Menu

Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)

Soubor znalostí členů fóra.
Odpovědný moderátor: Watty Watts
Pravidla fóra
  • Sekce Bugy a fígly má pomoct uživatelům v případě, že mají nějaký herní problém, proto je nutné, aby byla přehledná - tak, aby se uživatelé hledající konkrétní radu nemuseli probírat hromadou nic neřešícího balastu (spamu).
  • Proto bude jakýkoliv spam bez varování smazán a každý spamující uživatel tvrdě postihován
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
Nástroje jsem v seznamu nenašel, tak si vyvolej rovnou ty zvířata
Kód: Vybrat vše
spawn Silden_Lurker_02

Kód: Vybrat vše
spawn Silden_Waran_01
There is only one way to come into this world but so many ways to leave.
Uživatelský avatar
Watty Watts
Uživatel
 
Příspěvky: 389
Registrován: ned 25. led 2009 12:56:03

Příspěvekod Wem » pát 15. led 2010 17:03:20 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
Hatlodovo kladivo:
Kód: Vybrat vše
spawn Hatlods_Hammer
Hatlodova pila:
Kód: Vybrat vše
spawn Hatlods_Saw
Uživatelský avatar
Wem
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 963
Registrován: sob 17. lis 2007 17:56:35

Příspěvekod paus » pát 15. led 2010 20:08:50 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
no zvířata nestačí vyvolat , protože sice se objeví , ale nemají u sebe qestové věci , pravděpodobně se vygeneruje jen tvor , který je běžný ale má jinéj název

Wem : dík tohle opravdu fungovalo
paus
Uživatel
 
Příspěvky: 77
Registrován: úte 23. zář 2008 19:35:07

Příspěvekod GOROS » stř 14. dub 2010 14:25:58 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
Nainstaloval jsem si Patch 1.72 a nejede mi konzole a Mám Vistu.
A pří přepisování TestMode=false na TestMode=true to nevezme.
Dneska jsem potkal štěstí, řeklo UHNI !! a šlo dál.
Uživatelský avatar
GOROS
Uživatel
 
Příspěvky: 27
Registrován: úte 26. srp 2008 10:14:12
Bydliště: !!!!!!BRNO!!!!!!!

Příspěvekod Dogcum » sob 17. dub 2010 21:11:41 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
Nevíte někdo jak zvýšit reputaci?Konkrétně v Monteře.
92% teenajgrů poslouchá hip hop,a mě je to fuk
Dogcum
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: ned 01. bře 2009 13:37:20

Příspěvekod Kevin » sob 17. dub 2010 21:14:12 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
Milionkrát opěvovaná otázka.

Kód: Vybrat vše
spawn sh
DominikDiver121 - Kevin
Uživatelský avatar
Kevin
Uživatel
 
Příspěvky: 116
Registrován: pát 30. říj 2009 10:59:44
Bydliště: Chrám boha Innose

Dogcum píše:Nevíte někdo jak zvýšit reputaci?Konkrétně v Monteře.

Tyhle věci patří do Zákysů G3 a navíc - chce to přečíst si Obrázek
viewtopic.php?p=142826#p142826
Obrázek
Uživatelský avatar
kloudici
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2073
Registrován: sob 01. zář 2007 8:28:23

JakubVitek
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 26. črc 2009 12:38:10

Příspěvekod Míra » sob 15. kvě 2010 13:19:43 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
Mě konzole vůbec nejde spustit false na true sem přepsal a notebook nemám,mám Win7 a hru mám opatchovanou CP 1.73.Nevíte co stim?
Vzkaz od Charlyho:
Komu se nelíbí pravidla fóra, může vypadnout. Komu se nelíbím já, nemusí se se mnou bavit.
Míra
Uživatel
 
Příspěvky: 93
Registrován: úte 22. pro 2009 13:19:03

Příspěvekod Míra » sob 15. kvě 2010 20:21:22 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
Skoušel sem hru přeinstalovat a pořád konzole nefunguje prosim poraďte co mám dělat.
Vzkaz od Charlyho:
Komu se nelíbí pravidla fóra, může vypadnout. Komu se nelíbím já, nemusí se se mnou bavit.
Míra
Uživatel
 
Příspěvky: 93
Registrován: úte 22. pro 2009 13:19:03

Tady je moje ge3.ini - s CP 1.73, normálně bys už měl jenom přes ~ otevřít Marvina
http://www.ulozto.cz/4835824/ge3.ini
There is only one way to come into this world but so many ways to leave.
Uživatelský avatar
Watty Watts
Uživatel
 
Příspěvky: 389
Registrován: ned 25. led 2009 12:56:03

Příspěvekod Míra » sob 15. kvě 2010 21:57:01 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
Pořád to nefunguje. :|
Jde vůbec s Win7 spustit konzole?
Vzkaz od Charlyho:
Komu se nelíbí pravidla fóra, může vypadnout. Komu se nelíbím já, nemusí se se mnou bavit.
Míra
Uživatel
 
Příspěvky: 93
Registrován: úte 22. pro 2009 13:19:03

Tak to nevim. Ale je možný, že se to tu už někde řešilo, zkus vyhledávání.
There is only one way to come into this world but so many ways to leave.
Uživatelský avatar
Watty Watts
Uživatel
 
Příspěvky: 389
Registrován: ned 25. led 2009 12:56:03

Příspěvekod Míra » ned 16. kvě 2010 9:16:48 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
Topic ve kterym by se tenhle problém řešil jsem nenašel. :???:
Vážně někdo neví jak tenhle problém vyřešit?
Vzkaz od Charlyho:
Komu se nelíbí pravidla fóra, může vypadnout. Komu se nelíbím já, nemusí se se mnou bavit.
Míra
Uživatel
 
Příspěvky: 93
Registrován: úte 22. pro 2009 13:19:03

Příspěvekod Jémák » ned 16. kvě 2010 9:46:23 » Re: Marvin Databáze pro Gothic 3 (Cheats / Kódy)
A s čím máš konkrétní problém - vůbec nejde spustit, nejsou vidět písmena jenom kostičky, nejde ani aktivovat? Co všechno jsi již zkoušel?
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé