- SPOILER:
Kliknutím odkryjete skrytý text Šokující přiznání! - Gorn nám stárne! prý za to můžou jeho kosti!! přiznal to na hřbitově ,kde měl údajně pomoci jednomu dobrodruhovi, co vy na to?! 
- Skrytý text může obsahovat důležité informace o obsahu, které mohou pokazit prožitek ze hry, nebo zkazit nějaké překvapení připravené pro hráče.
Fight with honor!
-

Golder
- Uživatel
-
- SPOILER:
Kliknutím odkryjete skrytý text To neni možný!Je to podfuuuk!Gorn nikdy nestárne! 
- Skrytý text může obsahovat důležité informace o obsahu, které mohou pokazit prožitek ze hry, nebo zkazit nějaké překvapení připravené pro hráče.
-

fordas
- Uživatel
-
A vám tohle jako přijde vtipný? V gotiku, od 1 az po 3 byli super hlášky, v Risen byli taky hodně dobrý hlášky,
ale tohle? Hrdina v Gotikách byl vtipnej, nechoval se jak nehoráznej machr...

-

Linkin
- Trvalý ban
-
Linkin píše:A vám tohle jako přijde vtipný? V gotiku, od 1 az po 3 byli super hlášky, v Risen byli taky hodně dobrý hlášky,
ale tohle? Hrdina v Gotikách byl vtipnej, nechoval se jak nehoráznej machr...

Souhlasim, sice jen pár hlášek mě pobavilo, ale vemte si že to je jen pastýř a teď ze sebe dělá kdo ví koho.....
To starej hero byl trestanec a udělal mnoho velkých věcí (Spáč, Nemrtví drak, atd.) ten má právo dělat ze sebe machýrka.
Hero:Za co tu jsi?
Mud:Víš měl jsem rád zvířátka a ostatní to nepochopili.
Snaf:Chceš dostat najíst, nebo po hubě?
díky za gothicz.net
-

Rodney
- Uživatel
-
- SPOILER:
Kliknutím odkryjete skrytý text Mě dostalo to, jak tam jeden skřet mele o knížce, kterou chce hero a nezapomene zmínit, že ji použil jako hajzlpapír 
-
Algirion
- Uživatel
-
Mně to přijde docela sranda, Tak každý člověk nemá stejný smysl pro humor, tak proč bi ho měl i on a jak sem tak zastihl jeto úplně stejný humor jk ve forsaken gods- mírnění uražejcí, povýšenější a bytkařský humor,

to je sranda jak se dycky nasere

PS: Ve forsaken si to hrdina mohl dovolit, ale ten feshyru je s prominutím
***** v trávě (pasáček ovcí

)
I vyhvězdičkování je bráno jako vulgarismus! Moderátor
A abych nespamoval:
- SPOILER:
Kliknutím odkryjete skrytý text Tak jak v tom lese v jížním stewarku chce ten typek zabít ty gobliny a řekně něco o tom že na pohled nemám mozek, ale svaly (nevým přesně), tak hrdina řekne "úrážet cizí svaly svědší o nepřítomnosti mozku"

"Obi-Wan ti nikdy neřekl, co se stalo s tvým otcem?"
"Řekl mi toho dost. Řekl mi, že jsi ho zabil."
"Ne, já jsem tvůj otec!"
"Ne, to snad ne. To není pravda!"
-

Masak
- Uživatel
-
-