Menu

[G1] Diccuric 1 Čeština

Moderátor: Moderátoři GOTHICZ.NET fóra

Sekce o překladech nebo již přeložených módech
Odpovědní moderátoři: tonyskate, Emperor
Příspěvekod Milan0101 » ned 01. srp 2010 12:09:47 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Když nainstaluji Gothic, už ho mám český ve verzi 1.08k. Nahrál jsem teda Starter ve verzi 1.08k. Potom nahrál už ten patch, nedal jsem tam češtinu. Výsledek je takový, že mám menu jako normal Gothic 1 česky, a s novou hrou tam je opět to černo. Už si vážně nevím rady.
Milan0101
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:35:40

Příspěvekod tonyskate » ned 01. srp 2010 12:23:12 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Milan0101 píše:Když nainstaluji Gothic, už ho mám český ve verzi 1.08k. Nahrál jsem teda Starter ve verzi 1.08k. Potom nahrál už ten patch, nedal jsem tam češtinu. Výsledek je takový, že mám menu jako normal Gothic 1 česky, a s novou hrou tam je opět to černo. Už si vážně nevím rady.

Zkus nainstalovat samotnou modifikaci, to není problém s češtinou nebo tak něco. To je uý v jádru věci, si zkus projít topicy v G1 Módy sekci.
tonyskate
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 457
Registrován: pát 04. led 2008 23:03:09

Příspěvekod Milan0101 » ned 01. srp 2010 12:58:31 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
O čem to mluvíš? Jak samotnou modifikaci?? Já mám Gothic 1 od začátku v češtině i instalace je v češtině, mám prostě českou verzi hry 1.08k. Když jí nahraji už tam rovnou můžu dát GothicStarter 1.08k a hned na to ten patch, když tohle udělám stejně mi to nejde. V těch topikách nic není, už jsem to projížděl hodněkrát jen jedn typek měl stejny problém jak já ale jeho řešení mi nepomohlo. Je to tady.... http://forum.gothicz.net/viewtopic.php?f=40&t=10043
Milan0101
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:35:40

Příspěvekod tonyskate » ned 01. srp 2010 13:19:50 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Milan0101 píše:O čem to mluvíš? Jak samotnou modifikaci?? Já mám Gothic 1 od začátku v češtině i instalace je v češtině, mám prostě českou verzi hry 1.08k. Když jí nahraji už tam rovnou můžu dát GothicStarter 1.08k a hned na to ten patch, když tohle udělám stejně mi to nejde. V těch topikách nic není, už jsem to projížděl hodněkrát jen jedn typek měl stejny problém jak já ale jeho řešení mi nepomohlo. Je to tady.... http://forum.gothicz.net/viewtopic.php?f=40&t=10043

Tou češtinou jsem myslel češtinu do modifikace. Tento problém tady nevyřešíš, to nemá s Diccuricem nic společného.
tonyskate
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 457
Registrován: pát 04. led 2008 23:03:09

Příspěvekod Milan0101 » ned 01. srp 2010 13:23:37 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Cože?? Jakto že to nemá s Dicciricem nic společného když to instaluji podle Vašeho přiloženého návodu a stejně nejde. Normální Gothic mi jede v klidu ale todle ne.
Milan0101
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:35:40

Příspěvekod tonyskate » ned 01. srp 2010 13:48:50 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Milan0101 píše:Cože?? Jakto že to nemá s Dicciricem nic společného když to instaluji podle Vašeho přiloženého návodu a stejně nejde. Normální Gothic mi jede v klidu ale todle ne.

A proto jsem psal, ať zkusíš jen samotnou modifikaci, bez češtiny na mód. Pokud se totiž nezmění už jen menu, což je první znak, tak je problém jinde. Můžeš symbolicky zkusit nějaký jiný mód.
tonyskate
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 457
Registrován: pát 04. led 2008 23:03:09

Příspěvekod Milan0101 » ned 01. srp 2010 13:52:38 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Vždyť jsem ti už ale psal že jsem to bez té češtiny na mod zkoušel a výsledek byl stejný!
Milan0101
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:35:40

Příspěvekod palino » ned 01. srp 2010 16:03:17 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Už som to raz písal.
Nemôžeš, zdôrazňujem nemôžeš Mať nainštalovaný NoName mód!!!
Problém bude v tom! :wink:
palino
Uživatel
 
Příspěvky: 382
Registrován: stř 11. úno 2009 10:39:14

Příspěvekod Milan0101 » ned 01. srp 2010 16:08:18 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Žádný NoName mod nemam, nebo o tom teda nevim, težko by byl obsažený v základní verzi hry, už nevím jak dál. Poraďte mi někdo. :sad: :sad:
Milan0101
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:35:40

Příspěvekod tonyskate » ned 01. srp 2010 16:18:05 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Milan0101 píše:Žádný NoName mod nemam, nebo o tom teda nevim, težko by byl obsažený v základní verzi hry, už nevím jak dál. Poraďte mi někdo. :sad: :sad:

Já už opravdu nevím. Nepoužíval jsi předtím nějaké jiné modifikace? Pokud si hru přeinstaloval, smazal si i adresář s hrou?
tonyskate
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 457
Registrován: pát 04. led 2008 23:03:09

Příspěvekod palino » ned 01. srp 2010 16:19:36 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Mozes dat screen toho ako to vizera po spusteni?
palino
Uživatel
 
Příspěvky: 382
Registrován: stř 11. úno 2009 10:39:14

Příspěvekod Milan0101 » ned 01. srp 2010 16:32:37 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
neco4.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Milan0101
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:35:40

Příspěvekod Milan0101 » ned 01. srp 2010 16:34:21 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
akhle to vypadá ve složce System a po zapnutí GothicStarter

Jinak žádné jiné mody nemám, tohle je múj první mod, který zkouším zprovoznit. Hra je v základní verzi česká 1.08k. Hru jsem vždy mazal v Přidat nebo odebrat programy. Zbytek složek vždy smažu "ručně" ikdyž u Gothicu mi nikdy žádné v pc nezůstanou.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Milan0101
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:35:40

Příspěvekod palino » ned 01. srp 2010 16:49:20 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Môžeš dať screen súboru diccuric.ini

Je v zložke System
palino
Uživatel
 
Příspěvky: 382
Registrován: stř 11. úno 2009 10:39:14

Příspěvekod Milan0101 » ned 01. srp 2010 17:47:55 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
a tohle je diccuric_1_1.ini
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Milan0101
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:35:40

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé