Menu

Notebook na hraní Arcanie

Všeobecná diskuze o Arcanii
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod JeffreeCombs » stř 28. srp 2013 21:48:33 » Notebook na hraní Arcanie
Ahoj lidi :)
Pokud už tu je nějaké téma, které se tímto zabývá, tak se omlouvám, ale asi jsem ho přehlídl :)
Takže moje otázka je jednoduchá. Jela by Arcania a Risen 2 na některém z těchto ntb?
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 2K30001ZYV
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 2K30001WHT
http://www.czc.cz/hp-probook-4545s-stri ... 73/produkt
Pokud by jste našli nějaký jiný ntb (nejlíp na alze), tak semka šupněte odkaz :) Ještě bych dodal, že na půjčeném ntb, který jsem měl jela Arcanie na plné detaily (Intel 2,2ghz dvoujádro, 4gb ram, amd radeon hd 7550m 2gb - klidně přidám později video)
Moc děkuju za každou radu a chci vám ještě poděkovat za tento web
JeffreeCombs
Uživatel
 
Příspěvky: 56
Registrován: čtv 28. bře 2013 16:25:39
Bydliště: Brno

Příspěvekod Argilos » stř 28. srp 2013 21:53:53 » Re: Notebook na hraní Arcanie
Doporučená sestava:
OS: Microsoft® Windows® XP / Vista / Windows 7
Procesor: Intel Core I7 @ 3 GHz / AMD Phenom II x4 @ 3 GHz
Paměť: 4 GB RAM
Grafická karta: GeForce GTX 295
DirectX®: DirectX 9.0c or higher
Místo na pevném disku: 9 GB
Zvuková karta: DirectX 8.1 kompatibilní

Tady máš oficiální HW nároky Arcanie, tak to můžeš srovnat, i když u týhle hry nikdy nevíš ;) :D
Kupovat si noťas podle Arcanie... kam ten svě spěje
Obrázek
Uživatelský avatar
Argilos
Uživatel
 
Příspěvky: 361
Registrován: čtv 27. bře 2008 15:58:36
Bydliště: Taverna U Mrtvé harpie

Příspěvekod N0n3 » stř 28. srp 2013 22:09:57 » Re: Notebook na hraní Arcanie
no nevim, ale za 10 000 si nic moc suprovýho nepořídíš, zvlášť ne pokud bys chtěl herní notebook na nejnovější hry, ten by se dal sehnat za 20 000... na rozjetí Arcanie by tyhle mohly stačit, ale nevim kolik FPS bys měl na max detaily
Thenns. I fucking hate Thenns.
Uživatelský avatar
N0n3
Uživatel
 
Příspěvky: 286
Registrován: ned 06. kvě 2012 10:09:13
Bydliště: Somewhere in Nevada

Příspěvekod JeffreeCombs » čtv 29. srp 2013 8:42:48 » Re: Notebook na hraní Arcanie
Argilos píše:
Doporučená sestava:
OS: Microsoft® Windows® XP / Vista / Windows 7
Procesor: Intel Core I7 @ 3 GHz / AMD Phenom II x4 @ 3 GHz
Paměť: 4 GB RAM
Grafická karta: GeForce GTX 295
DirectX®: DirectX 9.0c or higher
Místo na pevném disku: 9 GB
Zvuková karta: DirectX 8.1 kompatibilní

Tady máš oficiální HW nároky Arcanie, tak to můžeš srovnat, i když u týhle hry nikdy nevíš ;) :D
Kupovat si noťas podle Arcanie... kam ten svě spěje

Právě u té Arcanie je to složitý :D Mě to jelo třeba na starším ntb, který nesplňoval ani minimální požadavky na střední detaily, ale s malým rozlišením.. Teď už mi to bohužel nejede, jinak bych nekupoval nový ntb :-)

N0n3 píše:no nevim, ale za 10 000 si nic moc suprovýho nepořídíš, zvlášť ne pokud bys chtěl herní notebook na nejnovější hry, ten by se dal sehnat za 20 000... na rozjetí Arcanie by tyhle mohly stačit, ale nevim kolik FPS bys měl na max detaily

Tak nejnovější, co si na tom budu chtít zahrát bude Arcania, Risen2 a nějakou mmorpg hru :) A FPS jsem na tom vypújčeném ntb měl kolem 25, což mě celkem překvapilo, že se to dá tahle dobře hrát i na ntb, který splnuje detaily mezi mini a doporučenými.. Ještě jsem našel tento http://www.alza.cz/hp-pavilion-15-e057s ... 449699.htm a to si myslím, že už by tam mělo jet na 100% .. Přece jenom čtyřjádro, 8gb ram a ta grafika taky není uplně špatná :)
JeffreeCombs
Uživatel
 
Příspěvky: 56
Registrován: čtv 28. bře 2013 16:25:39
Bydliště: Brno

Příspěvekod JeffreeCombs » čtv 29. srp 2013 12:05:56 » Re: Notebook na hraní Arcanie
Já to nechápu. Teď jsem si nainstaloval datadisk Arcanie a jede mi to na max detaily bez stínů a skoro plynule (občas menší zásek). Jak je to možný? A to nespnuju ani minimální požadavky. Pokud mi řeknete, kam dát video, aniž bych se musel někde registrovat, tak mi hoďte link a já to natočím.. Nechápu to :shock:
JeffreeCombs
Uživatel
 
Příspěvky: 56
Registrován: čtv 28. bře 2013 16:25:39
Bydliště: Brno

Příspěvekod Emperor » čtv 05. zář 2013 6:01:40 » Re: Notebook na hraní Arcanie
"Produkt:Lenovo G780 dark metal = tmavě šedá
Procesor: Intel® Core™ i7-3520M Processor (4M Cache, up to 3.60 GHz), 2-cores, 35W
Paměť/volný slot: 4GB (1x4GB) 1333 MHz DDR3 SDRAM, (Max 8GB)/1x
Harddisk: 1TB SATA, 5400ot.
Grafika: nVidia Geforce GT635M 2GB
Displej: 17.3" HD+ (1600x900) LED


Na tomto NTB mi jede Arcania na nejvyšší nastavení a plynule.
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4450
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé