Menu

Sekanie na NB

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Sekce Technické problémy má pomoct uživatelům v případě, že mají nějaký herní problém, proto je nutné, aby byla přehledná - tak, aby se uživatelé hledající konkrétní radu nemuseli probírat hromadou nic neřešícího balastu (spamu).
  • Proto bude jakýkoliv spam bez varování smazán a každý spamující uživatel tvrdě postihován
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
Příspěvekod Bezmenni hrdina » ned 25. pro 2011 12:18:12 » Sekanie na NB
Zdravím vás Páni na Vianoce som si kúpil nový NB :) a ktomu si kúpil originál FG. Avšak mi to nehorázne na notebooku seká :( neviete mi niekto poradiť ako by sa to dalo vyriešiť ? ak sa vôbec dá.

zostava môjho NB:
Intel Pentium Dual Core P6200 s frekvencí 2,13 GHz
4 GB DDR3 1066 MHz
NVIDIA GeForce GT520M s 1024 MB
Uživatelský avatar
Bezmenni hrdina
Uživatel
 
Příspěvky: 61
Registrován: ned 02. zář 2007 17:50:48

Příspěvekod Mike1 » ned 25. pro 2011 12:19:56 » Re: Sekanie na NB
Tak jako první bych nainstaloval EE patch, který hru optimalizuje tak, aby se vůbec dala hrát. mám též noťas, a poměrně silný, a bez EE patche se mi FG též sekal.
Zkus ho nainstalovat, možná trochu snížit detaily, a pak napiš.. ;)
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2592
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod Bezmenni hrdina » ned 25. pro 2011 12:34:41 » Re: Sekanie na NB
Mám nainštalované obi dva co vyšli.....bohužial nič :( stále seká len keď to dám na najnižšie detaily tak to ide v poriadku.....a nechce sa mi veriť že na mojej zostave NB by mi to nešlo na najvyších. či ?
Uživatelský avatar
Bezmenni hrdina
Uživatel
 
Příspěvky: 61
Registrován: ned 02. zář 2007 17:50:48

Příspěvekod Mike1 » ned 25. pro 2011 13:39:01 » Re: Sekanie na NB
Mě to jelo v pohodě na střednícha to mám skoro ty samé parametry ;) ;) asise budeš muset spokojit jen takto no ;)
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2592
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod Bezmenni hrdina » ned 25. pro 2011 13:52:44 » Re: Sekanie na NB
teraz som to znova preinstaloval a všetko mi ide na PLNE!!!! ale nemam tam Cp nainstalovane....tak uz tomu fakt nechapem :D
Uživatelský avatar
Bezmenni hrdina
Uživatel
 
Příspěvky: 61
Registrován: ned 02. zář 2007 17:50:48

Příspěvekod JeffreeCombs » stř 03. črc 2013 15:26:00 » Re: Sekanie na NB
Bezmenni hrdina píše:teraz som to znova preinstaloval a všetko mi ide na PLNE!!!! ale nemam tam Cp nainstalovane....tak uz tomu fakt nechapem :D

Mě to taky s CP sekalo, až jsem to odinstaloval, tak to šlo plynule a to mám skoro poloviční sestavu :D
JeffreeCombs
Uživatel
 
Příspěvky: 56
Registrován: čtv 28. bře 2013 16:25:39
Bydliště: Brno

Příspěvekod Jémák » stř 03. črc 2013 16:30:14 » Re: Sekanie na NB
tam je spíše otázka, zda to vůbec bez EE dohrajete, jelikož hra v té své původní verzi je skoro nehratelná - mnoho bugů, které normální dohrání zcela znemožňuijí.. Zde bych asi zkusil vyčistit počítač, odinstalovat zbytečné programy, pročistit (včetně registrů), vypnout zbytečné procesy. Možná by pomohl prográmek Game booster..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Genessis » ned 11. srp 2013 12:41:59 » Re: Sekanie na NB
Mám též tenhle problém a to mám CP 2.01 i přes min. požadavky se hra neskutečně seká a to by měla stíhat v klidu jenže ne. :(

Procesor: Intel Pentium CPU G2020 2.90GHZ
RAM: 4GB s frekrencí 1600MHZ (jede jenom na 1333MHZ počítač odmítá dát vyšší frekrenci než tuhle :???:)
Grafika: Intel HD Graphics (bere z procesoru myslím, ale i tak jsem rozjel novější hry)

fakt nevím co s tím i G3 to dělá G1,G2 a G2A v pohodě, ale tohle ne.
Uživatelský avatar
Genessis
Uživatel
 
Příspěvky: 287
Registrován: úte 21. srp 2012 19:18:08
Bydliště: Vengard

Příspěvekod Jarvis » pát 21. úno 2014 14:46:21 » Re: Sekanie na NB
Mám podobný problém, nainstaloval jsem G3FG a hra běžela normálně, poté jsem nainstaloval EE 2.01 a hra se mi seká na jakékoliv nastavení HW požadavků a nic nepomáhá.

Nezná někdo řešení, nebo aspoň netuší čím by to mohlo být?
...???
Uživatelský avatar
Jarvis
Uživatel
 
Příspěvky: 263
Registrován: ned 04. led 2009 18:06:12
Bydliště: Nový tábor


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé