Tak upominky na minule diely su fakt perfektne, je tam toho strasne vela a myslim si ze s tento tah im vazne vysiel
Človek je ako mesiac - má svoju temnú stránku ktorú nikomu neukáže
-

tessi12
- Uživatel
-
alexios píše:Nebudu ty obrázky nikde nahrávat, tak to napíšu sem... jsou to popisky dvou arteafktů, které jsem našel v Thorniarských kobkách...
Pyrokarův odznak (Katakomby pod chrámem)
Přívěsek. Odznak nejvyššího mága Innosova chrámu v Thorniaře. Není známo co se s původním vlastníkem stalo, jelikož jeho tělo nebylo nikdy nalezeno. Prsten arcimága (Kobky pod hřbitovem)
Tento prsten byl vyroben pouze v jediném exempláři a patříval arcimágovi Pyrokarovi, který by se s ním určitě dobrovolně nerozloučil.Zvýraznil jsem pasáže, ze kterých přímo dýchají náznaky o Pyrokarově osudu.
EDIT: Tak kloudici mně předběhla, ale popsal jsem tu ještě druhý artefakt, který jsem našel

milten hovoril ze pyrokar je niekde v zajati, ale uz si nepametam kde
92% teenagerov počúva hip-hop, tích 8% uctieva innosa.

-

Slayer
- Uživatel
-
Slayer píše:milten hovoril ze pyrokar je niekde v zajati, ale uz si nepametam kde
Presne toto som včera večer zistil keď som sa bavil z Miltenom hovoril o tom že Pyrokar je zajatý niekde v Dogmat alebo niečo také

-

Bezmenni hrdina
- Uživatel
-
Tak jsem si ten rozhovor s Miltenem projel... Ale tady jde o metaforu, Pyrokar v žádném zajetí není!

Znamená to totiž to, že Pyrokar je plně oddán starým předpisům církve, nebo jak bych to vlastně vysvětlil, Dogma znamená to, že se jedná o trvzení, které je jediné pravdivé... Tady jsem našel článek na wikipedii, který vysvětluje slova dogma
DogmaOmlouvám se za trošku OT, dávám to sem, jenom aby bylo objasněno, že se nejedná o žádné zajetí

-

alexios
- Gothic Wiki Boss
-
-
Je tam toho fakt hodne ale nejvic jsem se divil Snafovi a Ningalovi a taky tomu jak nekdo v Tooshoo rika ze Merdarion a Ningal spolu utakli z Mora Sul, a taky jsem se dost podivil ze k posileni innosova hnevu jsou zapotrebi innosovy slzy, jak originalni

-

pecha nuda
- Uživatel
-
-