Menu

Content Mod

Všeobecná diskuse o datadisku ke G3.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
Příspěvekod Bezmenni hrdina » ned 01. kvě 2011 10:57:20 » Content Mod
http://www.worldofgothic.de/ vedeli by ste mi niekto prelozit ocom to je?
Uživatelský avatar
Bezmenni hrdina
Uživatel
 
Příspěvky: 70
Registrován: ned 02. zář 2007 17:50:48

Příspěvekod Jémák » ned 01. kvě 2011 11:21:32 » Re: Content Mod
Tento mód přidává další možnosti do herního světa - nějaké nové úpravy ( změna HUD, upraveny jména obyčejných NPC postav atd) - vylepšení vyvážení, přidány další zbroje, helmy, pozměněné textury atd :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 8082
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Illidan61 » ned 29. kvě 2011 11:43:04 » Re: Content Mod
Zkoušel jsem to včera asi půl hodinky a úpravy se mi vcelku líbí. Je to fakticky rozdíl, když vejdete třeba do Sildenu, kde stráž drží bývalí rebelové a představují tak jakousi formu vojáků, a pak vstoupíte do Ardey, která je pod správou Leeho, kde stráž drží domobrana spolu s rytíři. Nebo ve Vengardu v chrámu najdete novice Ohně v jejich rouších. Další kapitolou je obyčejný lid, který konečně nosí městské šaty jako v G2.

Pokud ho budete instalovat, tak vám radím, pokud nemáte 6 GB RAM, tak rozhodně neinstalujte Ultra.ini. Co si budete chtít naintalovat, můžete nastavit v instalátoru.
Illidan61
Uživatel
 
Příspěvky: 80
Registrován: stř 01. dub 2009 20:23:43

Příspěvekod Algirion » ned 16. říj 2011 9:56:42 » Re: Content Mod
Mohl by tu někdo postnout odkaz? Tenhle mě jen hodí na hlavní stránky WOG...
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 647
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Watty Watts » ned 16. říj 2011 10:25:33 » Re: Content Mod
There is only one way to come into this world but so many ways to leave.
Uživatelský avatar
Watty Watts
Uživatel
 
Příspěvky: 495
Registrován: ned 25. led 2009 12:56:03

Příspěvekod Algirion » ned 16. říj 2011 10:37:54 » Re: Content Mod
Díky... Nejsou někde v AJ všechny změny? Němčinu se teprve učím...
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 647
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Watty Watts » ned 16. říj 2011 10:50:06 » Re: Content Mod
Na netu myslim ne, ale mělo by to být ve složce G3. V CM k původní hře to je v CM_Information - Readme.
There is only one way to come into this world but so many ways to leave.
Uživatelský avatar
Watty Watts
Uživatel
 
Příspěvky: 495
Registrován: ned 25. led 2009 12:56:03

Příspěvekod MGHM.SK » ned 04. srp 2013 23:54:29 » Re: Content Mod
Ahojte chcel by som sa opítať mám gothic 3 FG enhanced edition 2.1 CZ...a nainštaloval som si aj concent mod 1.1...keď som to zapol bol som v úžase s tých nových zbroji....no keď som prišiel do gothy a ardey tak zbroje mali také isté ako aj normálne okrem obyvatelov...a dokonca nemali ani helmy...neviete prečo mi to nejde...Za odpoveď ďakujem.

Prikladám videa ako by to malo vypadať:


Gothic 1 - 100%
Gothic 2 + Datadisk - 100%
Gothic 3 + Datadisk - 100%
Gothic 4 + Datadisk - 0%
Risen - 100%
Risen 2 - 0%
Uživatelský avatar
MGHM.SK
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: úte 18. říj 2011 19:49:24


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé