Menu

Loading Problem

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Sekce Technické problémy má pomoct uživatelům v případě, že mají nějaký herní problém, proto je nutné, aby byla přehledná - tak, aby se uživatelé hledající konkrétní radu nemuseli probírat hromadou nic neřešícího balastu (spamu).
  • Proto bude jakýkoliv spam bez varování smazán a každý spamující uživatel tvrdě postihován
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
Příspěvekod BOlgari » úte 30. čer 2009 18:43:21 » Loading Problem
Mam tu jeden problem,doteraz mi isiel loading v normalnom stave,nacitalio spustilo,neska tomu zacalo drbat a nacitalo sa to asi 10 min ale iba save nova hra isla normalnou rychlostou,ale teraz sa mi stalo ze pri nacitani save mi vyhodi klasicku windows chybu (odeslat spravu o chybe)nestalo sa vam to nikomu?som uz dost daleko nechce sa mi to odznova...diky
BOlgari
Trvalý ban
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 26. čer 2009 21:35:35

Příspěvekod kloudici » úte 30. čer 2009 19:09:23 » Re: Loading Problem
Zřejmě je to save poškozené, takže buď použij starší, nebo pokud žádné jiné nemáš, je to tvoje chyba a asi budeš muset začít znovu. :wink:
Obrázek
Uživatelský avatar
kloudici
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2074
Registrován: sob 01. zář 2007 8:28:23

Příspěvekod BOlgari » úte 30. čer 2009 19:26:12 » Re: Loading Problem
pfuu tak to je konecna....odznova sa mi to nechce nemas niaky save s casti kde akurat prejdu ty paladinovia s leem do gothy??x)
BOlgari
Trvalý ban
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 26. čer 2009 21:35:35

Příspěvekod mazatrol » ned 05. črc 2009 12:45:15 » Re: Loading Problem
ja mam taky isty problem nefunguju mi savy ked posielam leeho za gornom a navise ked vytvorim novy save tak nefunguje to bude asi nejaky bug
mazatrol
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: ned 05. črc 2009 12:42:16

Příspěvekod BOlgari » ned 05. črc 2009 20:30:16 » Re: Loading Problem
a jaku mas verziu?CZ?
BOlgari
Trvalý ban
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 26. čer 2009 21:35:35

Příspěvekod mazatrol » stř 08. črc 2009 16:15:28 » Re: Loading Problem
ano cz verziu
mazatrol
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: ned 05. črc 2009 12:42:16

Příspěvekod BOlgari » stř 08. črc 2009 17:59:14 » Re: Loading Problem
mazatrol píše:ano cz verziu
skusil som to znova a uz to ide pohode len musis rychlo prebehnut tu cast v ktorej to nejde nacitat a ulozit v niakej inej pozicii
BOlgari
Trvalý ban
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 26. čer 2009 21:35:35

Příspěvekod mazatrol » pát 10. črc 2009 20:05:23 » Re: Loading Problem
no posledny dostupny load mam ked idem do cape dune oslobodit 3 leeovich paladinov. us som skusal aj prebehnut bez save a dostal som sa as tam kde mi gorn zadal nech oslobodim jeho speha v trelise dal som ulozit, nahrat a bum vyhodilo ma zas do windowsu :sad:
mazatrol
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: ned 05. črc 2009 12:42:16

Příspěvekod BOlgari » sob 11. črc 2009 9:02:54 » Re: Loading Problem
myslim ze ten spech bol Osch tak spl t misiu s nim nic neukladaj a skus az potom ked to splnis....
BOlgari
Trvalý ban
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 26. čer 2009 21:35:35

Příspěvekod mazatrol » čtv 16. črc 2009 19:50:37 » Re: Loading Problem
skusil som, dostal som sa as tam kde mi milten zadal zabit tu bestiu ulozel som hru dal som load a vyhodilo ma do windowsu. :cry:
mazatrol
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: ned 05. črc 2009 12:42:16

Příspěvekod Duffy » čtv 16. črc 2009 22:06:32 » Re: Loading Problem
taky se mi to stávalo stačilo si načíst starší save a z něj si načíst ten noví a šlo to v pořadku
Duffy
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 10. úno 2009 16:33:36


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé