Menu

Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)

Soubor znalostí členů fóra.
Odpovědný moderátor: Watty Watts
Pravidla fóra
  • Sekce Bugy a fígly má pomoct uživatelům v případě, že mají nějaký herní problém, proto je nutné, aby byla přehledná - tak, aby se uživatelé hledající konkrétní radu nemuseli probírat hromadou nic neřešícího balastu (spamu).
  • Proto bude jakýkoliv spam bez varování smazán a každý spamující uživatel tvrdě postihován
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
Vyskákat se mi tam nepovedlo, ale když jsem byl na pevném compu, kde šla konzole, tak jsem dal Ctrl+K, držel jsem to a dojel jsem tam... Ctrl+H jdeš do výšky...
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 425
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Saladin » pon 26. pro 2011 13:06:53 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
kloudici píše:
Saladin píše:Mám problém s marvinem. Stisknu vlnovku ale marvin je rozmazaný a je vidět jenom kostičky. Když jsem hledal v Image našel jsem obrázek konzole a zvětšil jsem to z 512x512pixelů na 1280x500 tahle chyba s obrázkem se opravila ale pořád namísto písmen vidno jenom kostičky.Tohle mi z G3FG nedělá tak nevim. :???: Jestli má někdo obrazovku 1280x1024 pixelů nech se mrkne, prosím na velikost toho obrázku.
Já nevim zkoušel jsem snad všechno. :wink:

Jak píše Thunder - měl by to vyřešit CP 1.74. Máš hru opatchovanou?
Případně můžeš zkusit tohle:
http://forum.gothic-rpg.com/viewtopic.php?t=985
bod 3 - platí to jak pro černou konzoli, tak i pro kostičkovanou. Pozor - nezapomeň na podtržítka!


neví někdo co je potřeba vytvořit? nějak ten odkaz nejde a já g3 znovu nainstaloval a nejde to. :evil:
Uživatelský avatar
Saladin
Uživatel
 
Příspěvky: 431
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:39:07
Bydliště: Khorinis

Příspěvekod kloudici » stř 28. pro 2011 16:20:14 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
Nj, je to už starý link a je to už smazané.
Tady to máš znovu
v adresári Data treba vytvoriť nový adresár _compiledImage a v ňom ďalšé adresár _intern. Čiže cesta bude vyzerať nejak takto: C:\ ... \Gothic3\Data\_compiledImage\_intern
Obrázek
Uživatelský avatar
kloudici
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2075
Registrován: sob 01. zář 2007 8:28:23

Příspěvekod Saladin » stř 28. pro 2011 16:30:28 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
Dík kloudici.
Uživatelský avatar
Saladin
Uživatel
 
Příspěvky: 431
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:39:07
Bydliště: Khorinis

Příspěvekod kloudici » stř 28. pro 2011 18:08:03 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
Rádo se stalo :D
Obrázek
Uživatelský avatar
kloudici
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2075
Registrován: sob 01. zář 2007 8:28:23

Zdravím Vás, prosím o radu s aktivací konzole. V souboru Ini už mám od základu TestMode=true, přesto mi klávesa s vlnkou [~] konzoly neaktivuje, co ted mám dělat? Děkuji

P.S. Forum jsem pročetl a recepty na notebbok mi nefungují
JohnSullivan
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát 09. črc 2010 11:38:22

Příspěvekod Masak » čtv 09. srp 2012 20:49:38 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
Jak se jmenuje cheat na velkou rovnou louku na spawnování.
"Obi-Wan ti nikdy neřekl, co se stalo s tvým otcem?"
"Řekl mi toho dost. Řekl mi, že jsi ho zabil."
"Ne, já jsem tvůj otec!"
"Ne, to snad ne. To není pravda!"
Uživatelský avatar
Masak
Uživatel
 
Příspěvky: 139
Registrován: sob 17. zář 2011 16:25:20
Bydliště: Coruscant

Příspěvekod Algirion » čtv 09. srp 2012 22:14:58 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
JohnSullivan píše:Zdravím Vás, prosím o radu s aktivací konzole. V souboru Ini už mám od základu TestMode=true, přesto mi klávesa s vlnkou [~] konzoly neaktivuje, co ted mám dělat? Děkuji

P.S. Forum jsem pročetl a recepty na notebbok mi nefungují



Jestli máš NTB, tak ti ani nepůjde.

Masak píše:Jak se jmenuje cheat na velkou rovnou louku na spawnování.


Na mapě světa si najdi nakreslený kompas. Je to severně od Myrtany, za Sildenskými vodopády. Jednoduše tam doletíš ctrl+k. Plocha je cca pod kompasem.
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 425
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Masak » pát 10. srp 2012 10:01:19 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
Algirone díky, díky...
"Obi-Wan ti nikdy neřekl, co se stalo s tvým otcem?"
"Řekl mi toho dost. Řekl mi, že jsi ho zabil."
"Ne, já jsem tvůj otec!"
"Ne, to snad ne. To není pravda!"
Uživatelský avatar
Masak
Uživatel
 
Příspěvky: 139
Registrován: sob 17. zář 2011 16:25:20
Bydliště: Coruscant

Příspěvekod my name » sob 29. pro 2012 18:14:22 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
Mam problém s spawnováním budov, zadám do kod, napíše mi to spawn (ta věc) ale budova nikde.
my name
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 29. pro 2012 18:09:10

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli neznáte nějaký kód abych nechal zmizet postavu. Díky
EndlessFight
Uživatel
 
Příspěvky: 22
Registrován: úte 04. pro 2012 18:44:27

Příspěvekod Fathis » ned 17. bře 2013 14:04:47 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
Ahoj, rád bych udělal komiks z prostředí Gothic 3, ale mám jeden problém.

Můj hlavní hrdina má vypadat jinak, než bezejmenný, ale nemůžu přijít na to, jak se "převtělit" do jiné NPC a plně ji ovládat tak, jak se to dalo učinit v G1 a G2. Bez tohoto komiks nebudu schopný udělat. Viděl jsem, že tu někdo dělal komiks "Příhody Temného Mága v důchodu", a tam převtělování určitě musel použít, takže by to mělo být možné.

Máte nějaké tipy? Popřípadě nápad, jak změnit vzhled bezejmenného samotného? Funkce "Control" ani "Ctrl + F" nefungují - postavu sice ovládám, ale ona po chvíli sama odchází, nemůžu používat její schopnosti, nemám její inventář, a tak podobně. Nefunguje ani tlačítko "O", jak mi tu někdo navrhoval.

Díky za případné odpovědi!
Lupiči od tebe chtějí peníze, nebo život. Ženy chtějí obojí.
Uživatelský avatar
Fathis
Uživatel
 
Příspěvky: 43
Registrován: úte 17. led 2012 21:22:16
Bydliště: Klášter Ohnivých mágů - Khorinis

Příspěvekod Aldias7 » stř 29. říj 2014 14:52:19 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
Existuje také cheat na mazání budov/NPC? Také bych rád věděl jestli existuje cheat na editování rutiny (např. nastavit aby NPC hlídalo na místě kde já chci)
Aldias7
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát 14. bře 2014 20:59:48

Příspěvekod Huro » sob 11. srp 2018 18:59:57 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
Aj ked tu už 4 roky nik nenapisal skusim sa niečo spýtať. Chcel som si insertnut jedno brnenie paladina pretože v hre su tušim 3 verzie toho brnenia avšak legalne sa da zisakt iba jedno a to s tým červenym vzorom vpredu. No ja som si chcel insertnut to s tým zelenym vzorom ktore ma Paladin Markus vo vengarde a vznikol problem ten že ked si ho insertnem príkazom
spawn body_paladin_03 tak sa objavi pred postavou ale ked si ho hrdina vezme tak v inventari nikde nie je. Skušal som aj ten isty cheat s give aby sa insertlo do inventara ale insertlo sa tam to s tym červenym vzorom. Neviete v čom môže byt problem pripadne či je možne tie druhe verzie ziskat aj ked cez cheat?
Huro
Uživatel
 
Příspěvky: 158
Registrován: ned 03. črc 2011 22:11:49

Příspěvekod Ramesse » pát 17. srp 2018 20:43:20 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
Huro píše:Aj ked tu už 4 roky nik nenapisal skusim sa niečo spýtať. Chcel som si insertnut jedno brnenie paladina pretože v hre su tušim 3 verzie toho brnenia avšak legalne sa da zisakt iba jedno a to s tým červenym vzorom vpredu. No ja som si chcel insertnut to s tým zelenym vzorom ktore ma Paladin Markus vo vengarde a vznikol problem ten že ked si ho insertnem príkazom
spawn body_paladin_03 tak sa objavi pred postavou ale ked si ho hrdina vezme tak v inventari nikde nie je. Skušal som aj ten isty cheat s give aby sa insertlo do inventara ale insertlo sa tam to s tym červenym vzorom. Neviete v čom môže byt problem pripadne či je možne tie druhe verzie ziskat aj ked cez cheat?



Tu to máš: https://ulozto.sk/!lwIfPEgJuouW/paladinfix-7z (je to locknuté = zákaz voľne šíriť súčasti hier) Heslo za PM, alebo napíš sem - ak to chceš, pretože nechodím na toto forum moc často.
Uživatelský avatar
Ramesse
Uživatel
 
Příspěvky: 176
Registrován: pát 03. led 2014 12:15:17

Předchozí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

cron