Menu

Gothic Sequel - Preklad nedávno uniknutého datadisku

Sekce o překladech nebo již přeložených módech
Já to můžu určitě v poměrně krátké době dodělat, bude-li to potřeba.
Uživatelský avatar
Vojta1122
Kronikář
 
Příspěvky: 4984
Registrován: sob 21. lis 2009 12:12:06

Kdyz to Vojta doprelozi neni problem to pak zkompilovat do hry. Skoda kdyz to doslo tak daleko.
Tedy jak co. Co koukam nechapu co jste tady vyvadeli s temi uvozovkamy. Wtf???
Beowulf
Uživatel
 
Příspěvky: 487
Registrován: sob 06. led 2018 16:39:50

Dopřeložil jsem části 17 a 18 a poslal to Hokaidovi. To znamená, že jsem přeložil vše, co jsem si zamluvil. Víc už si toho ani zamluvit nelze. Tak snad Hokaido nějak ještě zamaká.
Uživatelský avatar
Vojta1122
Kronikář
 
Příspěvky: 4984
Registrován: sob 21. lis 2009 12:12:06

Znáte způsob jak zkompilovat skripta Sequela?
Mimochodem, na "pořádném" anglickém překladu se pracuje.
Zuberin
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: úte 25. srp 2015 19:28:17

Zuberin píše:Znáte způsob jak zkompilovat skripta Sequela?

Yes..


MfG MaGoth, :)
MaGoth
Uživatel
 
Příspěvky: 38
Registrován: pát 02. srp 2013 0:38:52

Znam ale neni to moc prakticke.
OU.bin lze zkompilovat fiky Diakreionu snadno. .DAT je horsi ale zjistil jsem ze jej lze prepisovat primo v textovem editoru :D vyhledas nemeckou vetu, prepises a ulozis. Nesmis ale zasahnout do jine casti nez textu jinak hra spadne.
Tak to mozna chteli delat i borci tady - proto to divne oznacovani prave tech casti ktere obsahuje .dat

Tedy podle meho postupu by se vsechno co obsahuje .dat muselo rucne prepisovat z dialogu do .datu , mozna by nejaky sikula. na to zvladl program... Kdo vi. Spatny je ze v tom dat se staci jednou ukliknout a hra padne. Ale fungujete.

Klidne ukazu i obrazky nebo to zkusim pipsat lepe. Vlastne jsem se do toho chtel pustit ale nikdo na me nereagoval.
Minimalne bych dokazal behem par minut vlozit do hry vsechno v OU.bin - to jsou rozhovory bez voleb moznosti.
Zbytek uz by byl pracnejsi ale osobne bych do toho i zkusil jit... Mozna bych to vzdal ale zkusil. Je to prace pro opici jenom kopirovat. Treba v praci... :D
To bych ale musel mit ty prelozene casti, prekladat uz nic nechci

MaGoth píše:
Zuberin píše:Znáte způsob jak zkompilovat skripta Sequela?

Yes..


MfG MaGoth, :)


What? Znas lepsi zpusob? Pokud chcete poradit je vhodny okamzik :)
Beowulf
Uživatel
 
Příspěvky: 487
Registrován: sob 06. led 2018 16:39:50

Předchozí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé