Menu

Vaše sestava a jak vám na ní chodí G3A

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Sekce Technické problémy má pomoct uživatelům v případě, že mají nějaký herní problém, proto je nutné, aby byla přehledná - tak, aby se uživatelé hledající konkrétní radu nemuseli probírat hromadou nic neřešícího balastu (spamu).
  • Proto bude jakýkoliv spam bez varování smazán a každý spamující uživatel tvrdě postihován
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
Příspěvekod Milhaus » pát 21. lis 2008 8:08:19 » Vaše sestava a jak vám na ní chodí G3A
Opět topic o hardwarové konfiguraci a funkčnosti datadisku.


Klikněte na Vybrat vše u černého rámečku, dejte kopírovat (CTRL+C) následně dejte psát nový příspěvek, stiskněte CTRL+V a vypište požadované informace místo XXXXX
Kód: Vybrat vše

[color=#008040][size=150][u]Vaše sestava: [/u][/size][/color]

[color=#FFFF80][b]Základní deska : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXXX[/color]

[color=#FFFF80][b]Procesor : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXXX[/color]

[color=#FFFF80][b]Grafická karta : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXXX[/color]

[color=#FFFF80][b]Paměťové moduly : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXXX[/color]

[color=#FFFF80][b]Harddisc : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXXX[/color]

[color=#FFFF80][b]Zvuková karta : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXXX[/color]

[color=#FFFF80][b]Monitor : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXXX[/color]

[color=#FFFF80][b]Ostatní hardware : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXXX[/color]

[color=#FFFFBF]______________________________________________________________________________[/color]

[color=#FFFF80][b]Nastavení Gothic 3 : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXXX[/color]

[color=#FFFF80][b]Samotný chod hry : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXXX[/color]

[color=#FFFF80][b]Další poznámky : [/b][/color][color=#FFFFFF]XXXXX[/color]



ukázka


Vaše sestava:

Základní deska : XXXXX

Procesor : XXXXX

Grafická karta : XXXXX

Paměťové moduly : XXXXX

Harddisc : XXXXX

Zvuková karta : XXXXX

Monitor : XXXXX

Ostatní hardware : XXXXX

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : XXXXX

Samotný chod hry : XXXXX

Další poznámky : XXXXX



Jakékoliv diskuze, dotazy či cokoliv jiného řešte v jiných tématech v této sekci. Zde piště pouze vaše sestavy a informace o funkčnosti dle vzoru.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5639
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod El Kamil » pát 21. lis 2008 11:52:36 » Re: Jak vám to šlape? a na čem?
Vaše sestava:

Základní deska : Gigabyte ep45-ds3

Procesor : INTEL Core 2 Duo E7200 - 2,53GHz

Grafická karta : GeForce 9500GT, 512 MB DDR3

Paměťové moduly : 2GB (2x1GB) Kingston DDR2 800MHz (DualChannel)

Harddisc : Seagate Barracuda 600 GB, 7200 ot.

Zvuková karta : integrovaná v desce

Monitor : 19' LCD Samsung

Ostatní hardware : -

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : Rozlišení 1280x1024, max. detaily, antialiazing 4x

Samotný chod hry : Bez problému, krátká kousnutí jen při teleportování, vytahování pochodně atp...

Další poznámky : Hra zatím za cca 3hodiny hraní ani jednou nespadla, loadingy oproti g3 cca poloviční
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
El Kamil
Velkovévoda panství Česko-Gothického
 
Příspěvky: 5612
Registrován: pon 27. srp 2007 5:41:00
Bydliště: In the middle of nowhere

Příspěvekod Patejl01 » pon 24. lis 2008 18:17:44 » Re: Jak vám to šlape? a na čem?
Vaše sestava:

Základní deska : Intel P35 Neo (Express Chipset)

Procesor : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz (2 CPUs)

Grafická karta : NVIDIA GeForce 8600 GT(strasny shit)

Paměťové moduly : 2x 1Gb

Harddisc : 500 Gb

Zvuková karta : Realtek HD Audio output

Monitor : Fujitsu/Siemens 22´ widescreen (16:10)

Ostatní hardware : LG DVD RW mechanika

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : max, len antialising 2x a vypnute HDR, rozlisenie 1440:900 (myslim nvm presne :lol: ), viac mi bohuzial neutiahne graficka

Samotný chod hry : ide to tak 20-25 fps bez trhania, par krat to trhlo ked som horel :D

Další poznámky : zo zaciatku to padalo raz za cas ale po community patchi to nepadlo
Nevyhovující podpis byl odstraněn administrátorem!

V podpisu jsou povoleny obrázky a text. Max šířka obrázku: 500 px, max velikost: 150 kB. Max velikost písma: "velké" (size = 150). Kombinace textu a obrázků nesmí na výšku překročit 150 px. Nevyhovující podpisy mohou být bez varování smazány. Nahraď tuto zprávu upraveným podpisem.
Uživatelský avatar
Patejl01
Uživatel
 
Příspěvky: 29
Registrován: pon 24. lis 2008 16:29:56
Bydliště: Sneznica (pobliz Ziliny)

Příspěvekod Dinik » úte 25. lis 2008 8:07:54 » Re: Jak vám to šlape? a na čem?
Vaše sestava:

Základní deska :

Procesor : 2x 1,8Ghz

Grafická karta : NVIDIA GeForce 8600

Paměťové moduly : 2Gb

Harddisc : 360Gb

Zvuková karta : XXXXX

Monitor : Fujitsu/siemens 22´

Ostatní hardware : XXXXX

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : Nejprve jsem to zkusil na medium detaily, ale hra se tak šíleně sekala, že jsem se málem nedostal zpátky do menu. Tak sem to dal na nejnižší detaily a v přírodě hra běží plynule, ale ve městě se to opět seká.

Samotný chod hry : Gothic 3 jsem hrál na medium detaily naprosto v pohodě bez sekání, dokonce i teleportování bylo rychlé a bez problémů. Takže nechápu v čem je u datadisku problém, když je poměrně na totožné grafické úrovni.

Další poznámky : Na nejnižší detaily hra vypadá víc než odporně, poradí mi někdo co mám udělat, aby to bylo hratelné na medium? Mám nainstalovat nějaké nové ovladačegraf. karty?Díky. Jinak mám německou verzi (s aktivovanou angličtinou) a nainstalovaný oficiální patch.
Dinik
Uživatel
 
Příspěvky: 66
Registrován: sob 22. lis 2008 10:34:23

Příspěvekod Greg » úte 25. lis 2008 12:18:01 » Re: Jak vám to šlape? a na čem?
Vaše sestava:

Základní deska : Notebook

Procesor : 2,6 GHz

Grafická karta : NVIDIA GeForce 8600

Paměťové moduly : 2 GB

Harddisc : 580 GB

Monitor : Vestavěný s max. rozlišením 1280x800

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : Nejnišší akorát s rozlišením 1280x800

Samotný chod hry : Na nějnišší detaily se to hrát dá, ale ve městě se to pořád dost seká. V přírodě je to celkem plynulý. Když jsem si dal detaily tak zhruba na medium, hra se nedala hrát a byl jsem rád když jsem se vůbec dostal do menu. První loading mě trvá asi minutu, pak už jen okolo 10 sekund.

Další poznámky : Myslel jsem že se Gothic 3 už víc zkazit nedá, bohužel tohle je příklad že dá. Základní hra mě běžela celkem plynule na vysoké detaily, tady jsem rád když se mě to na nějnišší detaily pár sekund neseká. Samozřejmě mě ve hře provází různé bugy s grafikou. Pochodně nehoří, voda buď úplně zmizí a já se můžu promenádovat po dně, nebo tam sice je, ale není vidět, atd. Teleportování mě trvá ještě dýl než v G3. Samozřejmě problém s mizejcí texturou nezmizel :lol: . Na mojí sestavě kromě pár vyjímek běží hry na nejvyšší detaily. U těch vyjímek mě běží na střední. G3A je jediná hra která mě běží, nebo spíš neběží na nejnišší detaily.
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1928
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod stehof » stř 26. lis 2008 14:56:15 » Re: Jak vám to šlape? a na čem?
Základní deska : MicroStar K9A2 CF-F - AMD790X

Procesor : Athlon X2 4000+ (@2600 Mhz)

Grafická karta : Gigabyte 8800GT

Paměťové moduly : 2 GB RAM

Harddisc : 250 GB SATA2

Zvuková karta : Audigy 2ZS

Monitor : Fujitsu Siemens 17"

Ostatní hardware : -

_______________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : 1280 x 1024 max detaily, nastavení antialising a HDR jsem nějak nenašel...

Samotný chod hry : chodí mi to stejně jako před rokem Gothic 3, občas se na 2-3 sec. zasekne, ve městech to ale trochu dře (asi nižší fps), ale venku jsem pobíjel mrchožrouty a v pohodě to běhalo

Další poznámky : zatím s tím nemám problémy, ale hrál jsem to jenom 15 minut
stehof
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: stř 26. lis 2008 13:21:30

Příspěvekod Tarnum » stř 26. lis 2008 16:21:02 » Re: Jak vám to šlape? a na čem?
Vaše sestava:

Základní deska : MSI 975X Platinum PowerUp Edition

Procesor : Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz

Grafická karta : MSI ATI Radeon 1950XTX 512MB DDR4

Paměťové moduly : 2GB Kingston 800MHz

Harddisc : 2x Western Digital 7200RPM SATA2 16MB cache RAID 0

Zvuková karta : Sound Blaster X-Fi Gamer

Monitor : Dell 17'

Ostatní hardware : -

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : 1280 x 1024 max detaily

Samotný chod hry : Obcas to na sekne asi na 10sekund, Gothic 3 som hral s detajlmi na max bez ziadneho zaseku - to uz neplati cim dlhsie to hram tym castesie to seka, mam pocit ze bud moja grafika neni podporovana alebo to vyvojari strasne zmrsili, priklanam sa ktomu druhemu

Další poznámky : Cakal som ze to pojde bez sekania, vsetke hry som doteraz zahral na max detajloch bez jedineho problemu, aspon je gothic niecim vynimocny.
Naposledy upravil Tarnum dne stř 26. lis 2008 22:01:46, celkově upraveno 3
"Scio me nihil scire." - Viem, že nič neviem.
Sokrates
Tarnum
Uživatel
 
Příspěvky: 34
Registrován: pon 12. lis 2007 8:44:03
Bydliště: Khorinis

Příspěvekod eWan » stř 26. lis 2008 21:31:05 » Re: Jak vám to šlape? a na čem?
Vaše sestava:

Základní deska : Gigabyte MA790X-DS4 - AMD 790X

Procesor : AMD Phenom X4 9550 (2,2GHz quad)

Grafická karta : ATI/AMD AX4870 (512MB, GDDR5, 800MHz)

Paměťové moduly : 4GB (2x 2GB) A-Data DDR II 800MHz

Harddisc : Samsung 750GB SATA II

Zvuková karta : integrovana

Monitor : Samsung 22' LCD

Ostatní hardware : mys, klavesnice, etc:)

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : vsechno na max, anizotropni filtrovani 4x, Antialiasing (0 - 2x), rozliseni 1680x1050

Samotný chod hry : Mirne se to drbe, Gothic 3 se mi drbal taky ale jenom pri prudkym otaceni kamerou nebo pri nahravani lokace. Loadingy jsou v dataci kratsi, ale i tak jsou moc dlouhy, to samy savy:)

Další poznámky : Stejne se divim, ze se mi to drbe, kdyz napr. Crysis na very high detaily rozjedu vpoho plynule (cca 40fps).
eWan
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned 14. zář 2008 16:52:13

Příspěvekod Dorianek » pát 28. lis 2008 9:23:51 » Re: Jak vám to šlape? a na čem?
Vaše sestava:

Základní deska : Asus P5N-E Sli

Procesor : Intel q6600 2,4Ghz

Grafická karta : 9800gx2 1GB

Paměťové moduly : 4x 1GB HP 667MHz

Harddisc : 1x 320MB Asus, 1x 250GB Seagate Barracuda

Zvuková karta : -

Monitor : Samsung T220 (22')

Ostatní hardware : -

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : vše na max, 1680x1050

Samotný chod hry : Šlape jako po másle, ale kvuli špatným ramkám se to občas škubne

Další poznámky : -
Dorianek
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned 27. dub 2008 22:07:51

Příspěvekod zozo » ned 30. lis 2008 14:14:12 » Re: Jak vám to šlape? a na čem?
MSI EX600X

Základní deska :Intel, tuším

Procesor : Intel Centrino Core2Duo 1,66,Ghz

Grafická karta : GF 8400 M 256 MB nezdieľaná

Paměťové moduly : 2 GB Ram

Harddisc : 320 GB Sata, 5400 RPM

Zvuková karta : neaká od intelu na doske

Monitor : 15,4 palcov 16:9

Ostatní hardware : Myš Genius :-)

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 :1240*768, HDR si vyžiadalo svoju daň, a tak mám, všetko na full, okrem dohľadnosti-Low, vegetácia- Low, a ešte tiene a antialiasing sú off, a filtrovanie je 2x anizotropické

Samotný chod hry : Ide plynule, až na mestá kde sa sa to seká jak "divá sviňa", no grafika je brzda samozrejme

Další poznámky :
Kód: Vybrat vše
http://picasaweb.google.sk/kingzozo/Forsaken
Obrázek
Uživatelský avatar
zozo
Uživatel
 
Příspěvky: 15
Registrován: pát 21. zář 2007 13:03:01

Příspěvekod maresuk » pon 01. pro 2008 21:33:12 » Re: Jak vám to šlape? a na čem?
Vaše sestava:

Základní deska : Nevím přesně

Procesor : Intel Celeron D 2.8 Ghz

Grafická karta : Ati Radeon x550

Paměťové moduly : 1.5GB

Harddisc : 130GB

Zvuková karta : Realtek 6.1

Monitor : Benq 17palců odezva 8ms

Ostatní hardware : Nejnovější dostupné ovladače

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : Nejmín jak jen to jde

Samotný chod hry : Nelze popsat slovy. Místo postav, stromů, věcí, ohně jsou černý obdélníky. Neseká se skoro vůbec. Pouze ta grafika nejde.

Další poznámky : GOthic 3 Forsaken Gods mě strašně zklamal. Čekal jsem od ních víc.
maresuk
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: ned 20. črc 2008 17:37:15

Příspěvekod fisa7 » ned 14. pro 2008 17:12:05 » Re: Jak vám to šlape? a na čem?
Základní deska :asus pq5 ip45

Procesor :intel e8400 2x3ghz

Grafická karta :ati radeon 4870 512mb

Paměťové moduly :4gb(2x2gb)

Harddisc :640gb
Zvuková karta :integrovaná 7.1

Monitor :samsung 22

Ostatní hardware :

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 :1680x1050 vysoké

Samotný chod hry :plynule az na teleporty,obcas hra spadne

Další poznámky ::D
fisa7
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned 14. pro 2008 17:02:44

Příspěvekod feiststanley » stř 24. pro 2008 19:14:38 » Re: Jak vám to šlape? a na čem?
Základní deska : msi neo 2 fr, p35, ddr2, socet 775

Procesor : Intel core quad q6600 2,4ghz( OC 3,6GHZ)

Grafická karta : ATI RADEON HD4850 512MB ( OC )

Paměťové moduly : A-DATA 2x2GB EXTREME EDITION

Harddisc : SAMSUNG 500GB 7200OT/MIN 32MB CACHE

Monitor : 22 LCD ACER



______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : VŠECHNO NA NEJLEPŠÍ :twisted: :twisted: :twisted:

Samotný chod hry : Nevím, ta hra je divna, tedka sem si slozil toto výkonný pc( hraju na nem gta 4 na nejvyssi bez sekani), ale gothic se mi obcas drbne, myslím si že to je načítáním hdd......kdybych mel 10 000ot/min tak by to zrějmě nedělalo.

Další poznámky : XXXXX
feiststanley
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 09. pro 2008 15:50:09

Příspěvekod gorejsi » čtv 29. led 2009 21:40:18 » Re: Jak vám to šlape? a na čem?
Vaše sestava:

Základní deska :Asus P5B

Procesor :Intel E2160 @ 3100 Mhz

Grafická karta : Zotac GeForce GTX260 AMP2

Paměťové moduly :2x512 + 2x1024 MB 800 MHz A-DATA

Harddisc : Seagate S-ATAII 500 GB

Zvuková karta : základní deska

Monitor : LG 19palců widescreen

Ostatní hardware : XXXXX

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : max co to je šlo

Samotný chod hry : ve městě tak 30 FPS, venku přes 60 FPS

Další poznámky : nádhera, je to rozdíl, než když jsem hrál Gothic 3 na GeForce 7600 GS, s 3 GHz Celeronem D a 1 GB 667 Mhz A-Data ram
jsem zpět
Uživatelský avatar
gorejsi
Uživatel
 
Příspěvky: 102
Registrován: sob 01. zář 2007 16:28:25

Příspěvekod Lord_cz » ned 15. úno 2009 22:43:53 » Re: Jak vám to šlape? a na čem?
Vaše sestava:

Základní deska : MSi K9A CF

Procesor : AMD Athlon64 X2 6000+

Grafická karta : ATi Radeon 3870 512 GDDR3

Paměťové moduly : Kingmax 2x1GB 800Mhz

Harddisc : 2xMaxtor něco 80GB :D

Full detaily v rozlišení 1024x768 předpotopní na 17" WS
Hra jede celkově líp jak G3 akorát při loadu nějaký lokace (za běhu) cca 1-3 s "lag".
Obrázek
Právo a pořádek jsou lepší než dobro a milosrdenství
Uživatelský avatar
Lord_cz
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: stř 07. lis 2007 23:36:29

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé