Menu

[G1] Diccuric 1 Čeština

Moderátor: Moderátoři GOTHICZ.NET fóra

Sekce o překladech nebo již přeložených módech
Odpovědní moderátoři: tonyskate, Emperor
Příspěvekod tonyskate » ned 01. srp 2010 7:48:44 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Scipio píše:Právě mám mít závot ke kartografovi, problém je, že nikde není ten můj soupeř se kterým závodím. Četl jsem, že při začátku závodu musí soupeř být blízko zadavatele, což se mi ještě nikdy nestalo. Ani jsem popravdě soupeře nenašel. Nevíte co s tím nebo v kolik hodin jsou blízko sebe zadavatel a soupeř ?

*nepamatuji si jméno, začíná nějak na K

Jmenuje se Koll. Při zadání úkolu vás k němu odvede Graveyarn (stojí na schodech před městem) a pak začne závod. Možná se Graveyarn někde zasek a nedovedl tě tam.
tonyskate
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 457
Registrován: pát 04. led 2008 23:03:09

Příspěvekod Scipio » ned 01. srp 2010 9:36:43 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Už jsem splnil všechny úkoly Graveyarna, všechny úkoly na farmě, úkol s tou knihou rhétoriky a zjistil něco o minulosti A(l)raderica a mluvil s Berengarem.
Souboj s Kollem v aréně jsem vyhrál avšak mám napsané v deníku, že sem prohrál, také sem nesplnil dodávku železa, protože podemnou rupnul ten most do hradu, jak ho nařízli ti žoldáci.
Trvá to už dní a nemám co dělat... Kdy dostanu nějaký další úkol ?
Uživatelský avatar
Scipio
Uživatel
 
Příspěvky: 269
Registrován: stř 01. dub 2009 16:31:33

Příspěvekod tonyskate » ned 01. srp 2010 10:02:51 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Scipio píše:Už jsem splnil všechny úkoly Graveyarna, všechny úkoly na farmě, úkol s tou knihou rhétoriky a zjistil něco o minulosti A(l)raderica a mluvil s Berengarem.
Souboj s Kollem v aréně jsem vyhrál avšak mám napsané v deníku, že sem prohrál, také sem nesplnil dodávku železa, protože podemnou rupnul ten most do hradu, jak ho nařízli ti žoldáci.
Trvá to už dní a nemám co dělat... Kdy dostanu nějaký další úkol ?

Zápis do deníku ohledně zápasu zavisí na tom, co si řekl Berengarovi, je tam bug, psal jsem o tom. Jinak další úkoly můžeš dostat od Taliasana (hledání amuletů) a Laringmana (nebo tak nějak), ten ti zadá úkoly vedoucí ke konci modifikace. Podívej se do návodů, jestli je někde zmínka, kde jej najít.
tonyskate
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 457
Registrován: pát 04. led 2008 23:03:09

Příspěvekod Milan0101 » ned 01. srp 2010 10:35:18 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Dobrý den, mám problém s nainstalováním tohoto modu. Mám Gothic opatchovaný na verzi 1.08K, normálně si stáhnu gothic starter (gothic1_playerkit-1.08k.exe) nainstaluji, pak stáhnu mod (Diccuric_1_1e_Setup.exe) nainstaluji, pak stáhnu češtinu (Diccuric_CZ.rar) rozbalím a nakopíruji do složky se hrou.. Potom už jen spustím GothicStarter.exe, zvolím Diccuric 1 CZ a spustím... Když dám ale nová hra, hrdina se objeví ve tmě, nic tam neni, vůbec nic, vídím jen hrdinu a tmu. Nevíte co s tím je? Někde jsem tady četl že mám přepsat v Ini souborech nějaké světy ale nejde mi to, poraďte prosím.. děkuji.
Milan0101
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:35:40

Příspěvekod tonyskate » ned 01. srp 2010 10:41:35 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Milan0101 píše:Dobrý den, mám problém s nainstalováním tohoto modu. Mám Gothic opatchovaný na verzi 1.08K, normálně si stáhnu gothic starter (gothic1_playerkit-1.08k.exe) nainstaluji, pak stáhnu mod (Diccuric_1_1e_Setup.exe) nainstaluji, pak stáhnu češtinu (Diccuric_CZ.rar) rozbalím a nakopíruji do složky se hrou.. Potom už jen spustím GothicStarter.exe, zvolím Diccuric 1 CZ a spustím... Když dám ale nová hra, hrdina se objeví ve tmě, nic tam neni, vůbec nic, vídím jen hrdinu a tmu. Nevíte co s tím je? Někde jsem tady četl že mám přepsat v Ini souborech nějaké světy ale nejde mi to, poraďte prosím.. děkuji.

A jak postava vypadá? Nejspíše si nenainstaloval samotnou modifikaci správně... Máš v menu jiné pozadí?
tonyskate
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 457
Registrován: pát 04. led 2008 23:03:09

Příspěvekod Milan0101 » ned 01. srp 2010 11:04:52 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Postava je starý známý bezejmenný. A kolem něj je uplně černo, i na zemi, prostě všude, vidím jen mého hrdinu uprostřed černa, pohybovat se trochu múžu ale to je celé.
Milan0101
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:35:40

Příspěvekod tonyskate » ned 01. srp 2010 11:05:40 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Milan0101 píše:Postava je starý známý bezejmenný. A kolem něj je uplně černo, i na zemi, prostě všude, vidím jen mého hrdinu uprostřed černa, pohybovat se trochu múžu ale to je celé.

Tak asi nemáš správně nainstalovanou samotnou modifikaci, hrdina má totiž v módu jiný vzhled a i oblečení.
tonyskate
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 457
Registrován: pát 04. led 2008 23:03:09

Příspěvekod Milan0101 » ned 01. srp 2010 11:07:57 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
No ale jak jsem popisoval instalaci výše to je správně ne?
Milan0101
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:35:40

Příspěvekod tonyskate » ned 01. srp 2010 11:14:47 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Milan0101 píše:No ale jak jsem popisoval instalaci výše to je správně ne?

Ano, zdá se mi tam vše v pořádku. Máš soubor Diccuric_1_1e.mod ve složce Data/modvdf?
tonyskate
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 457
Registrován: pát 04. led 2008 23:03:09

Příspěvekod Milan0101 » ned 01. srp 2010 11:17:13 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
tonyskate píše:
Milan0101 píše:No ale jak jsem popisoval instalaci výše to je správně ne?

Ano, zdá se mi tam vše v pořádku. Máš soubor Diccuric_1_1e.mod ve složce Data/modvdf?



Jdu to celé reinstalovat, měl bych si samotnou hru opatchovat na verzi 1.08K ?
Milan0101
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:35:40

Příspěvekod tonyskate » ned 01. srp 2010 11:18:47 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Milan0101 píše:
tonyskate píše:
Milan0101 píše:No ale jak jsem popisoval instalaci výše to je správně ne?

Ano, zdá se mi tam vše v pořádku. Máš soubor Diccuric_1_1e.mod ve složce Data/modvdf?

Jdu to celé reinstalovat, měl bych si samotnou hru opatchovat na verzi 1.08K ?

Jj, jinak nenainstaluješ ten GothicStarter.
tonyskate
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 457
Registrován: pát 04. led 2008 23:03:09

Příspěvekod Milan0101 » ned 01. srp 2010 11:25:14 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Prosímtě Ten starter je verze 1.08k ale ja si teď všiml že patch se jmenuje 1.08h -> znamená to něco??
Milan0101
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:35:40

Příspěvekod tonyskate » ned 01. srp 2010 11:27:00 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Milan0101 píše:Prosímtě Ten starter je verze 1.08k ale ja si teď všiml že patch se jmenuje 1.08h -> znamená to něco??

Záleží co máš za patch. Nainstaluj tam normálně český patch od Cd Projektu, měli by jej mít někde na stránkách.
tonyskate
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 457
Registrován: pát 04. led 2008 23:03:09

Příspěvekod Milan0101 » ned 01. srp 2010 11:34:06 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Takže jsem to celé znovu nainstaloval, když spustím GothicStarter.exe a dám tam Diccuric 1 CZ v menu vidím že mám verzi 1.08k mod, nicméně při nové hře tam je furt černo. Ve složce Data/modvdf mám Diccuric_1_e.mod, dic_nonatureanis.mod a Dic_CZ.mod...
Milan0101
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:35:40

Příspěvekod tonyskate » ned 01. srp 2010 11:49:43 » Re: [G1] Diccuric 1 Čeština
Milan0101 píše:Takže jsem to celé znovu nainstaloval, když spustím GothicStarter.exe a dám tam Diccuric 1 CZ v menu vidím že mám verzi 1.08k mod, nicméně při nové hře tam je furt černo. Ve složce Data/modvdf mám Diccuric_1_e.mod, dic_nonatureanis.mod a Dic_CZ.mod...

Ten hlavní soubor se má jmenovat Diccuric_1_1e.mod. A máš už v menu jiné pozadí? Zkus tam prvně nedávat češtinu, jestli ti vůbec módy fungují.
tonyskate
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 457
Registrován: pát 04. led 2008 23:03:09

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé