Menu

Problém se spuštěním

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Sekce Technické problémy má pomoct uživatelům v případě, že mají nějaký herní problém, proto je nutné, aby byla přehledná - tak, aby se uživatelé hledající konkrétní radu nemuseli probírat hromadou nic neřešícího balastu (spamu).
  • Proto bude jakýkoliv spam bez varování smazán a každý spamující uživatel tvrdě postihován
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
Příspěvekod zelinho » úte 02. srp 2011 17:39:01 » Problém se spuštěním
nainstaloval jsem základní verzi hry a potom jsem přihodil i nejnovější patch, ale při spuštění mi to vyhodí chybu:

g_App::Create failed: Can´t create application singleton. Check log for infos.

nevíte, jak to vyřešit?
zelinho
Uživatel
 
Příspěvky: 32
Registrován: čtv 20. srp 2009 17:06:26

Příspěvekod Jémák » úte 02. srp 2011 19:23:29 » Re: Problém se spuštěním
zatím zkus vše odinstalovat, pročistit registry, aktualizovat ovladač grafické karty, dirextx, pak hru nainstaluj znova a poté nahraj patch..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Lavinian » pát 05. srp 2011 17:32:12 » Re: Problém se spuštěním
Jakou máš PC sestavu?
Lavinian
Uživatel
 
Příspěvky: 84
Registrován: stř 05. led 2011 20:58:53
Bydliště: Myrtana

Příspěvekod Casper » pát 05. srp 2011 17:46:27 » Re: Problém se spuštěním
Musíš to spustit jako správce. Gothic3.exe/vlastnosti
Obrázek
Uživatelský avatar
Casper
Uživatel
 
Příspěvky: 79
Registrován: pon 02. úno 2009 21:23:20

Příspěvekod zelinho » úte 16. srp 2011 10:49:50 » Re: Problém se spuštěním
tak vše jsem zkusil znovu... po naistalování základní verze hry to chodí v pohodě, ale jakmile tam naistaluju novej patch, tak to začne házet tuhle chybu... spustil jsem to jako správce... sestavu mám určitě dostačující... Core i5 2GHz, 4 GB RAM, nVidia GF 250 GTS...
zelinho
Uživatel
 
Příspěvky: 32
Registrován: čtv 20. srp 2009 17:06:26

Příspěvekod Casper » úte 16. srp 2011 11:14:17 » Re: Problém se spuštěním
1. Nainstaluj čistou verzi Gothic 3
2. Nainstaluj CP 1.70
2. Podívej se do instalačního adresáře, pokud je tam soubor s názvem "Uninstall000.exe" tak ho přejmenuj na "Uninstall.exe.deakt".
3. Nainstaluj poslední CP 1.74
Obrázek
Uživatelský avatar
Casper
Uživatel
 
Příspěvky: 79
Registrován: pon 02. úno 2009 21:23:20

Příspěvekod zelinho » úte 16. srp 2011 13:01:38 » Re: Problém se spuštěním
tohle je diskuse ke G3 Forsaken Gods... s trojkou problém nemám...
zelinho
Uživatel
 
Příspěvky: 32
Registrován: čtv 20. srp 2009 17:06:26

Příspěvekod Casper » úte 16. srp 2011 15:24:43 » Re: Problém se spuštěním
Řešení je stejné,prostě přejmenuj ten soubor.
Obrázek
Uživatelský avatar
Casper
Uživatel
 
Příspěvky: 79
Registrován: pon 02. úno 2009 21:23:20


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé