avatar
mark56
Uživatel
 
Příspěvky: 520
Registrován: pát 13. úno 2009 20:56:24

Příspěvekod axie » čtv 05. srp 2010 19:10:58 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
máš ve složce Data/ModVDF soubory Dic_CZ.mod a Diccuric_1_1e.mod?
Uživatelský avatar
axie
Uživatel
 
Příspěvky: 21
Registrován: stř 25. bře 2009 15:52:22

Příspěvekod Milan0101 » pát 06. srp 2010 11:10:37 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
V této složce mám:

Dic_CZ.mod
dic_nonatureanis.mod
Diccuric_1_1e.mod
Milan0101
Uživatel
 
Příspěvky: 64
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:35:40

Příspěvekod Greg » stř 11. srp 2010 18:26:31 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Zdravím, mám menší problém s úkolem Berengarův první úkol (nebo tak nějak).

Obrázek


Problém je ten, že jak Berengarovi oznámím porážku kolla, úkol hned splním a nic s amulety už se mnou nikdo řešit nechce. Mám mu tedy oznámit porážku kolla a tím splnit tenhle úkol a pak čekat do já nevím kdy než mi něco Graveyarn řekne?
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2016
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod tonyskate » stř 11. srp 2010 18:49:41 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Myslím, že musíš první mluvit s Laringmanem, ten je někde v lesích, ale přesně vůbec nevím. Zkus se podívat do návodu.
tonyskate
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 452
Registrován: pát 04. led 2008 23:03:09

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé