Menu

Patch 2.0.0

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Sekce Technické problémy má pomoct uživatelům v případě, že mají nějaký herní problém, proto je nutné, aby byla přehledná - tak, aby se uživatelé hledající konkrétní radu nemuseli probírat hromadou nic neřešícího balastu (spamu).
  • Proto bude jakýkoliv spam bez varování smazán a každý spamující uživatel tvrdě postihován
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
Příspěvekod S.Franciak » stř 11. kvě 2011 16:09:29 » Patch 2.0.0
ZCau.Poprosil bych o navod na instalaci Gothic 3 vcetne patche 1.74 a Gothic 3 Forsaken gods.Nevim jak se mi to povedlo nainstalovat.Ale pred dvemi dny jsem mel problemy ze se mi nezobrazovaly popisky nad predmety ,lidmi.proste nic.Instalaci jsem provedl nasledovne.Instal gothic 3 na to patch 1.74.Spustil hru.Otevrel adresar prejmenoval soubory na czech.Znovu nainstaloval patch 1.74.Dale jsme pokracoval instalaci Gothic 3 Forsake gods a opatchoval patchem 2.0.0.Kdyz jsem zpustil G3 vse bylo o.k.Dneska jsme si chtel zahrat a znovu se mi nezobrazuji v G popisky predmetu.Prosim o radu.Nekde tady na foru jsem cetl ze patch 2.0.0 by to mel vse vyresit.Me to najednou nefunguje.Vcera to slo dnes ne.Kde muze byt problem?Prosim o radu.Uz asi po 5 to preinstalovavam.Vycistim registry,hodim novou instalaci.problem porad stejny.Verzi klasicke G3 mam EN datadisk CZ.Diky.
S.Franciak
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned 08. kvě 2011 12:54:04

Příspěvekod Jémák » stř 11. kvě 2011 16:18:03 » Re: Patch 2.0.0
U G3 si projdi toto subfórum, je tam vše viewforum.php?f=86

U FG stačí nainstalovat hru a nainstalovat nejnovější patch viewtopic.php?p=376835#p376835

pak by mělo vše fungovat :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7731
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod S.Franciak » stř 11. kvě 2011 18:34:19 » Re: Patch 2.0.0
Melo.Jenze to nefunguje.Vse jsem udelal nekolikrat a predpokladam ze zpravne.Uz fakt nevim.Kde muze byt problem?Menu se mi normalne zobrazi po prepsani v adresari G3ini ale to je vsechno.Ten patch 2.0.0 vubec nereaguje a neoopravi mi chyby ,ktere ma patch 1.74 tak jak mi nekdo psal do topicu.Co mam delat?:DAsi si nezahraju no :D
S.Franciak
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned 08. kvě 2011 12:54:04

Příspěvekod Jémák » stř 11. kvě 2011 18:37:32 » Re: Patch 2.0.0
Nemohl by jsi napsat přesný popis jak co děláš? A kde jsi vzal patch 2,0,0 ??
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7731
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod S.Franciak » stř 11. kvě 2011 18:47:11 » Re: Patch 2.0.0
Nainstaluji eng verzi G3 a na ni nainstaluji vzapeti patch 1.74,ktery ovsem jak znamo v sekci G3 nefunguje tak jak ma.Ve hre se nezobrazuji popisky predmetu napr,osob,zvirat,rostlin.Proto musim otevrit adresar G3ini a prepsat puvodni soubory Substitle entry O na Czech a text na Czech.Jenze ta uprava mi jen zobrazi hlavni menu ve hre.Bez teto upravy se jak znamo nezobrazi menu a neda se nic delat.Cily upravu jsem provedl a vrhnul se na instalaci G3 forsaken gods,abych mohl aplikovat patch 2.0.0 (Je to zatim nejnovejsi patch ktery vysel pro G3 FG a mel by opravovat problemy ktere ma patch 1.74)Jenze!!: Nevim jak se mi to povedlo nainstalovat,ale vcera mi rto normalne jelo s popiskama se vsim.Dneska zapnu hru a proste jsem na zacatku sveho problemu.Cily aplikoval jsem patch 2.0.0.Spustim hru G3 .Dam novou hru.Problem pretrvava.Zkousel jsem zamenit v adresari True za False.Zadna zmena.Nevim co mam delat.Zpravna instalace postup jsme vycetl tady na foru,ale jak se zda nefunguje tak jak ma.

1.Instal G3
2.Instal patch 1.74
3.Prepsat soubory G3 ini Substitle entry O :Czech,Text:Czech
4.Znovu nainstalovat Patch 1.74 pokud se ve hre nezobrazi hlavni menu
5.Instal G 3 FG
6.Instal Patch 2.0.0
7.Spustit hru
8.Jako bych nic nedelal.
S.Franciak
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned 08. kvě 2011 12:54:04

Příspěvekod Jémák » stř 11. kvě 2011 18:49:56 » Re: Patch 2.0.0
Snad jsem to pochopil správně a jen jedno mi zatím není jasné - víš že jsou hry G3 a G zcela rozdílné hry a nejnovější patch pro FG neovlivní nijak G3 ?
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7731
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod S.Franciak » stř 11. kvě 2011 18:58:18 » Re: Patch 2.0.0
Ano to vim,ze jsou odlisne hry.Ale nekod mi to tady na foru psal,ze pokud nainstaluji patch 2.0.0. tak ve hre G3 by se mi mely normalne zobrazovat popisky predmetuJenze tak neni.A docela nechapuj ka se mi to vcera povedlo.Muze to byt tim ze mam anglickou verzi G3.Jestli ano tak nechapu na co jsme si ji tedy potom kupoval,kdyz mi to nejede.Ted abych schanel ceskou verzi G3 a to jedine na iternetu,protoze neziji v Ceske republice cily budu mit velky problem tu hru tady sehnat.Vidim to jako jedinou moznost.nevim kde je zakopany pes.
S.Franciak
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned 08. kvě 2011 12:54:04

Příspěvekod Jémák » stř 11. kvě 2011 19:44:31 » Re: Patch 2.0.0
Anglická verze se dá počeštit i češtinou CZ FIX MÓD1,5 - http://www.gothicz.net/gothic-3/optimalizace/

Jinak tedy jde o to, že se ti hra spustí, ale nejsou vidět popisky, ju? A o tom, že by patch na FG měl ovlivňovat G3 s patchem, tak to tedy slyším poprvé - a dle mého to je nějaká blbost - normálně to udělej podle popisku, který najdeš na mnou odkazovaných stránkách a popisky zkus udělat třeba podle těchto návodů:

Eru píše:Mě se vždy (s patchi 1.72,1.73 i 1.74) osvědčila tato metoda (než jsem na to přišel míval jsem s tím také problémy):

1. Nainstaluj hru.
2. V ge3.ini přepiš položky na: Subtitle.Entry_0=Czech a Text=Czech
3. Nainstaluj patch CP 1.74.

Pořadí je důležité.


( máš to napsané skoro stejně, jen jsem si všiml rozdílu mezi tvým řádkem u Subtitle, kde nemáš "=" - tedy nevím zda to tam máš dobře a sem si to nenapsal správně anebo ne

Kód: Vybrat vše
Subtitle.Entry_0=Czech
Text=Czech
)..

Pokud ani to nepomůže, tak zkus tento návod:

3 - Nainstaluj patch 1.70 a pak následně záplatu 1.71 (stáhneš třeba na hrej.cz). Vyšší patche již nemají podporu češtiny, tím pádem se ve hře nezobrazujou texty.

a pokud se ti nechce měnit patche na nižší, tak zkus toto:

viewtopic.php?p=165985#p165985
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7731
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod S.Franciak » stř 11. kvě 2011 20:23:40 » Re: Patch 2.0.0
Diky,ale nechci hrat s nizsimi patchi.Chtel bych to hrat s finalnim patchem 1.74.Mam takove tuseni ze tenhle krok jsme uz delal zkusim to .Nemam ale patch 1.71 .Nainstaluji patch 1.70 na nej patch 1.72 + fix mod dale patch 1.73 a nakonec patch 1.74 prepisu soubory v adresari a napisu zda se neco zmenilo.

edit 1: Takze zbytecna namaha.Instaloval jsem to tak ja kjsem napsal viiz vise.Jedina zmena ktera byla tak to ta ze jse nemusel v adresari prepisovat soubory.Byly nastaveny automaticky na Czech.Uz fakt nevim.Proc to nekomu jde a me ne??Proc mi to vcera slo a dnes ne.To snad ani neni mozna.Jeste jsme snad nezazil abych se tak dlouho drbal s instalaci stup. patche.

edit 2: Zkousel jsem i instalaci samotneho patche 1.74.Vysledek stejny.Soubory nebylo treba prepisovat.V menu jsem si nastavil jen detaily na maximum protoze tak to mam rad a spustil hru.Nic.Zadna zmena.Ted zkousim samotnej patch 1.73.Takze ani s patchem 1.73 se mi ve hre nezobrazuji popisky predmetu,rostlin atd.Ach jo.Ja uz fakt nevim kde muze byt problem.Nekompatibilni hra G3
S.Franciak
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned 08. kvě 2011 12:54:04


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

cron